Колеги, коментирайте окупацията на СУ

От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

Това, че Волен е всичко друго, но не и националист ми е пределно ясно. Той се прави на националист, той твърди, че е националист, но никога няма да бъде такъв.
Хайде да спрем със спора.

Максе и нови избори да има или ще се изберат пак тези или боко тиквата или реаниматорския блок
Ти най туй алтернатива ли му викаш, не са ли всички политически протитутки от един бардак
Коя избираш ти, оназ засуканата тиква ли?:(

Соростутки и либерасти, туй се предлага,
Няма истински социалисти, демократи,
а национално отговорни хора никога няма да се допуснат да вземат мнозинство в НС
Вярно е:D Мисля,че няма алтернатива защото всеки мисли,че разбира от политика, ама не му се занимава,щото други ядат каймака:p

@ Гогич и тебе ли та хапят мишките като Тифозния:lol:

[video=youtube;lxTvr4s_2rA]https://www.youtube.com/watch?v=lxTvr4s_2rA[/video]

@ Гогич и тебе ли та хапят мишките като Тифозния:lol:

Не ме хапеш, спокойно. :lol:
На такива като теб спрях да обръщам внимание.
[video=youtube;o1CgZ7kUbtk]https://www.youtube.com/watch?v=o1CgZ7kUbtk[/video]

1382333_694621640548454_387882053_n.jpg

1453514_462539503859009_1901314727_n.jpg

Точно така, БСП в космоса, да се върне Бойко и ако може и Костов!!

Кой ще се върне , времето ще покаже - важното е тия да си ходят. Имаха шанс - не стават, грешка след грешка , цигани и крадци в парламента..... Оставка!
10.11.2013 Софиийския Университет - Поход на морала !

Излизаме, за да окупираме узурпирана България!
Излизаме, защото е несправедливо заплатите и пенсиите да са по-малки отколкото политическият и икономическият каймак харчи за един обяд.
Излизаме, за да се противопоставим на бедността и безработицата.
Излизаме, защото мястото на мафията не е в управлението.
Излизаме, защото сме против потъпкването на обществения интерес в името на олигархичния.
Излизаме, за да не емигрираме.
Излизаме, за да отхвърлим образованието, което ни прави роби, а не свободни.
Излизаме, защото не можем да търпим унищожението на природата.
Излизаме сега, докато не е дошъл гладът и не са спрели тока.
Излизаме преди да сме станали висококвалифицирани просяци.
Излизаме, за да кажем „стоп” на неумолимото превръщане на здравеопазването в привилегия.
Излизаме, за да покажем, че има алтернатива отвъд партиите: гражданите са властта – ние сме суверенът.

Ако не искате да продължавате да живеете както досега: ПРОТЕСТИРАЙТЕ, ОКУПИРАЙТЕ, СТАЧКУВАЙТЕ!

Напук на всеобщото мнение ние не довършваме започнатото дело. Напротив, ние започваме нещо ново. Нямаме само памет, но и визия. Заставаме зад:

1. Отговорна държавна политика в образованието, която да стимулира и изисква изграждането на независими и критично мислещи личности, а не на апатични изпълнители.
2. Изграждане на независими държавни институции, работещи в полза на обществото, а не обслужващи частни олигархични или партийни интереси;
3. Създаване на адекватни дългосрочни стратегии за развитие на всички сфери от обществения живот и приемственост в прилагането им;
4. Допускане до висши държавни длъжности само на доказали се професионалисти, чиито действия да се ръководят единствено от интересите на суверена;
5. Прекратяване на системната практика държавните медии да се използват за партийна пропаганда и конструиране на псевдореалност.
6. МОРАЛ и ОТГОВОРНОСТ.

11 часа на стълбите на Ректората на Софийския университет.

Точно така, БСП в космоса, да се върне Бойко и ако може и Костов!!

Оставете момчето, стига сте му говорили за БСП, че го обиждате така!

