Редрума и той изтрещя, почна фалшиви декларации да пише :lol:
Какъв анализ бе динтроникс? Те са такива капути тея лумпени, че могат да повтарят само ОСТАВКА, защото нямат аргументи, нито позиции. Оставяй ги, с такива се говори по един начин : първо ги стреляш и тогава започваш да си говориш с тях.
@ Гогич, влече те към старата чалга, май :lol:
Абе динтроникс малко встрани от темата, ама ти от кой край си бре?
Във въпроса ми няма грам ирония.
Абе олигофрен, кой от другите политици не следва същите цели? КОЙ?http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/protest-zaradi-kurshum-dzhamiia-v-karlovo-5998024
Аз те обвинявам че си турчин. Който подкрепя това правителство , не е българин.
Бежанци в София , като у дома си. Турците и те си правят , квото искат по родните земи...
Хубава страна ще сме след 5-10 години....
http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/protest-zaradi-kurshum-dzhamiia-v-karlovo-5998024
Аз те обвинявам че си турчин. Който подкрепя това правителство , не е българин.
Бежанци в София , като у дома си. Турците и те си правят , квото искат по родните земи...
Хубава страна ще сме след 5-10 години....
Ти въобще четеш ли какво ти пиша?За целия свят е виновен Бойко , ако астероид се удари в Земята , пак той ще е...
Комунист по гръб да падне , не ? или власт доброволно да даде... както винаги историята се повтаря и народа ще дойде и ще си я вземе от крадливите ви лапички...
И после пак ще скимтите , Ама Бойко , Ама Бойко...
Това горе е за дитроникса , не за теб .Ти въобще четеш ли какво ти пиша?
Аз като националист ще ти кажа, че най-антибългарски мерки е приело така наречените десни правителства
Ама те са десни само на думи, защото истинското дясно е консервативно, а не евро либерастко
Аз като националист ще ти кажа, че най-антибългарски мерки е приело така наречените десни правителства
Ама те са десни само на думи, защото истинското дясно е консервативно, а не евро либерастко
Либерализма е като политически травистит и се представя и за ляво и за център и за дясно
Моя корен е Странджа планина, от едно село до турската граница