етерИум
Well-Known Member
Аз го вярвам. Очаквам и дългосрочните резултати от това, сега, след 15г.Ако щеш вярвай нямам образование. Преди няма и 15г. бях с 0лв и съм спал по улиците из Лондон и София. Така ми говореха мои роднини.
Ами - в "платеното" изобщо няма да ти кажат за предстоящите фудаментални промени, които ще променят всичко, вкл. инвестиционната картинка. Най-малкото защото да ти ги кажат, значи да загубят тези плащачи. (Но това е най-малката причина.)Днес цялата нужна информация да си успешен е пред теб. Факт - качествената информация е платена и има защо.
Най-важното е безплатно достъпно, откъм паричен абонамент. Но иначе е далеч по-скъпо - за достъп до него се иска много мислене; количествени натрупвания, водещи до качествените изменения, нужни за достъп до "цялата нужна информация" за да се ориентираш, която "е пред теб". Очевидно говорим за много рискова инвестиция, костваща работещи илюзии, приповдигнат дух, високо самочувствие - все скъпи, фундаментални човешки неща (критично важни за психичния живот "вътрешни валути", тъй да се каже).
Сега кво сме? Охоо, 14 Ян. 2022. Скоро, значи, съдържанието от безплатната информация ще "заживее". И колкото повече заживява, толкова повече часовника за мнозина ще се връща с 15г. назад. Гарантирам я тая безплатна (макар и абстрактна) информация!