Колко хора ще отидат в сектора на гостите на мачовете с Ливърпул и Реал?

Ще отидете ли в гостуващия сектор за да подкрепите Ливърпул и Реал?

• Общо гласове
    34
От: Колко хора ще отидат в сектора на гостите на мачовете с Ливърпул и Реал?

Важното е, че Лудогорец и всички медии отразиха, че играха много добре, футбол се гледашео твсякъде, сега ТПРОДАНОВ ( този продажник да му иб* майк*** и боклук ) сега ще дойде да хейтва и да се радва, но нищо, получихме одобрение от медиите и от специалистите, такива продажници като тпроданов не трябва да ни интересува, както казва Домусчиев - АМИ ПРЕДСТАВЕТЕ СИ, ЧЕ ЛУДОГОРЕЦ Е НА 100 ГОДИНИ, А НЕ НА 4 : ))))) ? : )))))
AЗ СЪМ ДОВОЛЕН, МНОГО ДОБЪР МАЧ, КЛАСА... , ГЛЕДАХ ФУТБОЛ, НЕ ГЛЕДАХ ЛеФски или ЦсКа : )))))))))))))))))) ( hi проданов -да ти *** майкат* )

Миличкия, като беше брутално изнасилен в темата за енергетиката, очевидно е дошъл тук да плаче. Само не разбирам поради що точно аз трябва да хейтвам, радвам или каквото и да е, но така е, когато някой примат няма ресурса да прочете мненията, на които отговаря.
А да изпишеш името Левски по този начин е достойно само за някой резак.

ПП Добър мач. Натам започва трудното.

Re: От: Колко хора ще отидат в сектора на гостите на мачовете с Ливърпул и Реал?

Супер, всичко им се връща. Така както ги бутаха в българското първенство, сега ги режат по същия начин от УЕФА.

Бутат не е точната дума, просто всичко друго играе слабо. :)

Както и тия играха слабо. Не знам кое му струва на това 100 мил.? Нещо са се объркали, ако ще манекенства за тези пари, защото видях, че футбола не му е силната страна, дано успяват да избират от там, ама и с клецането. :)

Не съм вярвал, че БГ отбор може да играе така. Евалата. За жалост, това в Европа не е футбол, а комерсиална свинщина.

Реал вложиха усилия колкото да си вземат трите точки. Не са играли по-добре, щото не са имали нужда. Някой има ли съмнения в това наистина?

Колкото до съдийството, за два мача на Лудогорец им свириха толкова дузпи, колкото откакто са в А група. Аз бих се позамислил преди да плюя лошата мафия дали проблемът не е в някаква тукашна мафия. Освен, разбира се, ако не твърдим, че БФС е къде-къде по-честна и прозрачна организация от УЕФА...

Хехе, какви усилия не са вложили, добре че е дузпата. И мога да ти кажа, че много си играха, ама не могат. Пролича си.

Колкото си искаш се замислял, но отиди някъде и кажи, че Роналдо падна и наистина бе залсужена дузпата, да ти се изплюят в лицето. :) И двете са мафии, едните на мутрите, друте на еврейте. Бегай ги тия майнарски организации. :) Ако искаш футбол, играй фифа на конзолата. Това тук е цирк. :)

Така се говореше и за дузпата на Ливърпул, а после се оказа 100%.
За да е по-лесно, коя от двете дузпи е по-истинска - тази срещу Роналдо, или тази на мача с Левски от преди седмица? Не вярвам да имаш затруднения с отговора ;)

Колкото до реал, отричането на силата им като отбор не носи полза никому.

Боже боже и той не бил хейтър... Аи стига с това че Лудогорец били бутани в първенството. Вижда се как играят, излагация. Ще ми давате сравнение че в първия сезон като влязоха в А група не беше отсъдена дузпа? Ами то тогава отборите не можеха да им влязат в наказателното... А да не говорим, предния сезон имат отстдени 3 дузпи за Лудогорец 2 изпуснати и 1 вкарана (някаква подобна беше статистиката). Сега остана да кажеш че Лудогорец ги бутат в БГ първенството, ако не ги бутат ще отпаднат нали :lol: смешна история. А тос па "Не били играли сериозно, били в слаба форма" БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ това е състава който рпеди 2 седмици победи базел с 5:1? Значи какво става - Лудогорец играят срещу Ливърпул - слаба форма, Реал Мадрид - слаба форма, Лацио-слаба форма, Стяуа- слаба форма, Партизан ПСВ Динамо и те. Не осъзнавате ли колко сте смешни :). И да ми говорите за отбори които играят финал в лига европа и шампионска че били в слаба форма и не били сериозни, просто сте толковааа... Незнам :) Той Роналдо каза вчера след мача че са дали всичко от себе си, те нашите хейтърчета пак си знаят :)

Re: От: Колко хора ще отидат в сектора на гостите на мачовете с Ливърпул и Реал?

