Корпоративна търговска банка и атаката срещу нея

От: Корпоративна търговска банка и атаката срещу нея

10520774_688276821221219_3859378218632501956_n.jpg

ХАХАХА,сетих се за "Умно село" филмчето,щото те държавата точно така я управляват.

5 Октомври - Генералът се завръща ( не можах да намеря снимка на бял кон) :D

BOKO-SHAPKA.jpg

Очаква се новата формация Юруш , да не мине бариерата за влизане в парламента :

klip-s-volen-siderov-stana-hit-v-neta-video.jpg

10523311_322222774569268_9201265402061926271_n.jpg

Оооо, спорът е преминал на ниво илюстрации с картинки, явно аргументите и процентите са се изчерпали - I like it !:)

Айде да се вземат първо де. Като направят коалиция Герб и ДПС тогава тия снимки. Ето това вече е станало :
%D1%86%D0%B5%D0%BB%D1%83%D0%B2%D0%BA%D0%B0.jpg

Оооо, спорът е преминал на ниво илюстрации с картинки, явно аргументите и процентите са се изчерпали - I like it !:)

правим го по-простичко, че да могат да го разберат... дано :)

Профил на избирателите на БСП (така наречените 15ски):

86475_300_225.jpg

Хайде другари , нови избори , нова загуба ! Да живей партията !

Профил на избирателите на БСП (така наречените 15ски):

86475_300_225.jpg

Хайде другари , нови избори , нова загуба ! Да живей партията !

ХАХАХА,че и с маркировка,снимал си австралийска порода,дай снимка и на герберските избиратели,те доколкото знам са порода Меринос :lol:

ХАХАХА,че и с маркировка,снимал си австралийска порода,дай снимка и на герберските избиратели,те доколкото знам са порода Меринос :lol:

Избирателите на ГЕРБ са образовани хора от всички възрасти

За партията на Бойко Борисов са гласували почти по равен дял хора от трите възрастови групи (18 до 30, 31 до 60 и 60+). Това е партията с най-много млади избиратели до 30 години - 26% от всички гласували, както и от 31 до 60 - 30%. На второ място е ДПС с 25% млади гласоподаватели, но останалите партии изостават далеч назад по този критерий.

Друга отличителна черта на гласувалите за ГЕРБ е, че повечето от тях имат средно образование (31%), а още повече - 33% - са завършили висше. Партията е лидер по вотове в София и в областните градове, където взима съответно 35% и 29% от всички гласове.

БСП с възрастни избиратели от малки градове

Избирателят на БСП е запазил традиционният си профил на възрастен човек от малък град. От всички хора над 60 години гласували вчера, 37% са посочили БСП в бюлетината си. Избирателите на левицата са разпределени почти равномерно по показателя за образование, като 24% са с основно, 23% са със средно и 22% с висше. Около 80% от анкетираните са заявали, че и миналата година са подкрепили БСП на изборите за Народно събрание.

ДПС привлича млади хора от селата с ниско образование

Движението за права и свободи води по няколко критерии в разбивката на гласоподавателите след финала на избора. За него са гласували най-много хора от село и малки населени места - 41%, както и най-много хора с основно или по-ниско образование - 45% от всички. Освен това има и най-верният електорат с 95% заявили, че не са си променили вота от изборите през 2013 г. Само 9% от гласувалите над 60 години са поддръжници на ДПС, както и една четвърт от младежите до 30 г.

http://www.dnevnik.bg/izbori2014/20...urch_kakvi_sa_izbiratelite_na_pette_partii_s/

Да ви го напиша още по просто: За Герб гласуват младите и образованите , за БСП - пенсионерите , за ДПС - купените цигани + турците.

http://plovdivnews.net/index.php?op...=50500:50500&catid=90:institutions&Itemid=126

Честито българи , още сметки ще плащате. Ще съдят БНБ за лъжата с КТБ
Управителят на БНБ Иван Искров бил в паника, заради съобщения за нови дела срещу България по повод умишлените атаки срещу Корпоративна търговска банка. Тази сутрин той бил известен, че гигантът KPMG ще съди БНБ и България. Причината е, че известната одиторска фирма бе замесена в твърденията на Искров за "източване" на КТБ и внушения за некоректен одит.

