Vmoro
Active Member
От: Мисли и действай като богат!
Г-жо, май не искаш да разбереш,че умния човек не влага средства в безмислена кауза. Само, за да докаже, че не е лицемер, трябва да загуби няколко милиона по родните земи ли? Щом не можеш да излвечеш поука от това интервю, значи неуспеха ти е правопропорционален на усмтвения ти капацитет...
Това с бгмамите е много тъпо клише в тоя сайт ! Казвала съм и в други теми, че нямам деца и не съм бгмама, но как Ганьо балкански ще опонира на жена ако не на полов принцип ! И труда, който съм вложила е бил общо 17 години и до преди 3-4 беше успешен, даже си мислех как ще работя за себе си, до края на живота си, но дойде мутрьо и съсипа честния бизнес на милиони българи. Не съм само аз, погледни колко фирми са прекратили дейност през последните 2-3 години и ще видиш, че убийството на предприемачеството у нас е държавна политика - не е защото сме мързеливи мрънкачи ! Да е жив и здрав човека, чието интервю ни показа, но нека коментира бизнесмените в България, когато постигне успеха си на родна почва !
Г-жо, май не искаш да разбереш,че умния човек не влага средства в безмислена кауза. Само, за да докаже, че не е лицемер, трябва да загуби няколко милиона по родните земи ли? Щом не можеш да излвечеш поука от това интервю, значи неуспеха ти е правопропорционален на усмтвения ти капацитет...