Колеги, коментирайте окупацията на СУ

От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ

Докато не почнете да мислете с главите си, държавата винаги ще е на олигарси като Прокупиев, Плевнялиев и всички знайни и незнайни, пръкнали се или от ДС или от западните мозъчни тръстове
Биг Ша ти си бе ? Аз мисля с главата си , затова не искам червената чума в комплект с антибългарска партия да ме управляват. А ти докато си мислиш , че мислиш - Доганя те наглася в поза задна прашка ..... хубаво ли е ?

1997 година милиони Българи се бореха за това европейско знаме, което ни се полага попринцип, а е точно такива като тебе гледат да ни върнат в 1 клас. Желая ви успех другари!

[video=youtube;kjnzwvz3-Yw]http://www.youtube.com/watch?v=kjnzwvz3-Yw[/video]

A 44-та година милиарди се бореха за съвеЦкото знаме. Комунистическа еволюция.

Кажи КОЙ, КОЙ, КОЙ искате да върнете на власт:lol:
Или сте от новите "демократи" - 'Напред България' ли беше:mrgreen:
България може, но не така
Бай Тошо може ли да питаш въобще ... :lol:

Биг Ша ти си бе ? Аз мисля с главата си , затова не искам червената чума в комплект с антибългарска партия да ме управляват. А ти докато си мислиш , че мислиш - Доганя те наглася в поза задна прашка ..... хубаво ли е ?
А по-добре ли синя чума да те управлява. Че и в тая синя чума да не би да няма турци, Корман Исмаилов какъв е. А кой беше културен министър по времето на ГЕРБ? ГЕРБ е протурска партия, БСП е протурска партия, ДПС е протурска партия. Кой инициира декларацията за етническото прочистване (лъжа), чакай бе, май ДСБ беше. Ебахго, то всички са протурски партии! Ти като си мислиш, че Плевнята те наглася да те пори, по-хубаво ли ти е. Нали все те ебат бе гений. Ей за това сме против глупавите седерастки протести, щото не искат промяна, а подмяна. Мразя либерасти и комунисти еднакво, кур за всички. И един дебел български за ЕСССР и еврослагачите.

A 44-та година милиарди се бореха за съвеЦкото знаме. Комунистическа еволюция.

Какво съветско знаме и кой се е борил ти като пишеш нещо четеш ли си го или така просто да се намираш на работа...

Аз не съм живял през 44 година но знам, че много Българи са се борили против съветското знаме. За съжаление са били избити от дядовците на тези, които в момента те управляват ПАТРИОТЕ!

Също така знам, че 1997 бях на тези събития, заедно с всякакви хора, които искаха да се отърват от глада и мизерията. Само се чудя ти като най-големия капацитет тука къде си бил (забравих на даскало).

Ако не си се борил за България, а си се борил за това страната ти да загуби суверенитета си и да стана част от ЕДИН ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН СЪЮЗ, в който няма глас - значи не си с нищо по-добър от комунистите. Те не успяха да ни вкарат в СССР, вие ни вкарахте в ЕСССР.

И какво като съм бил ученик, не мога да имам мнение ли евролюбецо? Ти що имаш мнение за народния съд, след като не си бил там, а?

Какво съветско знаме и кой се е борил ти като пишеш нещо четеш ли си го или така просто да се намираш на работа...
Ирония брат, ирония.

Ако не си се борил за България, а си се борил за това страната ти да загуби суверенитета си и да стана част от ЕДИН ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН СЪЮЗ, в който няма глас - значи не си с нищо по-добър от комунистите. Те не успяха да ни вкарат в СССР, вие ни вкарахте в ЕСССР.

И какво като съм бил ученик, не мога да имам мнение ли евролюбецо? Ти що имаш мнение за народния съд, след като не си бил там, а? Ирония брат, ирония.

Не ме карай да ти търся постовете бе братле. Когато те попитах какво ти било мнението за Виденовата криза през 97 година ти отговори, че не си имал мнение.

Хората на площадите тогава бяха озверели от глад, защото в магазините нямаше нищо. Опашките по бензиностанциите бяха феноменални и само червендалестите мафиоти мъкнеха багажниците пълни с пържоли, това съм го видял с очите си. Видял съм и как полицай скача по главата на младо момиче, видял съм и много други неща мене за разлика от тебе ПАТРИОТЕ не ми е пукало тогава за неолибералите, Гулденбургови, Сорос и не знам си кой, а съм искал справедливост за България.

Плаче ми се като ти чета постовете, защото все си мисля, че може да има нещо човешко в тебе, но с всеки изминал ден се убеждавам, че не е така.

