СЕО БГ
Well-Known Member
Имат, да.А имат ли възможност да си поръчат от техния екип нещо къстам за тях. Гледам, че Зора са си с техен уникален дизайн, както и доста други магазини. Има решение, не е от малките планове, но все пак е нещо.
Имат, да.А имат ли възможност да си поръчат от техния екип нещо къстам за тях. Гледам, че Зора са си с техен уникален дизайн, както и доста други магазини. Има решение, не е от малките планове, но все пак е нещо.
А запознат ли си с цената. То ще да е на час нещо, и май е от рода на 30-50 евро на час. Като преди това ти изготвят и колко часа ще е всичко де.Имат, да.
Кой тва?Няма как да харесвам платформата при положение, че най големия про ваксър Никола Кацаров е девелопър там. Един въпрос, само за ваксинирани ли е тази платформа ?
Ти май ПАК няма какво да правиш Там на село нямате ли дискотеки ахахах или не те пускатКой тва?
Почти не съм писал тия дни.Ти май ПАК няма какво да правиш Там на село нямате ли дискотеки ахахах или не те пускат
Не знам дали влиза тукаБаш той е
аз и на друго място се разправях с него на тема ваксини, промит мозък. То да е Х*Й да му го набиеш ама то си повтаря едно и също.а как ще те осветлят у некаФ форум...
Всеки влиза до един момент.. и тва общо взето е момента на търпимостта хах Освен ако не цели да се забавлява, и именно - да се забавлява Ти си ПАРТИ МЕН в момента, така че ще го разбереш със сигурностНе знам дали влиза тука
Не съмБаш той е
Начи изводЪТ е, че не е важно колко си читав и какво можеш, а как ще те осветлят у некаФ форум...
Да, копие на лична карта преди ауторизация на профила и свидетелство за съдимостБлинки трябва да въведе някакъв ред и да ограничи тоя произвол.