Колеги, коментирайте окупацията на СУ

От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

"По мое време г-н Борисов направи голяма грешка. Какво направи той – на него му трябваше медиен комфорт. Това са на Доган вестници. Ако смятате, че този фес не ви управлява, селски от Дръндар – то това ви е нацията на 1300 години, да ви е.а циганската нация – това го напишете, ама няма да посмеете. Това са парите на Доган и на двама шейхове от Оман. Ако толкова не знаете какво седи в банката. Банката (КТБ - бел.ред.) е собственик на вестниците, а Делян Пеевски е боздуганът с майка си отпред. Те перат едни пари.“

Пий си хапчетата, това ще ти кажа. Голям българин, дори не се смята за част от нацията.

Прав е бе простак .... гледай че българските семейства имат по 1 макс 2 деца , циганските с по 5 и нагоре , бизнес с помощи... на бсп електората циганския им вдигнаха детските ... скоро българи няма да има в тая държава... а ти заемай позата на 4 крака и чакай Доган спасителя дето така присърце защитаваш...

Поредният малоумен либераст. Следващият, моля.

Цитат от сайта на Анонимните алкох... това де на анонимните anonybulgaria.wordpress.com

Странното е, че същите тези интелигенти преди 23 години критикуваха социализма заради еднопартийната му система.

Само това ми трябваше, за да кликна върху хикса.

Тия нЕмат пари един домейн да си купят, поне да изглеждат авторитетно.

P.S.

Надушвам анонимното перо на Бареков :lol:

1457515_543078112438112_876376852_n.jpg

Как не те мързи бе човек?

Детска ти работа и на тебе...

Статии, картинки, снимки, колажи и защо е това да направиш наколенка на Орешарски и Пеевски?

Ти вече не се бориш за някакви националистически идеи, а просто искаш Орешарски да остане на власт, заради това усмиваш всички други.

Не казвай, че не искаш, тъй като нищо не правиш това да се промени

Няма как да се радвам, че народната енергия се пилее от розови подставени революционери. Колкото по-бързо разберат хората, че шепа платени активисти ги използват, толкова по-скоро може да се случи някаква промяна. Не го ли проумеят, никога нищо няма да се промени.

@Тифозен, ако искаш да дадеш шанс на протеста, просто спри да пишеш:mrgreen:
Че само простотии ръсиш бе протестанте, хората не искат разделение, а смяна на цялата система
Ти си един екстремистки сперматозоид в употребен капУт, капише? :lol:

Няма как да се радвам, че народната енергия се пилее от розови подставени революционери. Колкото по-бързо разберат хората, че шепа платени активисти ги използват, толкова по-скоро може да се случи някаква промяна. Не го ли проумеят, никога нищо няма да се промени.

И ти като ми пускаш картинки във форума ще оправиш нещата, така ли? :-o

Бате винаги ме кефиш, като се изказваш като последна инстанция все едно ти си пътя и истината.

От: От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

@Тифозен, ако искаш да дадеш шанс на протеста, просто спри да пишеш:mrgreen:
Че само простотии ръсиш бе протестанте, хората не искат разделение, а смяна на цялата система
Ти си един екстремистки спермазоид в употребен капУт, капише? :lol:

Слушай бе клоун пише се сперматозоид, а не спермазоид. Вземи поне си редактирай гнусното неграмотно мнение!

Слушай бе клоун пише се сперматозоид, а не спермазоид. Вземи поне си редактирай гнусното неграмотно мнение!

Еее поправих се преди даже да ми кажеш,
па ти си редактирай мисленето ако можеш, ама не можеш:-o

И ти като ми пускаш картинки във форума ще оправиш нещата, така ли? :-o

Бате винаги ме кефиш, като се изказваш като последна инстанция все едно ти си пътя и истината.
Дори и един човек да се замисли, пак ще има ползва. Доста хора четат темата :) А иначе, просто се забавлявам, колажите са добри.

па ти си редактирай мисленето ако можеш, ама не можеш:-o

ПА добре, айде ходи са си направи една злобарка и не ме занимавай повече!

Ми как ще разбереш като не ти стига акъла

Задължителната дума , която комунистическата пасмина трябва да проумее ОСТАВКА !
Задължителните дума, която трябва да проумее псевдоопозицията са - ЗАТВОР. РЕВИЗИЯ НА ПРЕХОДА. ЛУСТРАЦИЯ.

Какво не можете да проумеете ли?
Че с разделение на народа нищо няма се постигне
Протест, антипротест... не виждате ли, че всичко е режисирано
Какво ми пишете тука с/у националисти и комунисти
Искам да има ясни цели, които са за целия народ,
а не пак тези срещу онези, тъй ли ще правите промяна
Ами те, партиите не си вадят кирливите ризи
Трябва народа да поиска едно голямо политическо чистене
Ама то трябва да идва от народа и ДА НЕ Е ВНОСНО
ЩОТО ПАК ЩЕ НИ ИЗЛЪЖАТ

Горе