Колеги, коментирайте окупацията на СУ

От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

Кой се радва, нещо си в грешка!

Аз ще се зарадвам едва, когато комунягите отидат на съд за престъпленията си спрямо българската история, църквата и българските граждани (преди и сега), но това едва ли скоро ще стане.

Плаче ми се, като знам колко роми, гости от Турция и любители на безплатните кебапчета в южния парк само чакат изгоден момент да забият поредния пирон в ковчега на майка България!

От: От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

Не мога да разбера какво се радвате, след като политическата обстановка е трагична. Краят бил близо... Глупости! Всички социологически проучвания сочат, че БСП е първа политическа сила. Цветанов вече е с три повдигнати обвинения от прокуратурата. Синята коалиция я има само в учебниците по история. ДПС е с гарантирано място като трета парламентарна сила, ако ще всяка седмица да има шибани избори. Кое му е радостното и кой край е близо, бе? По-трагично положението не е било никога, а те тръгнали да ми се радват тука.

Явно като дявола си четеш си четеш соц. проучванията - изключи това. По трагично като стане чукване дъното или нулираме и в двата случая ще е по-добре от колкото сега - защото след ужасният край всичко почва на ново на чисто и в повече случаи държи влажно на всички с поколения на ред!!!! За мен нещата отиват избори до дупка, докато не се променят нещата в Кодекса за което говори Ред, а и още други. Това да се случи няма да дойде от сегашните - а от нови!

Другият вариант е силна изборна активност! Всичко може се промени от масата, но както знаем трябва ножа опре това да се случи! Като цяло съм съгласен дълбаем сериозно дъното, но това си има и добра страна по бързо идва краха на цялята мутро-фашистко-социалистическа система. Как да не се радваш, когато това стане?

Какъв съд, те са първа политическа сила в момента? Освен това моментът за такъв съд мина преди 20 и кусур години. Избрахме такъв преход, че само Тодор Живков го отнесе и то защото е дал апартаменти на някакви известни актьори и други популярни лица. Краят не е дошъл, даже напротив. Нещата тепърва започват. На кой протест точно искат промяна на изборния кодекс? Ако има такъв още утре съм там, ама няма. Само малоумни искани за оставка, оставка, оставка... Няма нито едно разумно искане, което може да доведе до по-добра перспектива. Тая оставка ако все пак се случи (няма начин) най-много да управляват пак същите или чрез някаква математическа врътка да се върне Бойко на власт, заедно с нова и свежа армия от калинки, фидоски и друга паплач. Това ли е целта на протестите? Защото и да не е, точно това ще стане. На всичкото отгоре протестите заглушават всички останали политически теми и БСП могат да отлагат промените в изборния кодекс чак до края на мандата, а тогава вече няма да може никой да ги натиска, защото ще е все едно дали ще дадат оставка, и ще направят само козметични промени.

Бсп нямат изгода от това да правят промени в избирателния кодекс. Пчеличката Мая орева орталъка, че ще прави промени и какво... Важното е тия да дадат оставка, а другите ще се съобразят и исканията на мнозинството (народа), защото иначе ги чака същата секира, ама тоя път няма да им се разиграват театри и улични пърформънси, а ще играе дървото.

Иначе да не забравя ОСТАВКА!

В началото на сегашните протести можеше да се поиска почти всичко от БСП и щяха да го направят. Имаше достатъчна масовост на протестите, предпоставки и т.н. Обаче какво стана? Всичко се ограничи до едно единствено искане - оставка, което беше ясно, че няма как да стане веднага след избори. Такъв шанс, изгърмян по възможно най-левашкия начин. Втора възможност едва ли ще има скоро и затова са виновни всички хора по тези протести. Сами си изпърдяха късмета. А БСП и ДПС им бяха в ръцете за поне един месец.

И какво като дойде само се замисли както падне зимата така може и пак! А и като се замисля сериозно ще го съветват да промени кодекса както иска маса - така може да реже доста от вота, но ще отреже ДПС и БКП. Разбира се като знаем как е тук, най-вероятно няма се вземе това и какво ами 100% ще падне правителството и така докато не се осъществят нужните промени - да в страната няма да е много добре, но ако това е цената за да почнем на чисто съм готов да я платим, както и всички мои познати. За мен е по-добре ужасен край от колкото ужас без край. Това са глупости, ако има избори ще дойдат еди си кой и за да не дойдат да няма, но пък както и ти каза изборен кодекс забрави да се случи. Масата трябва натиска докато не се случат промените, целта е важна. Затова избори и оставки и пак избори и т.н докато не се случи. Факт е че падна едно правителство в следстиве на общественият натиск, така може падне 2-ро 3-то и н-то докато не им дойде акъла на политиците и да правят правилните неща.