А по-добре ли синя чума да те управлява. Че и в тая синя чума да не би да няма турци, Корман Исмаилов какъв е. А кой беше културен министър по времето на ГЕРБ? ГЕРБ е протурска партия, БСП е протурска партия, ДПС е протурска партия. Кой инициира декларацията за етническото прочистване (лъжа), чакай бе, май ДСБ беше. Ебахго, то всички са протурски партии! Ти като си мислиш, че Плевнята те наглася да те пори, по-хубаво ли ти е. Нали все те ебат бе гений. Ей за това сме против глупавите седерастки протести, щото не искат промяна, а подмяна. Мразя либерасти и комунисти еднакво, кур за всички. И един дебел български за ЕСССР и еврослагачите.
Що говориш глупости ? Вежди Рашидов е по българин от тия продажници в парламента. И все пак не "ваканцува" както сегашните политици. А Бат Сали какво ще кажеш за него ? Росен Плевнелиев е образован и културен човек , сега нз офшорки ли има , как си е платил вилата в Гърция , но човека си беше богат и преди да стане президент ... а тия сегашните - сега трупат парите , от нашите джобове. Промяна ще има по един или друг начин , но най-важното е сега да се махнат тия отрепки. Да се научат да слушат народа. Мая Манолова ли ще променя изборния кодекс ? Смях сте , цялата ви защита е един смях ... като ви нападат всички , питате ама кои ще дойде след нас , какво ще стане след нас.... няма значение кой ще дойде , важно е да не сте вие , че вредите дето направихте за 4 месеца , не може да се оправят след това с години. Орешарски - икономиста , който каза че няма никаква световна криза... този човек ще ни направи държавата по добра за живеене ? Всички зад студентите на 10.11 - Който иска да промени каквото и да е в тая дупка , 1ва стъпка Оставка !!!

И още нещо аз много добре знам колко мафиоти имаше в СДС, знам и за тези в ДСБ, НДСВ, във ВМРО и прочие партии. Това далеч не означава, че трябва да оставим Орешарски да се гаври с България.

Радан Кънев е човек, който слава богу е политически неопетнен до момента (дано така и остане), Касим Дал не е по-лош от сокола, а Кунева има немалко избиратели. Тук не говорим за етика, а за политика.

Ето ти една метафора: тук избираш или куршум в главата или ритник по задника!

P.S.

Искаш смяна на избирателната система. ОК нека дойдат избори и искай от другите тази смяна, а не от БСП! И пак ти казвам винаги съм готов да чуя каква ти идеята за новата избирателна система. Мажоритарен вот ли да е, какво да е?

Вежди Рашидов е по българин от тия продажници в парламента.
:shock::shock::shock::shock::shock:

И още нещо аз много добре знам колко мафиоти имаше в СДС, знам и за тези в ДСБ, във ВМРО и прочие партии. Това далеч не означава, че трябва да оставим Орешарски да се гаври с България.

Радан Кънев е човек, който слава богу е политически неопетнен до момента (дано така и остане), Касим Дал не е по лош от сокола, а Кунева има немалко избиратели. Тук не говорим за етика, а за политика.

Ето ти една метафора: тук избираш или куршум в главата или ритник по задника!
Как ще е политически неопетнен, след като това е първият политик, който ОФИЦИАЛНО СЕ ЗАСТЪПИ ЗА ГЕЙ АКТИВИЗМА и със сигурност ще прокара педерастките закони в България - значи промяна на семейния кодекс, осиновяване на деца и прочее. Това ли е политическата чистота. Ти православен ли си, българин ли си? Щото Рамадан със сигурност не е, той е европеец и либерал. Касим Дал не бил по-лош? Кунева имала избиратели?????? Ало, това ли ти е морала в политиката бе. Кой какви избиратели имал?

Касим Исмаил Дал е роден на 17 октомври 1962 г. в село Николаевка (Варненско).

Дал е един от основателите на Турското национално-освободително движение в България през 1985 година, за което излежава присъда в затворите на София, Варна, Бобов дол и Стара Загора (1986 - 1989). След амнистирането му през 1990 година става един от основателите на Движението за права и свободи, а от 1993 година е негов заместник-председател.

Един от тия, които взривиха влака на гара Буново, сиреч терорист.

Също така знам, че 1997 бях на тези събития, заедно с всякакви хора, които искаха да се отърват от глада и мизерията.

Абе Тифозен при Виденов, имаше тотална изолация на България, но тогава ако ни бяха дали заем да си стъпим на краката, немаше да има циганската приватизация на костов
Ама за тебе нали сичко е конспирация и не искаш да го осъзнаеш как ни натиснаха тогава и при какви условия се подписа валутния борд
Започнаха ни с 'Вашенгтонския Консенсус' и ни довършиха с 'Лисабонския Договор'
Нямаме почти никакъв суверинитет, не само икономически, но и политически
АЗ ИСКАМ ДА СТАЧКУВАМ ПРОТИВ ТОВА

Как ще е политически неопетнен, след като това е първият политик, който ОФИЦИАЛНО СЕ ЗАСТЪПИ ЗА ГЕЙ АКТИВИЗМА и със сигурност ще прокара педерастките закони в България - значи промяна на семейния кодекс, осиновяване на деца и прочее. Това ли е политическата чистота. Ти православен ли си, българин ли си? Щото Рамадан със сигурност не е, той е европеец и либерал. Касим Дал не бил по-лош? Кунева имала избиратели?????? Ало, това ли ти е морала в политиката бе. Кой какви избиратели имал?

