Как да не си "горд" атакист с такъв вожд и антураж ...

От: Как да не си "горд" атакист с такъв вожд и антураж ...

Ако на Сидеров му дойде акъла и се оттегли още сега и напреден план излязат интелигентните, спокойните и добре изглеждащите, може и да ограничат падението.

Кой това? Да не би да имаш предвид Чукал Десиславов или Илианчо? МУхахахахаха... Сори, не се сдържах :)

А, не е ли тва целта - Сидеров съм на 100% сигурен, че е "заел нишата", за да не застане истински националист.
Сега тва дет го прави Сидеров си е направо да отврати хората от подобни типажи и партии.
И е факт, че нормалните хора го разбраха що за стока е отдавна... Все пак се намират е доста наивни хорица да вярват на такъв като него, но се вижда колко са малко вече.

п.п. а тва за интелигентните около него - без коментар. :D Личи си, че ги е събирал с конкурс.

Стига с тая лапешката простотия, мисли малко, тая теза още от Станишев остана и още се лансира. ДПС винаги може да си намери плашило. Дали АТАКА, дали "възродителния процес", дали нещо друго, за тях няма значение. Ако се наложи извънземни нацисти ще си измислят пак ще наплашат безмозъчния си електорат. Ей сега, видяха, че българските мюсюлмани почнаха да виждат какво им правят и се ориентираха към бай мангал. На тях им трябват безмозъчни човекоподобни, не мислещи хора.

Нищо не губи, даже електората на ДПС ще намалее без ицепките на Волен. Все пак това е идеята за създаването на неговата партия.

Как кой? Хора колкото искаш, трябват хора, които да провеждат националистическа политика, ще се намерят... Сидеров се е заобиколил с такива като него, един нов лидер ще оправи всички, които са се компрометирали по някакъв начин.

Кой това? Да не би да имаш предвид Чукал Десиславов или Илианчо? МУхахахахаха... Сори, не се сдържах :)

Всеки, който мисли, че Сидеров е събрал "националистическия" вот и ниша с цел да взима властта и видиш ли, изпуснал нещата е много спрял човек.

Мен ли визираш? Я си разтълкувай малко твърдението, че не мога да разбера какво искаш да кажеш. Кой вот мислиш, че събира Сидеров, не ти говоря за тези избори, а като цяло!

Всеки, който мисли, че Сидеров е събрал "националистическия" вот и ниша с цел да взима властта и видиш ли, изпуснал нещата е много спрял човек.

Ами ти твърдиш, че не било с цел да се затвърди електората на ДПС. Каква е целта на партия АТАКА тогава?

С лозунги като - 500лв пенсия и 1000лв заплата, събира вота на празноглавците.

Тезата която лансираш е официално пробутваната от тези, които създадоха и в последствие затвърдиха ДПС в политиката. Което за мен автоматично я прави недостоверна. Електората на ДПС е достатъчно твърд и без атака, имат си възродителен процес за тази цел, каквото им трябва, могат да си го измислят, казах ти вече. Целта на партия атака е да заеме свободна ниша в политиката, толкова е просто. НДСВ отвори ниша и ГЕРБ я зае, същото е! Преди това Жорж заемаше националистическата ниша, после Сидеров, какво е невероятното тука, че търсите някакви схеми постоянно.

Ами ти твърдиш, че не било с цел да се затвърди електората на ДПС. Каква е целта на партия АТАКА тогава?

С лозунги като - 500лв пенсия и 1000лв заплата, събира вота на празноглавците.

Каква националистическа ниша, само умствено спрял човек може да подкрепи Сидеров и АТАКА.

Колко да е твърд електората на ДПС, като на тези избори се вижда, че губят смесените райони. Атака също губи около 56 000 гласа. Скачени съдове са.

Вярвай в дядо мраз като искаш бе, нямам време да се занимавам с глупости те ти, наистина. Гласовете на ДПС се преливат в герб и реформаторите, покрай Коран Исмаилов, не в атака, кви скачени съдове, кой с кого е скачен. Пълни глупости пишеш! АТАКА са скачени с НФСБ И ВМРО, пада при Сидеров и се качва при другите в нишата - ТОВА СА СКАЧЕНИ СЪДОВЕ! Бегай сега да учиш физика за 4-ти клас!

Това дето се мъчиш да го пробуташ е теза от преди 7-8 години, която вече не е валидна. Видно е кой е спрял!

Каква националистическа ниша, само умствено спрял човек може да подкрепи Сидеров и АТАКА.

Колко да е твърд електората на ДПС, като на тези избори се вижда, че губят смесените райони. Атака също губи около 56 000 гласа. Скачени съдове са.

Вярвай в дядо мраз като искаш бе, нямам време да се занимавам с глупости те ти, наистина.

