От: Re: Ненормалната Европа
Не ми харесва тонът ти и че намеси синът ми!
На какво основание? Отговаряй за своя. Ако си мислиш, че като си прочел книжка-наръчник за полезна "превенция" е достатъчно, за да си застрахован, че детето ти няма да стане гей, значи си оптимист! А и излиза, че всички които не са я чели и не са хомосексуалисти са някакви късметлии. Каква е вероятността твоя син да стане гей? Ей така дай някакъв процент. Не се сравнявай с мен и моя, защото моят расте преобладаващо в неортодоксалната семейна среда. Но пък по равно прекарва време с баща си и с мен, както и с баба си и дядо си. Един ден, ако реши да е с отклонения ще е интересно да се определи, в кого е била причината. Защото за твоя ще е ясно че не сте вие с жена ти, а лошите му приятели и средата, защо не образованието и всички промиващи мозъка му информации в нета. Така и не разбрах, каква ще е причината, ако твоето дете стане гей? Ще се е разболял от ... немити ръце или кофти ваксина?
Синът ти щеш не щеш е замесен, защото е част от тая среда. Аз си нямам, все още, някой ден като имам обаче, ще знам какви грешки ДА НЕ допускам като родител. В това нещо лошо ли виждаш? Хомосексуалистите са под 3% от населението, така че сигурно вероятността моят нероден син да стане гей клони към 0. Поне ако забележа нещо, ще мога да му помогна да го преодолее, защото съм с ясното съзнание, че това е проблем, а не някакво си различие. Написал съм ти какви са обикновените причини за сексуалната трансформация при младежите, ако не си прочела, върни се и прочети.
Педофилията и хомосексуализма са различни неща. Жалко, че академик-сексолог като теб се излага като ги смесва и ползва едното, за да се аргументира за другото.
В статията, която ти дадох, се доказва, че са и не са различни неща. Има достатъчно цитати и източници, ако искаш мога да ти дам и няколко примера, които са ми направили впечатление от България и в които хомосексуалисти изнасилват малолетни и непълнолетни момчета. Мога да ти да пример, в който на гей фест в София се пусна филм за любовта между 12 годишно дете и полицай. С една дума, аз имам аргументи да смятам, че са свързани, без да съм секслолог.
Проституцията и наркоманията са много по-вредни за здравето и ... морала от гейството.
Говориш за различни и несвързани неща. Кой е казал, че не са?
Реално, аз не мога да разбера защо и как ти пречат на теб конкретно гейовете?
Пиша го за 10-ти път - Не гейовете, а гей активистите ми пречат ми с това, че искат да променят законите на държавата, в която живея и от там целия ред в обществото. Искат да променят конституцията и там да пише, че бракът не е съюз между мъж и жена, искат да променят семейния кодекс, искат да променят учебните програми в училищата, искат да въведат сексуално обучение в детските градини и прочее. Иначе с действията си, не ми пречат, ако не ги вършат с малолетни и непълнолетни лица.
Нищо не каза за смъртната присъда?
Както и християнските разбирания на народа ни положили основите си след масовото убийство на Борис I.
Това е един светъл исторически пример, с който да се гордеем и да поддържаме като полезен за оцеляването ни като народ и нация.
Одобрявам я при определени условия. Това с Борис I не е много ясно дали се е случило, нито дали християнството е било прието тогава. Със сигурност се знае, че Кубрат е бил християнин е учил в Константинопол.
И всички тези християни негейове и нелесбийки, които душат и убиват осемгодишни деца, а други пък и непълнолетни ръгат, мушкат и скачат и ритат до смърт свои връстници, защото са възпитани в едни български традиционни ценности. Които трябва да сме ги научили с времето, ама пусто като не са записани и като не се наливат остават неразбрани и неприложими.
Не разбирам защо оправдаваш едно психично отклонение (както сама го нарече) с други?