Съмняваш ли се?:mrgreen:Ма ти още ли бе. :shock:
Ма ти още ли бе. :shock:
И кой ще ти обърне внимание казваш ? Кой е тоя де ще те спаси ?
Ако не ти, кой ?
Подхода мисля не е правилен...
Но успех желая, ще следя развитието с интерес докато протестирам по по различен начин.
"Повечето хора използват първите години от живота си, за да съсипят последните." Жан де ла Брюйер
Аз предлагам да се включи въпрос за пушенето на публични места в референдума, за който така или иначе ще платим 30 милиона лева и ще се проведе през януари. Резултатът няма да има как да бъде оспорен и ще се приключи веднъж завинаги с тази история. Ето една анкета, която подсказва какъв би могъл да е вероятният развой на събитията на подобен референдум.
А иначе мнението си съм го писал и в други теми. Наистина е неприятно за хората в бизнеса със заведения, но повечето пушачи са ужасно нетолерантни и не им пука дали на съседната маса има малки деца, астматици или хора, които просто не искат да им дишат катранените пушеци. Ако всички, писали в темата сте от изключенията, това не променя фактът, че на почти всички останали не им пука за нищо, когато чувстват, че трябва да запалят една цигара. Личните ми впечатления от заведенията с новите аспирации са, че през зимата много рядко ги пускат, за да пестят пари от отопление и ако си с деца или пушекът не ти понася по здравословни причини просто оставаш залостен вкъщи чак до пролетта. Това е по-голямо нарушение на свободата от забраната за пушене, поне според мен.
Мисля овцете си общуват на Бе (Беееее), а ти самият твърдиш упорито обратното - Не си от тях... що за парадокс ?!?
Аз не съм овца!!! Аз съм овен, и гордо мога да го заявя, едни от най-великите личности са от тази зодия! Не, че има значение в случая си спориш сам и се опитваш да победиш хората в това което дори и ти не си сигурен.
Пушач съм, но не искам да дишам чуждите пушеци. Скоро ги и спирам... ще се боря с порока си.
Българина се спасява сам, поединично, когато някой друг го спаси, става роб на новия си освободител:twisted: и пак търси начин да се спасява
Да "бе", "едини" от най-великите, балабар Петко с мъжете тя
Другия барабар путю с мъжете! Аде лягай спи вече, че направо лудна всичко от Лондон до тука!
Страшна работа това Българина ееееееей, някой даже се и мислят за такива... понякога.
dintronix : Споко, в заобикалящата ме среда нямам проблем от пушене по публични места, не знам каква нишка си хванал...
Страшна работа това Българина ееееееей, някой даже се и мислят за такива... понякога.
dintronix : Споко, в заобикалящата ме среда нямам проблем от пушене по публични места, не знам каква нишка си хванал...