Микро Нишови Сайтове - Extended How To

Re: Голям зор да съм първи и к'во?

high е и съм цъкнал екзакт :) Иначе конкуренцията в серп-а за обикновен сайт е ниска, като за микро нишов сайт е средна, но нищо трудно или невъзможно.

От: Голям зор да съм първи и к'во?

Следя темата и голямата борба. Айде и аз малко принос да дам. Значи, имам един сайт, който купих - не го знам по кои ключови думи се класира, тоест знам от аналитикса, но навсякъде е между 3-10 страница. Изкарва около 30-40 евро месечно, като вътре има около 200 статии. Тоест го хващат по разни лонг тейл думи. Ударен е от пандата, щото статиите са плитки и е абсурд да мине ръчна проверка, макар че сега почвам постепенно да го оправям. Уникални дневни посетители - 15-25. Сайта е ориентиран към САЩ. Разположение на рекламите - две места, 336 квадрати, в началото-ляво и в края-дясно на постовете.

Имам специфична оферта/молба към вас. Искам да покажа ефекта на сео услуга, която ще предлагам и ми трябва нов сайт да видим как ще се ранкне от нулата, както се казва. Ще го направя безплатно за 1 човек, вие нищо не губите.
Нарочно искам нов сайт - ефектът ще е по-видим, а и е по-сигурно за вас. Повечето exact търсения са желателни.

Дано не останете с грешни впечатления. За повече инфо ЛС.

Фози аз като реша да класирам по някоя дума която ми е харесала и проверявам като я напиша в серпа покрай резултатите колко реклами излизат забелязал съм че на високо конкурентните думи понякога платените са повече от натуралните - за това провери я тая дума дето си решил да я правиш и виж колко реклами има в платеното ако няма или има само една две тематични е много вероятно после да нямаш читави рекламодатели дето да дават тия пари които си написал.

И още нещо да ви питам поради каква причина гледам че не използвате блогърските домейни за тия проекти ами набивате комове и нетове?

ПП
Сега качих БМД 6 - Петицата беше супер НЕ юзер френдли - мислех си че не може да се направи по не интуитивно нещо - лъгал съм се хората са се потрудили доста и със шестицата са успели :)

mantaman каза:
И още нещо да ви питам поради каква причина гледам че не използвате блогърските домейни за тия проекти ами набивате комове и нетове?

Та нали гледаме локални търсения от щатите? За това се набляга на .com и .net Ако беше за Русия аз щях да взимам .ru домейни и съответно ако е за българския пазар тогава вече .bg :)

Та нали гледаме локални търсения от щатите? За това се набляга на .com и .net Ако беше за Русия аз щях да взимам .ru домейни и съответно ако е за българския пазар тогава вече .bg :)
blogger.com - услуга на гугъл за безплатни блогове с .com домейн е :)

Е нали се сещаш, че ако хората търсят "кибритче" първо ще им излезе моя "кибритче.com" и после твоя "кибритче.blogspot.com" :)
Пък и на твои домейн изглежда по-авторитетно

Не е нужно да ми обясняваш какво как изглежда и дали се сещам ... Мантата ти говори за за blogger, ти отиваш на .ru и .bg ... пък сега ми обясняваш на мен ...
И защо трябва твоя да излезе преди моя, че не се сещам основателна причина?

И не забравяйте още един факт - колкото е по-некачествен сайта, толкова по висок CTR имате, и обратно. Говоря за статиите.

Последно редактирано:

И не забравяйте още един факт - колкото е по-некачествен сайта, толкова по висок CTR имате, и обратно. Говоря за статиите.

Да и аз това съм забелязал, когато статията не е много качествена, но си набутал където трябва рекламите CTR-то е по голямо.

Тея дни бати вързаната работа, за втори път печеля дума от BHW. Първата не я биваше много, ама тази е фешън нишата и има супер много рекламодатели.

Иначе за качеството на текста и цтр-то може и да има връзка да, не че ми пречи да "излизат" от сайта през рекламите.

И аз налазих една от един пич който раздаде на 15 човека :
Моята е бранд,но пък конкуренцията е много малка,търсенията са 2.900 и има много рекламодатели.
Най-вероятно и двамата сме взели от един човек :D
edit-Сега видях,че и ти си един от взелите :D

На мен в момента не ми се отваря bhw, някой друг?

aa, отвори се

We are currently upgrading our forum and will be back soon.

Why not visit some of our affiliates while you wait?

Visit SE Nuke and view their video.

Така е цяла сутрин ту се отваря ту не.

Аз и днес попаднах на добра дума.
60 000 търсения,1 долар и много рекламодатели
А последната позиция от снимката е facebook страница.
cool.jpg

Exact 60000 с емд и не бранд, пускай я в bhw за 250$ :)

Тази е по скоро бранд,но е за продукт и съм 100% сигурен,че потребителите биха погледнали повече от сайтовете на първа страница.А като гледам според самурая няма да е трудна да се качи някъде на първа страница.

ПП
Сега качих БМД 6 - Петицата беше супер НЕ юзер френдли - мислех си че не може да се направи по не интуитивно нещо - лъгал съм се хората са се потрудили доста и със шестицата са успели :)

Просто еказтния домейн .ком или нет яко спомага.

А това с БМД дето го написа напрво ме отказа, диркетно почвам да отделям повече време на Magic Submitter-a макар че малк отрудно се адват букмаркс.

АКО НЯКОЙ БАЧКА с MAGIC SUBMITTER и ИМА РАЗБОТЕНА БАЗА ОТ БУКМАРКИНГ САЙТОВЕ, МИ ПИШЕ НА ЛС ДАЛИ ЩЕ МОЖЕ МИ Я ШЕРНЕ, СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ :)

Горе