И къде чу или прочете, че Радан Кънев е за гей семействата

Цитат: Първо ние не просто, че не подкрепяме хомосексуални бракове, това дори не е дискутирано, но в исканията на парада се говори за признаване на различни видове семейства. Това е нещо, което ние не подкрепяме.Не смятаме, че има различни видове семейства, а че има един вид семейство. Както е в Конституцията и законодателството.

Пълната статия: http://www.vsekiden.com/71421/радан-кънев-от-ръководството-на-дсб/

Лично съм се срещал с Кънев и той никога не е казвал, че подкрепя гей бракове или гей семейства, аз такова нещо не съм чул от него!

Последно редактирано:

Подкрепя гей парада и гей активизма. След като основните цели на гей активизма са браковете и децата, няма как да не ги подкрепя. Пък нека си говори каквото си иска.

Прочети сополивата му статия за чичо му евреин-хомосексуалист, който се залюбил в окопите с тъпкача си. Ще пусна една сълза.

Реакциите срещу гей-парада доказват нуждата от него

Аз мисля, че с горната статия, която ти пуснах човекът точно и ясно, казва какво му е отношението по повод на гей браковете и гей семействата. Това, че ти не му вярваш е твой проблем.

Да признава правата на гей парада, тъй като Кънев зачита правата на различните хора. Пак трябва да се върнем на Конвенцията за защита правата на човека, просто няма как да се избегне тази подробност.

Ти примерно не искаш педали, аз също не искам. Ама аз не искам и малцинства, но това какво искам аз няма никакво значение, тъй като живеем в развит свят, в който се цени равенството всичко друго е връщане в някакви отвратителни години, където насилието е на власт, а повярвай ми никой не печели от това.

P.S.

Ако си истински и си националист уважавам мнението ти макар и да не съм съгласен с него!

Основните искания на гей парада са за бракове и осиновяване на деца. Ако ги подкрепяш в борбата им, значи си на тяхна страна. Не може да ги подкрепиш, а след това да се бориш срещу тях. Това е шизофрения. Плюс това Зелените са 100% про-гей партия, която вече открито си заявява, че подкрепя тези неща. Така, че РБ коалицийката със сигурност ще лобира за тия промени. Прочети коментарите на разочаровани десебари под статията, аз нямам какво да допълня. Не може десен политик да подкрепя такива каузи, това е крайно лява кауза - малцинствата са територия на комунистите и крайно-левите по цял свят. Феминизъм, лгтб - това са крайнолеви и неокомунистически движения. Или ще ми кажеш, че един десен политик може да защитава крайнолеви позиции? Шизофрения е това.

Ти си вярвай в каквот искаш, но с този човек с тия си действия достатъчно се компроментира. Да не говорим за последните им инициативи за борба с омразата и фашизЪма. По какво се различават тия то 23 септември, които громят фашисти насън? За това ти казвам, че либерасти и комунисти са ми лика прилика.

Основните искания на гей парада са за бракове и осиновяване на деца. Ако ги подкрепяш в борбата им, значи си на тяхна страна. Не може да ги подкрепиш, а след това да се бориш срещу тях. Това е шизофрения. Плюс това Зелените са 100% про-гей партия, която вече открито си заявява, че подкрепя тези неща. Така, че РБ коалицийката със сигурност ще лобира за тия промени. Прочети коментарите на разочаровани десебари под статията, аз нямам какво да допълня. Не може десен политик да подкрепя такива каузи, това е крайно лява кауза - малцинствата са територия на комунистите и крайно-левите по цял свят. Феминизъм, лгтб - това са крайнолеви и неокомунистически движения. Или ще ми кажеш, че един десен политик може да защитава крайнолеви позиции? Шизофрения е това.

Ти си вярвай в каквот искаш, но с този човек с тия си действия достатъчно се компроментира. Да не говорим за последните им инициативи за борба с омразата и фашизЪма. По какво се различават тия то 23 септември, които громят фашисти насън? За това ти казвам, че либерасти и комунисти са ми лика прилика.

Радан Кънев казва какво би подкрепил, всичко друго са твои интерпретации, а зелените вече не са част от Реформаторския блок http://www.vesti.bg/bulgaria/politika/zelenite-napusnaha-reformatorskiia-blok-5997602

Зелените няма да участват в коалция с реформаторския блок http://video.bgnes.com/view/44732

Нямам време повече пишете си там заучените фрази и това е!

Горе