Колеги, коментирайте окупацията на СУ

От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

Кога ще влязат баретите при протестиращите лумпени и ще сложат прангите на въпросните протестиращи в кавички. Още не ми е ясно защо не се е намесила национална сигурност, ДАНС, ГДбоп и да арестуват въпросните терористи. Утре някой ще реши, че иска оставката и ще ходя да окупира Пирогов. Тея малумници час по-скоро да им се слагат прангите и да опускат често сапуна в затвора.

Щото Боко не на власт, и протеста е за него. ;)
Още не ми е ясно защо не се е намесила национална сигурност, ДАНС, ГДбоп и да арестуват въпросните терористи. Утре някой ще реши, че иска оставката и ще ходя да окупира Пирогов.

Кога ще влязат баретите при протестиращите лумпени и ще сложат прангите на въпросните протестиращи в кавички. Още не ми е ясно защо не се е намесила национална сигурност, ДАНС, ГДбоп и да арестуват въпросните терористи. Утре някой ще реши, че иска оставката и ще ходя да окупира Пирогов. Тея малумници час по-скоро да им се слагат прангите и да опускат често сапуна в затвора.

Прангите, опускат, малумници колко изискан речник, напълно в унисон с контрапротеста и целия ви циганско-турски електорат!

Що си махна аватара на Станишев бе тарикат?

Очакваме и колегата ти Redrum да се включи в разговора, за да те подкрепи в идеята да арестуват студентите "лумпените" чакаме!

P.S.

И оня националиста от ДПС динятроник ли е къв е там ...

Аре само не ми се прави на расист, нали си толерантен европеец. Кво против циганите и турците имаш? Иван Костов не е ли циганин, Касим Дал не е ли турчин?

Правителството намери хора, които да се противопоставят на протестиращите студенти... и тези хора са високообразовани роми със завършен 5-ти клас и някой друг пенсионер.

При подобна постъпка управляващите в Япония обикновено си правят харакири за да измият срама от лицето си и това на семействата си. Но понеже не сме в Япония, същите хора не само, че няма да го направят, но дори и няма да им мине през ума да престанат да я карат в същия дух...

Циганска работа - Циганско правителство!

Това е положението, който не му харесва да имигрира. След 2 месеца падат ограниченията за работа в ЕС.

http://offnews.bg/index.php/261887/kontrabuditeli-podkrepiha-oresharski-video-i-snimki

Интересно като бяха протестите против Боко друга песен пееше :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Нещо май не искаше онея да ги вкарват у затворите.

Аре само не ми се прави на расист, нали си толерантен европеец. Кво против циганите и турците имаш? Иван Костов не е ли циганин, Касим Дал не е ли турчин?

Ето го и него!

Ти не беше ли националист по едно време или вече признаваш членството ти в 23 септември :) браво, браво давайте промивайте мозъци!

P.S.

Абе вие май спите в тоя форум само и само да докладвате на бащицата обществените настроения. Жалко, че тука има хора дето си правят пас и не ви казват нещата право куме у очи!

Ето го и него!

Ти не беше ли националист по едно време или вече признаваш членството ти в 23 септември :) браво, браво давайте промивайте мозъци!

P.S.

Абе вие май спите в тоя форум само и само да докладвате на бащицата обществените настроения. Жалко, че тука има хора дето си правят пас и не ви казват нещата право куме у очи!

Какъв 23 септември те гони? Това, че си въобразяваш някакви неща и ги повтаряш като папагал, не значи че са истина. Говориш против цигани и турци, а циганин ти е вожда. Имаш антикомунистически аватар, а комунисти подкрепяш. Демократична шизофрения е това.

Какъв 23 септември те гони? Това, че си въобразяваш някакви неща и ги повтаряш като папагал, не значи че са истина. Говориш против цигани и турци, а циганин ти е вожда. Имаш антикомунистически аватар, а комунисти подкрепяш. Демократична шизофрения е това.

Опитваш се да ме изкараш шизофреник ли? Айде да отидем двамата на психиатър, да ти докажа, че не съм шизофреник. Аз те питам ти как ще ми докажеш, че цялата мръстоия, която ежедневно сипеш в тоя форум не е в защита на сегашната власт Станишев, Местан, Орешарски, Пеевски и прочие. Та нали те са на власт, ама ти патриоте си траеш угоднически и чат пат пуснеш някоя снимка на контрапротеста колко да замажеш комунистическите ти възгледи. Ти на кьорави ли ни правиш не мога да разбера?

P.S.

Ти ако беше този, за който се представяш първи трябваше да напишеш коментар относно мнението на оня Реминт ... Да вкарат студентите и протестиращите в затвора? Национална сигурност, Гдбоп и не знам си кой си там.