Той е националист с местонахождение Царство България :-o

Тоя Станишев направо се изгуби , не се появява никъде - мишок... Волен прави протести против бежанците , а благодарение на неговия продажен глас ДПС (антибългарска по негови думи партия ) ни управлява .... Края наближава .. ореха сам не може да каже - давам си оставката - трябва да му се нареди от кукловодите - подай си оставката. И после като го питат защо си подавате оставката и кой ви каза да я подадете - ама аз не помня... имаше предложения.... 10.11.2013 Национален Протест против червената чума ! Оставка !

Нека има протести, ама със цел и наистина да се направи някаква промяна в българската политика
Тези общи приказки на студентите за политически морал сме ги чУвали и не могат да ме трогнат, щото този филм съм го гледал вече
Пак ще се извърши някаква подмяна и енергията на протестиращите ще отиде на халост
Защо не чувам нищо срещу външната политическа диктовка
Защо не чувам нищо срещу вносните политически и икономически шаблони
Колко юпита ще се доказват у нас и ще си правят икономическите опити,
ний да не сме опитно поле за западните икономисти

Волен видя дебелия и сега се чуди как да се реабилитира пред излъганите си избиратели. Тоя ако падне от власт смятай кой ще го избере. Едно време се пънеше в парламента, че БСП са най-черните, ама изведнъж си влезе в ролята на пишман националист и се коалира с тия гамени дето разсипаха държавата за нула време. Този протест, трябва да се посети, а не отново да се делиме или има Българи или има лукови глави!

Нека има протести, ама със цел и наистина да се направи някаква промяна в българската политика
Тези общи приказки на студентите за политически морал сме ги чУвали и не могат да ме трогнат, щото този филм съм го гледал вече
Пак ще се извърши някаква подмяна и енергията на протестиращите ще отиде на халост
Защо не чувам нищо срещу външната политическа диктовка
Защо не чувам нищо срещу вносните политически и икономически шаблони
Колко юпита ще се доказват у нас и ще си правят икономическите опити,
ний да не сме опитно поле за западните икономисти

Без базов морал нищо не става.

Дали ще са "вносни" икономисти или български икономисти - ако нямат морал, нищо няма да стане. Надявам се, го разбираш това.

Все едно вашия лидер Болен да управлява. Ми че той е баси продажното копеле. Ефектът ще е продадена България.

Кой ти говори за политически морал бе диня, тук няма морал бате или избираш вазелина или ще получиш това, което следва след вазелина - цитат: комсомолеца Каракачанов.

Ти си прочел (ако си прочел) 2 учебника по икономика и ми говориш за западни икономисти. Разсъждаваш като някой изкукал пенсионер на 90 години вярващ в световната конспирация.

Ти ще си ОК само ако затворим границите, ако БКП е на власт, сменим избирателната система и по възможност да е еднопартийна та ега вие цЕл живот управлявате. СМЯХ СТЕ БЕ ХОРА! СМЯХ ГОЛЯМ СТЕ!

Ясни сте ми, много ги "разбирате" работите и за туй нищо няма се промени
Ходете сваляйте правителства с европейското знаме, ама и морала ви е вносен, бе умници

Оставка кърлежи такива ! Въпреки че Биг Ша е на ваша страна , пак ще паднете :) Бабите от контрапротеста няма да да ви спасят ! България за младите и умните - не за бат сали ,пеевски и фикуса...

Оставка кърлежи такива ! Въпреки че Биг Ша е на ваша страна , пак ще паднете :) Бабите от контрапротеста няма да да ви спасят ! България за младите и умните - не за бат сали ,пеевски и фикуса...
Докато не почнете да мислете с главите си, държавата винаги ще е на олигарси като Прокупиев, Плевнялиев и всички знайни и незнайни, пръкнали се или от ДС или от западните мозъчни тръстове

Ясни сте ми, много ги "разбирате" работите и за туй нищо няма се промени
Ходете сваляйте правителства с европейското знаме, ама и морала ви е вносен, бе умници

1997 година милиони Българи се бореха за това европейско знаме, което ни се полага попринцип, а е точно такива като тебе гледат да ни върнат в 1 клас. Желая ви успех другари!

[video=youtube;kjnzwvz3-Yw]http://www.youtube.com/watch?v=kjnzwvz3-Yw[/video]

Горе