Милтън Фридман казва, че решението на обществените проблеми не е да се избират правилните хора, а да се създаде обществено мнение, което прави политически изгодно дори грешните хора да правят правилните неща

В контраст с този цитат, нека видим цитат на действащ политик в това великото ни сегашно правителство:

Истинските политици и държавници са тези, които вземат решения в полза на държавата, които хората не искат и не разбират. Но политиците са по-информирани от хората.

Този цитат е есенцията и еманцията на целият преход - на цялата политическа арогантност за последните 24 години. Можете сами да потърсите, кой го е казал.

В началото на сегашните протести можеше да се поиска почти всичко от БСП и щяха да го направят. Имаше достатъчна масовост на протестите, предпоставки и т.н. Обаче какво стана? Всичко се ограничи до едно единствено искане - оставка, което беше ясно, че няма как да стане веднага след избори. Такъв шанс, изгърмян по възможно най-левашкия начин. Втора възможност едва ли ще има скоро и затова са виновни всички хора по тези протести. Сами си изпърдяха късмета. А БСП и ДПС им бяха в ръцете за поне един месец.

Протестите започнаха заради назначението на мутрата Д. П. и в тоя момент никой не е мислил да иска от червената клика нещо различно от оставка. Хората не са виновни за нищо, виновни са само еничарите в ляво, които за пореден път се подиграха в очите на всеки нормален човек в тая държава. Безпърдонно поведение, което заслужава наказание!

Ако има начин да стане положението по-зле, това е само чрез оставка на правителството сега. Ноември или декември падне ли правителството това значи разпускане на парламента и служебно правителство. Няма ли парламент, нищо не се случва никъде. Няма да има бюджет за 2014 година, да не говорим за каквито и да е други законови промени. А за промени в изборния кодекс говорим само ние в тази тема. Никой, никъде другаде не го споменава това и се готви едно безкрайно бавене на процедурата, която БСП са обещали в платформата си, но не са казали нищо за това кога точно смятат да я приемат. Моментът свърши. Отиде си безвъзвратно в началото на лятото. Следващият може да е след повече от десет години.

Мамка му и прасе, нема оправия
То туй нещо антикомунистите са чугунени глави, как да им налейш акЪл???
Пак нема има никва промяна, най много подмяна да стане, както и пророкувах...
Пак ще се пръкне като от нищото, заченат от некой НПО, некой нов спасител евродемократ и ши треба му сърбаме попарата и на него
:twisted:

Това е част от неизлъчано (заради цензурата в БНТ) интервю на проф. Л.Георгиев от СУ. Има го във фрии- бг.нет - материалът се казва Кой дърпа конците на медиите: "Призовавам всички колеги и студенти в Софийския университет, родителите на студентите и всички нормални хора в страната да бъдат готови за това, което едно тоталитарно малцинство, въобразило себе си за качество на нацията, ще се опита да реализира политически, ако бъде допуснато до властта! Длъжен съм да предупредя всички нормални граждани, че диктатурата на Мутрата Борисов и на ГЕРБ ще ни се стори като режим в детската градина, ако разрешим на това озверяло за власт малцинство бъде допуснато в управлението на държавата!"

Лошото е, че се забелязва мобилизация на лумпен електората на БКП и са вкарали в сила остарелите методи на ДС за масово внушение. Пролетарите тръбят по всички медии, че студентите са престъпници и трябва да бъдат изведени от барети и вкарани в затвора типично гаменско поведение от комунисти. За съжаление голяма част от невежите хора предимно бабички и старци, алкохолици и псевдо инелектуалци са анти протестите и студентската окупация, въпреки всичко те са малцинство и трябва да си знаят мястото!

Забавното е, че разсъждаваш точно като типичен закоравял комунист, който не признава правото на различно от неговото мнение и няма скрупули да използва груба сила, за да направи така, че да стане по неговата.

Айде да не си ти човекът, който да ми каже как да разсъждавам. Твоята партия отдавна не трябвше да присъства в политическия живот на България, тъй като тя е е създател на диктатурата и насилието у нас. Ти ли ми говориш за насилие и БКП, която съществува заради въоръжен преврат и по-късно взривява църкви ТИ ЛИ или твойте приятелчета тука Redrum, Remind, Диня Троник и не знам кои си леви предприемачи... Вие не може да дефинирате думата морал, вие когато хората мръзнеха по студовете 97' години се бяхте покрили в миши дупки и не смеехте да кажете една дума, защото само в София имаше милиони по улиците, ама тогава нямаше Предприемач за да се опитвате да си пробутате теориите за смяна на системата и какви националисти и родолюбци сте. Съсипахте държавата, оронвате авторитета на хората, живеете за интригата е това сте вие. Обаче помнете, че няма ненаказано зло, просто няма!

bgtifo, ако годината беше не 2013, а 1944 ти щеше да си сред водачите на комунистическата революция, защото те са разсъждавали по абсолютно същия начин. Пишеш се за някакъв антикомунист, но противоположността на комунизма е демокрацията, а според това, което казваш си всичко друго, но не и демократ.

