IvanKarakov
Active Member
От: На 22-ри Ноември на протест.
...Unsubscribing... ин инглиш.... ръиш ли.........
...Unsubscribing... ин инглиш.... ръиш ли.........
Успех с протеста момчета. :clap: 8)
Уххххх най-после. :shock:
Кое най-после ? Това си беше форма на сарказъм. Аз не си спирам борбата, даже анкетата която бе показана в Линк към темата е на моя страна
Сърдите се на думите на Чърчил - а не показвате нещо по различно...
Една държава не се променя от Безразлични хора. Твоето безразличие на може би най-стойностната промяна от това управление е да крещиш по форуми и улици - саркастичния "успех" получваш за което.
Казваш на мен в лицето на емигранте че съм си спасявал задника, а дефакто ти своя като си пазиш безумно не ценностти и култура - а бизнеса който трови буквално сънародниците ти - Клиентите. Искаш само парите възирайки по НЕправилен начин, но убеден в ината си...
Тука колко противоречия има не само с поста ами и с отделните ти мнения, чак не мога да ги преброя, даже не знам за какво се бориш - хем за едно, хем за България, хем за европа, хем за толерантност, хем към омраза към пушачите, хем към развитие на бизнеса - ей точно заради такива утрепки като тебе ме е яд, че няма Държавна Сигурност - белене ви зове, както и боя в милицията - заслужавате като ви хванат от ДС- да ви спукват от бой, не 3 - 6 месеца в болница да лежите, че да се чудите после какви глупости говорите, а може и после в белене 2-3 години да си полежиш. На границата такива като това същество са се спирали - защото като идат в друга държава и си мислят,че са открили господ и светия граал - и започват да говорят глупости, понеже лесно им промиват мозъците - бой в ДС и милицията на такива като тоя и това е.Динтроникс, за да успее България в какъвто и да е аспект трябва да го прави с ум - не както е общоприето (НЕ дава резултат)
Живеем в 21 век, никой протест не е толериран по такъв начин, който отново се предприема на 22.
НЯМА кой да ви чуе, а тези които ви чуят (милиционерската държава, Европа недай си боже, та и целия свят ако щеш) ще го върне тъпкано както след всеки протест - най-вероято арести, присъди, мерки, глоби и по сериозни деяния към идеята от която иде протеста, разруха - анархия...
Ако си променим мисленето, ще си променим и дереджето - може и управата да променим - ще гласувате за Новия спасител с готините обещания нали ? Ще чакате да го видите какво ще свъши, и като всеки негов предшественик ще го мразите...
Грешно е!
Динтроникс, за да успее България в какъвто и да е аспект трябва да го прави с ум - не както е общоприето (НЕ дава резултат)
Живеем в 21 век, никой протест не е толериран по такъв начин, който отново се предприема на 22.
НЯМА кой да ви чуе, а тези които ви чуят (милиционерската държава, Европа недай си боже, та и целия свят ако щеш) ще го върне тъпкано както след всеки протест - най-вероято арести, присъди, мерки, глоби и по сериозни деяния към идеята от която иде протеста, разруха - анархия...
Ако си променим мисленето, ще си променим и дереджето - може и управата да променим - ще гласувате за Новия спасител с готините обещания нали ? Ще чакате да го видите какво ще свъши, и като всеки негов предшественик ще го мразите...
Грешно е!
Не ми трябва промяна, особено в демокрацията - тоя строй ви го виждам накъде отивате и колко сте допринесли за благото на света - империалисти и монополисти - това е демокрацията - пари и пари и пак пари. Ама няма какво да ти обяснявам - такива като тебе - бой до смърт в държавна сигурност и после няколко години в Белене - че да знаете да не говорите глупости.Никога няма да има промени ако се чуват гласове като твоя, един от милионите Хейтъри които допринасят само с популяризация на всичко и всички.
Не ми трябва промяна, особено в демокрацията - тоя строй ви го виждам накъде отивате и колко сте допринесли за благото на света - империалисти и монополисти - това е демокрацията - пари и пари и пак пари. Ама няма какво да ти обяснявам - такива като тебе - бой до смърт в държавна сигурност и после няколко години в Белене - че да знаете да не говорите глупости.
@myselfmonev, Сутринта се връщам снови сили ама не ми бягай!
И как монополисти, след като Англия е все още центъра на икономиката, която основна храна е малкия и среден бизнес. Въпреки монополите си, които не отсъстват от картата на никоя държава дефакто, България също...
Да започнеш бизнес без капитал е по лесно, от това да започнеш като работник на договор...
Какво ли се хабя да ти обяснявам - Ганьо Балкански
Кораба ти има пробойна в главната каюта, екипажа е избягал!
Стига си се излагал, глупак, като излезете от България всички мизерници като тебе започват да се имат за голяма работа и равиват типичния емигрантски синдром - като видят как ги гаврят всички и какво е отношението им и те започват да обвиняват етноса си и да нареждат хората.