Как да не си "горд" атакист с такъв вожд и антураж ...

От: Как да не си "горд" атакист с такъв вожд и антураж ...

По Нова тв показаха запис на удара. Става въпрос за дясно кроше. Авторът не е полицай или поне не видях да има униформа. Обаче МВР министърката е тотално неадекватна. Просто не разбирам как може такова недоразумение да е шеф на полицията в България и да се ползва с тотален медиен комфорт и безкритичност от страна на уж независимите журналисти.

От: От: Как да не си "горд" атакист с такъв вожд и антураж ...

По Нова тв показаха запис на удара. Става въпрос за дясно кроше. Авторът не е полицай или поне не видях да има униформа. Обаче МВР министърката е тотално неадекватна. Просто не разбирам как може такова недоразумение да е шеф на полицията в България и да се ползва с тотален медиен комфорт и безкритичност от страна на уж независимите журналисти.

Че те даже се смяха на Гаджева, задето плачеше до Волен. А спомняте си какво стана с доган - 3 дни извънредни емисии

Гледам в novanews:

"
Броени минути по-късно се стигна и до физическа саморазправа между Сидеров и полицията. В резултат на разпрата политикът получи нараняване на лицето си."

Каква саморазправа, този направо му влезе с круше и с думите : ще те пребия бе боклук, а да не говорим полицията как го изкара - за гушата

БРАВО ГЕРБЕРИТЕ СИГУРНО ЛИКУВАТ и се радват

От: От: Как да не си "горд" атакист с такъв вожд и антураж ...

Че те даже се смяха на Гаджева, задето плачеше до Волен. А спомняте си какво стана с доган - 3 дни извънредни емисии

Ми тя е за НАТФИЗ бе!!! Хахахха ТОй може затова да е нахлул първия път - да са я скъсали на приемния изпит и той да им търси сметка:lol:

Ххахах ReminD (АКА АlanFort, Scorpi) ми дал червена репутация в друга тема защото тук не може. Цитирам "боклук нещастен".

Цървул!:lol: Ходи носи йод и марля до 1во РПУ.

Ще ти го кажа на английски, дори и да не съм сигурен че ще го разбереш:

Do she me who you!!!

:lol:

output_42tzKZ.gif

Кво стана гаджева стана ли кмет на софето?

Бях пребит от българската полиция по нареждане на Борисов и Цацаров. Това каза пред журналисти лидерът на ПП АТАКА на излизане от УМБАЛСМ „Пирогов”, предаде Агенция „Фокус”. „Всъщност беше направен опит да бъда убит. Този, който ме удари беше полицай и заради него ми правиха операция”, заяви Сидеров.

Дали на реймънд ще му стане неприятно когато разбере, че волен го е бил човек от свитата му по негова поръчка. Най-добре да не му казваме, да не му разбием детските илюзии.

Дали на реймънд ще му стане неприятно когато разбере, че волен го е бил човек от свитата му по негова поръчка. Най-добре да не му казваме, да не му разбием детските илюзии.

O-па...

volen3_thumb-large.jpg

Е тоя плешивия ли е побойника? Въобще не е той според мен оня си беше некъв чичка дебелак.

Е тоя плешивия ли е побойника? Въобще не е той според мен оня си беше некъв чичка дебелак.

малката снимка е от снощи когато е свален на земята нападателя. Той е.

Търсена е провокация, затова е бил облечен с черни дрехи и шапка наподобяваща полицейска.

[video=youtube;IuiE3iWC5ho]https://www.youtube.com/watch?v=IuiE3iWC5ho[/video]

Скандално!

Абе аз така и не разбрах какво търсят атакистите в НАТФИЗ? Сериозно, може ли някой да обясни?

Вие нормални ли сте да се радвате на тая случка! Докато всички гледаха към НАТФИЗ, гробарите подменяха протоколи и фалшифицираха изборите, тука се радвате....

Вие нормални ли сте да се радвате на тая случка! Докато всички гледаха към НАТФИЗ, гробарите подменяха протоколи и фалшифицираха изборите, тука се радвате....

Значи, бялата злата обслужи фалшификаторите - продаде се? Нали не бе такъв човек?

Горе