Така се говореше и за дузпата на Ливърпул, а после се оказа 100%.
За да е по-лесно, коя от двете дузпи е по-истинска - тази срещу Роналдо, или тази на мача с Левски от преди седмица? Не вярвам да имаш затруднения с отговора ;)

Колкото до реал, отричането на силата им като отбор не носи полза никому.

Ама си смешен и ти. :) Нямам затруденения и да ти кажа, че си жалък левскарски хейтър.

Носи полза бате, носи за такива като мен, които и да искат да прогледат футбол, няма да видят такъв. ;) А за теб...не знам, ти и полза в едно изречение....некак не върви. :) Ти си типичен хейтър, ходи в политиката, там ще се скъсат да те скъсват. :)

Добре. Значи твърдим, че Реал са били на върха на възможностите си и са равни с Лудогорец. Значи това са двата съперника за първото място, а с това и два от петте най-силни отбора в момента. Единствено ми е чудно къде тук е Левски, срещу които гората не минаха центъра 60 минути само преди седмица...

От: Re: От: Колко хора ще отидат в сектора на гостите на мачовете с Ливърпул и Реал?

Ама си смешен и ти. :) Нямам затруденения и да ти кажа, че си жалък левскарски хейтър.

Носи полза бате, носи за такива като мен, които и да искат да прогледат футбол, няма да видят такъв. ;) А за теб...не знам, ти и полза в едно изречение....некак не върви. :) Ти си типичен хейтър, ходи в политиката, там ще се скъсат да те скъсват. :)

Както обикновено, общи приказки, празни откъм съдържание. Прочетена книга. Хейтъра се предполага да е някой мразещ нещо. От нас двамата, определено не съм аз тоя, дето се вписва в това определение. :D

Re: От: Re: От: Колко хора ще отидат в сектора на гостите на мачовете с Ливърпул и Ре

Както обикновено, общи приказки, празни откъм съдържание. Прочетена книга. Хейтъра се предполага да е някой мразещ нещо. От нас двамата, определено не съм аз тоя, дето се вписва в това определение. :D

Общи, общи....но като гледам твоите са глупости пълни. Книгата Глупаци съм чел. :)

Само да напомня, че днес Националният ни отбор има мач. Верно, няма сълзливи патриотични заглавия из медиите, обективните и неплатени журналисти просто са забравили, няма истерии за билети.. Но все пак, хората, които защитаваха толкова усърдно каузата, че нема как да не подкрепя български отбор... дано се сетят да посетят и този мач. Безплатни сандвичи няма да има, дано не е проблем...

Само да напомня, че днес Националният ни отбор има мач. Верно, няма сълзливи патриотични заглавия из медиите, обективните и неплатени журналисти просто са забравили, няма истерии за билети.. Но все пак, хората, които защитаваха толкова усърдно каузата, че нема как да не подкрепя български отбор... дано се сетят да посетят и този мач. Безплатни сандвичи няма да има, дано не е проблем...

Толкова са заслужили, човек. :) Щом те радва, ходи ги гледай Божинката, малката перука и Ивайло (капитакчето), където са в медиите не поради спортните си постижения. Като отидеш, озъртай се за Алисия и Николета. :)

И така и така сме на вълната, ето нещо за размисъл: http://news7.bg/Спорт/Футбол-Българ...Лудогорец_l.s_i.113882_c.56.html#.VDfON63C0ji

Ама нали беше патриотизъм... Сега не били заслужили...

ПП Гледам и Софийска община е на същото мнение, градският транспорт ще си работи с нормално работно време,пък за Лудогорец беше удължено..

Абе бате, пийте си ги тия хапове. Аз ти казвам за отбора, ти некви си твои глупости. Нали за еуфория говорим. Моя съвет към теб е да имаш фокус на всяко писание. :)

Да, няма да работи. Тук се сърди на Фъндъчката. :)

Е това е да си патриот ...... по заслуги ...
:mad:

Това са квалификации за Европейско първенство. Мачовете на Лудогорец са от групите на Шампионска лига. По важност и престиж се равняват на тези от финалната фаза, където играят класиралите се за Европейското първенство отбори. Тоест, националният отбор трябва да се класира за Европейското и когато започне да играе там, едва тогава може да очаква същата подкрепа, каквато получава в момента Лудогорец. Днешният мач е балканско (селско) дерби от най-ниската фаза на квалификациите. По никакъв начин не може дори да става въпрос за сравнение с Шампионската лига.

Горе