ЯСЕН СИ!

А ГЛЕДАМ, ЧЕ ТЕ ДРАЗНИ КАТО ГОВОРЯ ПРОТИВ БРАТЯТА РОМИ И ТУРЦИТЕ... ИЗВИНЯВАЙ НЕ СЪМ ИСКАЛ ДА ЗВУЧА РАСИСТКИ И НЕ ВИЖДАМ КЪДЕ СЪМ ГИ ОБИДИЛ ПРОСТО СРАВНИХ РЕЧНИКА НА реминТ С ТОЯ НА ЦИГАНСКО-ТУРСКИЯ ЕЛЕКТОРАТ НА БКП И КОНТРАПРОТЕСТА!

И какъв вожд ми е циганин бе, аз за разлика от теб нямам вождове сещаш ли се?

Аз не съм чул 'ранобудните студенти' да са излезли с някакви искания
Имат само един въпрос "КОЙ назначи ДП"
Имат само едно искане "Оставка"
Кво ще променят с това, не знам, но ми се струва, че и ТЕ ЗНАЯТ!

Абе като се замисля, май и аз се досещам за какво е този шум
Синият отбор пада и зеха да викат 'червени боклуци' и 'съдията е гей' 8)

Да бе и аз се чудя как може тия "престъпници" студентите да питат кой назначи за шеф на Държавната агенция за национална сигурност депутатът от ДПС - ПЕЕВ!

То не беше Боко, то не бяха сините комунисти, реаниматорите, а сега се намесва и футбол. Как ви ги раждат мозъците подобни неща идея нямам!

P.S.

Как може бе драги студенти леле леле леле. Вместо да оставите хората да "оправят" държавата! Те не, че не я оправиха за толкова много години...

От: От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

Нещо за политическа отговорност да си чувал?

Че политиците не могат да правят всичко след като са избрани. Има граници, които не могат да прекрачат.

Ми следващите управляващи ако решат да забранят националистическите партии - ти кво няма ли да им искаш оставката. Или понеже са избрани законно и могат да забранят Атака и другите "алисти" пък след 4 години като паднат от власт ще му мислим.

Опитваш се да ме изкараш шизофреник ли? Айде да отидем двамата на психиатър, да ти докажа, че не съм шизофреник. Аз те питам ти как ще ми докажеш, че цялата мръстоия, която ежедневно сипеш в тоя форум не е в защита на сегашната власт Станишев, Местан, Орешарски, Пеевски и прочие. Та нали те са на власт, ама ти патриоте си траеш угоднически и чат пат пуснеш някоя снимка на контрапротеста колко да замажеш комунистическите ти възгледи. Ти на кьорави ли ни правиш не мога да разбера?

P.S.

Ти ако беше този, за който се представяш първи трябваше да напишеш коментар относно мнението на оня Реминт ... Да вкарат студентите и протестиращите в затвора? Национална сигурност, Гдбоп и не знам си кой си там.

ЯСЕН СИ!

А ГЛЕДАМ, ЧЕ ТЕ ДРАЗНИ КАТО ГОВОРЯ ПРОТИВ БРАТЯТА РОМИ И ТУРЦИТЕ... ИЗВИНЯВАЙ НЕ СЪМ ИСКАЛ ДА ЗВУЧА РАСИСТКИ И НЕ ВИЖДАМ КЪДЕ СЪМ ГИ ОБИДИЛ ПРОСТО СРАВНИХ РЕЧНИКА НА реминТ С ТОЯ НА ЦИГАНСКО-ТУРСКИЯ ЕЛЕКТОРАТ НА БКП И КОНТРАПРОТЕСТА!

И какъв вожд ми е циганин бе, аз за разлика от теб нямам вождове сещаш ли се?

Написах ти го 1000 пъти. Искам оставка след промяна на изборния кодекс. Изборният кодекс трябва да се промени от действащо правителство. Да променят изборния кодекс и да подават остава след това. Ако се проведат избори по вече съществуващия изборен кодекс сме в задънена улица със същите резултати като от лятото. Толкова ли е сложно да го схванеш? Къде и кой защитавам. Наистина имаш нужда от лекарска помощ.

Да бе и аз се чудя как може тия "престъпници" студентите да питат кой назначи за шеф на Държавната агенция за национална сигурност депутатът от ДПС - ПЕЕВ!

То не беше Боко, то не бяха сините комунисти, реаниматорите, а сега се намесва и футбол. Как ви ги раждат мозъците подобни неща идея нямам!

P.S.

Как може бе драги студенти леле леле леле. Вместо да оставите хората да "оправят" държавата! Те не, че не я оправиха за толкова много години...