Ти не ми философствай, ами кажи защо не си ползваш новия аватар...

Разпределя се към всички участници вероятно, а и това е сравнено към парламентарните избори предполагам, където избирателната активност принципно е по висока. Отделно ДПС на местни избори подпомагат други кандидати от други партии, където нямат шанс да направят много. Влизат в НЕФОРМАЛНИ сделки, които после им се изплащат от взелия власта. Какъвто е случаят във Варна примерно.

Най ми е неприятно да споря с опонент с набити мисли в главата!

За Корман Исмаилов гласуват мажоритарно около 80 000 човека, така ли да го разбирам ? Понеже г/д толкова е спада при ДПС.

От: От: Как да не си "горд" атакист с такъв вожд и антураж ...

Нямам аз нов аватар! А ти ползваш ли си новия вибратор?

Ти не ми философствай, ами кажи защо не си ползваш новия аватар...

Аз имам чувството, че Сидеров не иска да успее да спечели повече от прага който е за влизане в парламента...
покрай атака шум се вдига само когато Сидеров направи скандал в София (99%) и 1% в провинцията.

@biaaro това го казва бивш член на ДПС.

"До 2006 година ДПС не са имали никога повече от 26 мандата, никога не са имали повече от 300, максимум 400 хиляди гласа. След появата на „Атака” и агресията на Доганизма, този модел започна да отвращава образованите турци. Това нещо трябва да се компенсира с други избиратели – като цигани и тн. Неслучайно днес компенсират отлива на турци с цигански гласове и се обслужва с такива ексцесии."

пп Отностно НАТФИЗ, Волен има имунитет, добре но защо дружките му не бяха арестувани и прибрани? Защо никой не си го задава този въпрос? Явно цялата "акция" е изгодна на няКой щом няма последствия.

пп2 Пак специално за @biaaro - Патриотичния Фронт също има спад с 85 000 надоло.

ДПС – почти 87 000, Патриотичният фронт е загубил 85 000 избиратели, а Атака – 56 000. Случаенос?

Последно редактирано:

Даже мога да ти кажа кой го е казал, сутринта го гледах по някоя от телевизиите - Осман Октай. АТАКА е следствие разширяването на власта на ДПС, не причината. Истинската причина е Царя, който за първи път даде реална власт на ДПС, а от там и достъп до неограничени ресурси, които ДПС впрегнаха в затвърждаване и разширяване на позициите си. Като видяха толкова възможности, ДПС почнаха да се самозабравят и изключително да дразнят обществото. Гледай филма НОВОТО РОБСТВО за да придобиеш поне малко представа за тогавашните настроения. Един вид се разшири нишата и се отвориха идеални възможности за създаване на успешна националистическа партия, каквато в България тогава нямаше. Това че Сидеров се осра в последствие е съвсем друга тема. Точно сега отново се отваря същата възможност, ама не виждам кой може да запълни създадения вакум.

Гледай малко по обективно на нещата, обикновено, това което се лансира от медиите е с цел да те заблуди.

@biaaro това го казва бивш член на ДПС.

"До 2006 година ДПС не са имали никога повече от 26 мандата, никога не са имали повече от 300, максимум 400 хиляди гласа. След появата на „Атака” и агресията на Доганизма, този модел започна да отвращава образованите турци. Това нещо трябва да се компенсира с други избиратели – като цигани и тн. Неслучайно днес компенсират отлива на турци с цигански гласове и се обслужва с такива ексцесии."

Кажи първо спрямо кои избори сравняваш? Само да не ми кажеш тези с предните парламентарни:)

За ДПС мисля, че ти обясних вече.

пп2 Пак специално за @biaaro - Патриотичния Фронт също има спад с 85 000 надоло.

ДПС – почти 87 000, Патриотичният фронт е загубил 85 000 избиратели, а Атака – 56 000. Случаенос?

Кое националистическо е събрал бе човек? Ако националистите се връзват на 500лв пенсия и 1000лв заплата да ти имам националистите. Събрал е празноглавците, които се вързват на популизъм. Виждаме му истинската същност - рубладжийската. Същата, която спонсорира НДСВ и ДПС.

Аз какво те питам, ти какво ми отговаряш! Типично гербрастко поведение на човек без собствени мисли в главата. Като не може да даде смислен отговор, сменя посоката в удобна. Не си ми интересен, бегай да губиш времето на някой друг с елементарните си доводи!

И да научиш какво са скачените съдове :)

Кое националистическо е събрал бе човек? Ако националистите се връзват на 500лв пенсия и 1000лв заплата да ти имам националистите. Събрал е празноглавците, които се вързват на популизъм. Виждаме му истинската същност - рубладжийската. Същата, която спонсорира НДСВ и ДПС.

Горе