VAsk0
Well-Known Member
Не ми дреме особено какво съм затвърдил като мнение в теб. Колкото до това, колко знания и умения имам или нямам, предпочитам да си плащам за месечен/годишен абонамент. Предпочитам като ми трябва интеграция с куриер/плащане или каквато и да е друга интеграция от най-често срещаните, да си платя една символична сума и да я имам веднага. Също така предпочитам и да не мисля, кога дадено приложение е било актуализирано, а просто да го имам готово щом съм си го платил. Аз не съм програмист. Идва другата крайност, при която аз постоянно пак трябва да си плащам като поп на програмист, за да ми изработи всички тези интеграции и когато има някаква промяна, пак да си плащам за ъпдейт. Ами, поставих си нещата на кантар и той в случая отчета в полза на SaaS и в частност на CloudCart, както казах, след тестове на другите български платформи + шопифай.С това можеш само да затвърдиш мнението ми. Всеки които сам си причинява ползването на тези недоразумения няма какво друго да бъде....
Колко и да нямаш знания или умения все можеш да измислиш или намериш по-добра алтернатива. Заробващи условия, дървен дизайн, съпорта си мисли, че е хванал Моисей за кайсиите, някакви цени все едно предлагат амазон и т.н.
Заробващи условия не съм видял, дървен дизайн - това е както си го направиш/както ти го направят. За съпорта и цените вече си казах.