Предполага се, че искът ще е за милиони, а за адвокатите на фирмата спечелването на делото ще е детска игра, коментираха експерти. Те припомят, че гуверньора на Националната банка Искров си е позволил неверни твърдения за състоянието на КТБ, като замеси в тях и одиторите, съобщава Frognews.

KPMG е сред четирите най-големи одиторски фирми в света с 16,9 млрд. долара годишен оборот и персонал от 113 000 души.

Вече стана известно, че Оманския държавен фонд, който е съсобственик в КТБ също е потърсил справедливост в съда, чрез кантора в Лондон.

Същевременно финансовия ни министър дава заден ход -> http://www.vesti.bg/bulgaria/chobanov-akcionerite-na-ktb-imat-shans-da-spasiat-bankata-6017665
Акционерите да спасят банката :) Искаше им се банкрут ама не мина номера.
В крупната схема за милиарди има участие и семейство Юовчеви - > Съпругата на Йовчев - финансов шеф в блокираната "Креди Агрикол" http://diminen.blog.bg/novini/2014/...nansov-shef-v-blokiranata-quot-kredi-.1281390

правим го по-простичко, че да могат да го разберат... дано :)

Ми забелязвам, че и това не помага, щом си мислят, че се различават от избирателите на БКП.:) След полирането на мозъци с ъглошлайф, което тиквоча им е приложил и с песнички и куклен театър да им го илюстрирате, пак няма да зацепят.

Вестник Галерия също така имаше аудио записи за срещи между Бойко и Първанов. Накрая и 2мата заведоха дела и Патрашкова призна - записи няма. Та от такава поръчкова медия новини и помии не чета. Ти коментирай по горе профилите на избирателите от последните избори.

Ми забелязвам, че и това не помага, щом си мислят, че се различават от избирателите на БКП.:) След полирането на мозъци с ъглошлайф, което тиквоча им е приложил и с песнички и куклен театър да им го илюстрирате, пак няма да зацепят.

ovca-g1.jpg

Вестник Галерия също така имаше аудио записи за срещи между Бойко и Първанов. Накрая и 2мата заведоха дела и Патрашкова призна - записи няма. Та от такава поръчкова медия новини и помии не чета. Ти коментирай по горе профилите на избирателите от последните избори.

Остави медията,имаш архивна снимка,не е фотошоп,и е на тази дебелогъзата Лилка.Комунистка от дете.Защитаваш комунисти,това ми е мисълта.
ГЕРБ+БСП+ДПС+РБ=БКП+ДС
Къде е математика да ми каже вярно ли е уравнението? :lol::lol::lol:

Бърни, тва е илюстрация колко си приличате с избирателите на БКП, нали? Аз направо не виждам разлика между овцата на БКП и тая сега - тя е на ГРОБ, нали?

Ами, не! Кьорфичеците за КТБ ги пуснаха БНБ, БСП, министъра на финансите, МВР, в пряко съучастие на прокуратурата. Всеки нормален гражданин би си помисли, че има нещо вярно, щом институции от най-високо ниво обявяват подобна информация. А всъщност се оказа, че в момента на чело на държавата седят едни разпространители на лакърдия, едни абсолютно неграмотни и откровено прости хора. Хора, които не познават думи, като отговорност, чест, достойнство, морал, патриотизъм. Не само Блеки се заблуди, всички бяхме заблудени, включително държавни фирми, институции, националните медии, акционери, борсови анализатори... всички бяхме гнусно излъгани от едни жалки отрепки.

Колега нямам нужда от защита от някакво комуне - той има мисия тотално да се дискредитира, така че го остави! От човек лишен на мисловна дейност, не трябва се засягаме !

Може би не си видял какво съм писал по темата КТБ във всички теми и мисля, че нито съм объркан и мисля, че цирка е пълен прасчо и мустака играят жестотко в комбина + прякото покровителство на всички държавни институции!

Последно редактирано:

Горе