freelancer
Well-Known Member
Защо така мислиш?хората имащи пари не се занимват с форуми
Защо така мислиш?хората имащи пари не се занимват с форуми
Да, в интересна на истината, въпреки, че не съм спирал да купувам ФБ, средната ми цена пак е доста по-ниска от тази, която е в момента . DCA е най-великата стратегия за мен, комбинирана с BUY & HOLD.Как са процентите, растат ли?
Иди го кажи на фондовете, които управляват парите на хората, които нямат знанията, желанието или времето да го правят. Къде мислиш отиват парите ти от депозита в банката? Седят и те чакат? Освен, че печелят от твоите пари те и таксуват за това до като инфлацията допълнително ги похапваДа де, за предприемачи е - не за звездобройци.
Да, в интересна на истината, въпреки, че не съм спирал да купувам ФБ, средната ми цена пак е доста по-ниска от тази, която е в момента . DCA е най-великата стратегия за мен, комбинирана с BUY & HOLD.
Да, в интересна на истината, въпреки, че не съм спирал да купувам ФБ, средната ми цена пак е доста по-ниска от тази, която е в момента . DCA е най-великата стратегия за мен, комбинирана с BUY & HOLD.
Да, имам и биткойни от далечната 2018 още на невиждана ценаЕ аз като цяло питах. Помня, че имаше биткойни.
Ако сериозно правиш пари едва ли имаш време да теглиш ластици по форумите.Защо така мислиш?
Да, имам и биткойни от далечната 2018 още на невиждана цена
В това мнение има точно толкова логика колкото в темата за ваксинация, където си доста активен.Ако сериозно правиш пари едва ли имаш време да теглиш ластици по форумите.
В това мнение има точно толкова логика колкото в темата за ваксинация, където си доста активен.
Има тема, в която проследявах всяка седмица стъпка по стъпка какво правя придружена с отчети от брокера и го споделях безплатно. Както и вариант за един път месечно. Даже за мое учудване няколко човека ме разбраха и вече пробват сами с тестов акаунт.
По принцип форумите са за ластици. Конспирациите обаче нямат място във форум за предприемачи, но нали са тренди и дърпат трафик...
Всеки средно интелигентен човек може да се опита да и да го разбере. Това не го прави по-малко измамна схема нали?Даже за мое учудване няколко човека ме разбраха и вече пробват сами с тестов акаунт.
Използвай търсачката.Пускай линка, достатъчно подгряване на публиката направи вече.
Отдавна не съм купувал ФБ на такава ниска цена . Ето това се нарича промоция за мен.
Използвай търсачката.
Aко имаше по-малко спам от хора, които дават акъл, а в същото време дори нямат брокерски акаунт нямаше да го направя. Там мога да поствам без да се обяснявам, пък който иска да чете.Не мога да повярвам че съм изтървал момента, предвид че от самото начало беше ясно какъв го дириш из тоя форум.
Сложи си го в подписа направо, не се срамувай.
Трудова, зеленчукова ?Като човек занимаващ се с борса вече 10 години
Като човек занимаващ се с борса вече 10 години, мисля, че човек трябва да инвестира в това което вярва, никакви статистики/метрики няма да ви кажат, какво да правите, главно се, вярва и гледат счетоводство, някъде над 80% от Българските "трейдъри" си нямат грам на идея какво правят. Аз лично нямам любими акции и когато някой ме пита това, знам, че този човек е пълен аматьор и най-вероятно се, занимава с това от 1 до 2 години, няма такова нещо като любими акции.
Поздрави,
Станимир И