Вярно е Мисля,че няма алтернатива защото всеки мисли,че разбира от политика, ама не му се занимава,щото други ядат каймакаМаксе и нови избори да има или ще се изберат пак тези или боко тиквата или реаниматорския блок
Ти най туй алтернатива ли му викаш, не са ли всички политически протитутки от един бардак
Коя избираш ти, оназ засуканата тиква ли?
Соростутки и либерасти, туй се предлага,
Няма истински социалисти, демократи,
а национално отговорни хора никога няма да се допуснат да вземат мнозинство в НС
@ Гогич и тебе ли та хапят мишките като Тифозния:lol:
Точно така, БСП в космоса, да се върне Бойко и ако може и Костов!!
Нека има протести, ама със цел и наистина да се направи някаква промяна в българската политика
Тези общи приказки на студентите за политически морал сме ги чУвали и не могат да ме трогнат, щото този филм съм го гледал вече
Пак ще се извърши някаква подмяна и енергията на протестиращите ще отиде на халост
Защо не чувам нищо срещу външната политическа диктовка
Защо не чувам нищо срещу вносните политически и икономически шаблони
Колко юпита ще се доказват у нас и ще си правят икономическите опити,
ний да не сме опитно поле за западните икономисти
Докато не почнете да мислете с главите си, държавата винаги ще е на олигарси като Прокупиев, Плевнялиев и всички знайни и незнайни, пръкнали се или от ДС или от западните мозъчни тръстовеОставка кърлежи такива ! Въпреки че Биг Ша е на ваша страна , пак ще паднете Бабите от контрапротеста няма да да ви спасят ! България за младите и умните - не за бат сали ,пеевски и фикуса...
Ясни сте ми, много ги "разбирате" работите и за туй нищо няма се промени
Ходете сваляйте правителства с европейското знаме, ама и морала ви е вносен, бе умници