От: Колко хора ще отидат в сектора на гостите на мачовете с Ливърпул и Реал?
Миличкия, като беше брутално изнасилен в темата за енергетиката, очевидно е дошъл тук да плаче. Само не разбирам поради що точно аз трябва да хейтвам, радвам или каквото и да е, но така е, когато някой примат няма ресурса да прочете мненията, на които отговаря.
А да изпишеш името Левски по този начин е достойно само за някой резак.
ПП Добър мач. Натам започва трудното.
Важното е, че Лудогорец и всички медии отразиха, че играха много добре, футбол се гледашео твсякъде, сега ТПРОДАНОВ ( този продажник да му иб* майк*** и боклук ) сега ще дойде да хейтва и да се радва, но нищо, получихме одобрение от медиите и от специалистите, такива продажници като тпроданов не трябва да ни интересува, както казва Домусчиев - АМИ ПРЕДСТАВЕТЕ СИ, ЧЕ ЛУДОГОРЕЦ Е НА 100 ГОДИНИ, А НЕ НА 4 : ))))) ? : )))))
AЗ СЪМ ДОВОЛЕН, МНОГО ДОБЪР МАЧ, КЛАСА... , ГЛЕДАХ ФУТБОЛ, НЕ ГЛЕДАХ ЛеФски или ЦсКа : )))))))))))))))))) ( hi проданов -да ти *** майкат* )
Миличкия, като беше брутално изнасилен в темата за енергетиката, очевидно е дошъл тук да плаче. Само не разбирам поради що точно аз трябва да хейтвам, радвам или каквото и да е, но така е, когато някой примат няма ресурса да прочете мненията, на които отговаря.
А да изпишеш името Левски по този начин е достойно само за някой резак.
ПП Добър мач. Натам започва трудното.