Абе студентската енергия е канализирана и вместо да гръмне системата и да се промени нещо, отвориха едно клапанче за освобождаване на напрежението
Замисли се малко и ще видиш какъв "нов морал" ще донесат тези програмирани протести

Коя система бе приятел, нали за да се промени тая система първите, които трябва да изхвърчат от парламента са твойте приятелки от БКП и ДПС. Как ще я промениш тая система напиши ми тука да видя как се променя системата и кой ще я промени. Ти ми говориш точно като убеден комунист, тъй като комунистическата идеология е равнозначна на власт на малцинството върху мнозинството. 1000000 човека искат оставка, ама ти не искаш, а искаш някакви системи. Кой ще ти я направи тая система и кога ще ти я направи. Ти мислиш ли, че без избори може да се случи нещо?

P.S.

Айде промени системата ТИ и аз няма да гласувам за никоя партия, защото съм отвратен от политиката като цяло. Ама искам ти да направиш система, в която да участват неопетнени хора, които да вдигнат България на крака. Обаче ако мислиш, да ме изкарваш от ЕС и да си против НАТО мерси от твоята система дръж си я за тебе!

Нали за да изхвърчи ДПС трябва да се секне вотът от турция бе? Нали за да изхвърчи БСП трябва да се секне мангалския вот? + задължителното гласуване на всички български граждани. Как ще го секнеш тоя вот без да промениш избирателния кодекс?! Ако не се промени нищо БСП и ДПС са бетонирани в челната тройка.

Нали за да изхвърчи ДПС трябва да се секне вотът от турция бе? Нали за да изхвърчи БСП трябва да се секне мангалския вот? + задължителното гласуване на всички български граждани. Как ще го секнеш тоя вот без да промениш избирателния кодекс?! Ако не се промени нищо БСП и ДПС са бетонирани в челната тройка.

Е нали ТОВА ТЕ ПИТАМ БЕ КАК ЩЕ ПРОМЕНИШ НЕЩО КАТО БСП И ДПС СА НА ВЛАСТ - КОЙ ЩЕ СИ ГЛАСУВА РИТУАЛНОТО САМОУБИЙСТВО ЗА ДА ТИ НАПРАВИ КЕФА - БАРЕКОВ ЛИ ЩЕ ТИ ПОМОГНЕ КОЙ МИ КАЖИ?

НАЛИ ТРЯБВА ДА ИМА ИЗБОРИ ЗА ДА СЕ СЛУЧИ НЕЩО И НЯКОЙ ДА ТИ НАПРАВИ ТЪПАТА СИСТЕМА?

Кой Станишев, ще ти се отврати от турския вот в Анадола или Местан, ще въведе задължително гласуване? Нали тия хора трябва да паднат това да стане сещаш ли се?

А за да стане ТИ трябва да си на площада НЕ ДА ПОДКРЕПЯШ КОСТОВ, А ДА СИ ПРОТИВ СТАНИШЕВ ... ЩОТО ДОКАТО ТРАКАШ ВСЯКА ВЕЧЕР НА КЛАВИАТУРАТА НЕМА ДА СТАНЕ!

НАЛИ ТРЯБВА ДА ИМА ИЗБОРИ ЗА ДА СЕ СЛУЧИ НЕЩО И НЯКОЙ ДА ТИ НАПРАВИ ТЪПАТА СИСТЕМА?
Айде сега ми кажи коя от опзиционните партии е казала, че ще промени изборния кодекс, ако дойде на власт?

Абе не ми говори за опозиционни партии бе, аз ти казвам, че за да няма турски вот от анадола, олигарси и мутро-бизнесмени трябва да падне власта, която ги протектира. Ама за какво да ти говоря като ти си ЗА тази власт. Ти имаш някакво детско мислене бе мейт, как очакваш да падне една диктатура без ефективни действия срещу нея. Като ми се правиш на интелигентен по форумите и ми разправяш за Рокфелер и либералите ли?

КАЖИ МИ КАК ЩЕ ПАДНЕ ТАЯ КЛИКА БЕЗ ИЗБОРИ - ОБИКНОВЕН ВЪПРОС ТИ ЗАДАВАМ НЕ МЕ ВКАРВАЙ В ТЪПИТЕ ТИ ФИЛМИ!

Ти си някакъв фантазьор бе братле, ти очакваш май БКП да се самоубие и да направи промени в избирателния кодекс, така че видиш ли да няма турски вот, да има образовтелен ценз и задължително гласуване е те тогава НАЛИ СЕ СЕЩАШ, ЧЕ ЩЕ ОСТАНАТ С ЕДИН ИЗБИРАТЕЛ REMIND ЛИ Е КЪВ Е ТАМ НЕ МУ ПОМНЯ НИКА ЩОТО СЪМ БЕСЕН!

Горе