Test, това са типичните похвати на либерастите. Когато нямат какво да кажат, не могат да оборят доводите ти с аргументи, започват да плямпат либерастките си мантри - путин, русия, ссср, комунизъм, червени боклуци и още 20-30 такива израза. Същите обикновено са шунди когато са поединично, точно като комунистите и са много смели и радикални, когато са на големи групи. Като се замисля и циганите са по същия начин, та и за това главният им водач и идеолог Костов е от тоя етнос. Идеологията на либерастите всъщност е мутирал марксизъм, който се бори за същите неща и е също толкова антинационален и интернационален, колкото болшевизма. За това същите смятат за едно от великите си постижения вкарването на България е ЕС - т.е. доброволното отказване от българската държавност и присъединяването към една наднационална федерация. Това е нещо, за което са мечтали поколения комунисти - още от Гошо тарабата с Югославия и после Тато с присъединяването ни към СССР. Браво другари, вие изпълнихте това, за което мечтаеха духовните ви бащи.

Бгтифо, аз съм български националист. Набий си го в главата и престани да пишеш простотии. И махни този аватар, защото не го заслужаваш.

Между другото, само да вметна, че малоумните РаноБудни студенти направиха вчера концерт. Вчера беше Мъжка Задушница, денят в който се почитат падналите мъже, войни, за България. В ден на траур, олигофрените направиха концерт. ЕТО ТОВА Е КОМУНИЗЪМ и БЕЗРОДИЕ!

От: От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

Не Redrum бъркаш се, защото за теб политиката явно започва от преди няколко години, тъй като ти самия публично призна, че 97 година не си имал мнение за политиката за разлика от целокупния български народ, който беше точно против СССР и комунистите. Ти така и не можа да отговориш какво си правил тогава, но няма как да отговориш и аз знам къде се корени цялата тази работа. На другаря тест ли е, изпит ли е няма какво да му обяснявам, тъй като той сам си е закачил табелата "Аз съм от БКП" опитвайки се по супер простоват начин да заблуди аудиторията, че не е за БСП.

Кое казвам бе, казвам ти, че комунистите правят въоръжени преврати и атентати на църкви това ли ме прави комунист? Или ме прави комунист, че плюя по Пеев и доказаните му връзки с мафията. Или ме прави комунист, че съм против антиконституционната партия ДПС, агента на ДС Доган, подлогата Местан и сина на най-големия комунист Серго Станишев? Кое ми е комунистическото на мене?

Може би съм комунист, защото не искам да оставя лъжците и изедниците да управляват. И редрум националиста, който не знае, че най-големите родоизменници са именно червените комунисти (той го знае).

Редрум какъв националист може да си ти при положение, че се примиряваш да те управляват хора, които са женени за Русия? Ти ли си националист бе, ти въобще историята на България не знаеш? Сложил си си горе местонахождение Царство България как не те е срам бе. Нали именно синовете и внуците на тия, които свалиха с оръжие царската власт те командват в момента. Ти си някакъв странен националист, такъв дето за да прикрие комунистическата си същност лъже по форумите, не че някой му вярва.

Какъв националист може да бъде човек, който вместо да ходи да протестира срещу мафията и лъжите на реалните комунисти стои и прави пропаганда срещу партии, които въобще не са в парламента?

Аз и вчера те попитах драги ти като си голям ПАТРИОТ какво точно направи, за да възродиш България. Защо заедно с Тест и другите патриоти не направихте един протест и да искате доброто на България, било то смяна на избирателната система, задължителен вот или друго. Аз мога да ти кажа какво правя, ходя на протести и не вея партийни знамена, а трибагреника искайки оставката на комунистите и тъпкачите на българската история. А вие сте форумни герои комунисти, които умело прикриват този факт (някои умело, други директно си го казват).

АЗ БОЙКОТИРАМ ТАЗИ ТЕМА, ЗАЩОТО ЗАПОЧНАХТЕ С ЧЕНГЕДЖИЙСКИТЕ МЕТОДИ И ПРОМИВАНЕТО НА МОЗЪЦИ. ПОНЕ ДА ГО БЯХТЕ НАУЧИЛИ КАК СТАВА, ЗАЩОТО ВИ РАЗОБЛИЧИХМЕ!

Бойкот на темата и Оставка!

Последно редактирано:

Кой? кой?... КОЙ ТУЙ НЕЩО??? :lol:
[video=youtube;lS2eDwZGmPk]https://www.youtube.com/watch?v=lS2eDwZGmPk[/video]

Диня (dintronix) ти ли им направи транспаранта на тия бе патриоте или колегата националист?

Или ти си тоя с бялата шапка дето софлира Боко Борисов ...

Що смени първия клип с Боко?

[video=youtube;S-2PnyBMHBE]http://www.youtube.com/watch?v=S-2PnyBMHBE[/video]

Горе