RealMoney
Well-Known Member
нИдей тЪй сиа. Червените репутации са лошо нещо и нямат никакво значение и смисъл!!!!!!!!!!!!
Да, забелязах го. Казах на потребителя как се получават права за публикуване на тема в Пазара (10 поста и 10 дни престой), но явно всеки разбира по себе си как да ги набави. В крайна такива случаи, наистина е добра идея да се дава нещо като сигнал от другите потребители, че не прави нещата както е редно.
Все пак е писал по общи теми. Защо това не е за предпочитане?
Аз Uphero ми даде положителен коментар на мой пост и червена ряпа по погрешка и по навик (не му се сърдя щот ми даде червена ряпа от добро чувство хахахаха)За толкова години във форума досега не съм видял нито един неоснователно зачервен потребител. Ако някой знае такива случаи да каже.
Горе долу, там реално са полезни за някои тези постове. Примерно мен ме интересува на колко години е човек, как е научил за нас. Вярно е, че може да се отговори и в повече от 2 изречения, но като няма какво да кажеш, няма как да е роман.Все пак е писал по общи теми. Защо това не е за предпочитане?
Last Updated 29 Aug 2014
This modification is no longer officially supported.
It will remain available for download and use, but the thread is no longer monitored.
itrader Last Update: 21 Mar 2012
Плъгина срещу тролове (интегриран в ядрото при xenfroro)
Last Update: 24 May 2012
This modification is no longer officially supported.
It will remain available for download and use, but the thread is no longer monitored.
Stop Forum Spam проверка (интегрирана в ядрото при xenforo )
Last Update: 28 May 2013
форум рънер плъгин (фабричен плъгин от вбюлетин но все пак плъгин който не се маха по принцип) гледам че не бил ъпдейтван от 2012... та през юли тази година вбюлетин 4 беше хавкваем заради него и правихме извънредни пачвания ... били сме си хакваеми през цялото време просто през през юли тази година разбраха.... понеже някой QA не си е свършил работа
Все пак е писал по общи теми. Защо това не е за предпочитане?
Именно, а иначе може да се направи някакъв филтър. Примерно обяви на хора без + на трейд да не се показват ако не си специално в секцията на самата обява. Така няма да се дразнят и другите хора. След получаване на + да се действа по стандартна процедура. Не съм запознат с платформата и не знам колко лесно може да се приложи подобна логика.Горе долу, там реално са полезни за някои тези постове. Примерно мен ме интересува на колко години е човек, как е научил за нас. Вярно е, че може да се отговори и в повече от 2 изречения, но като няма какво да кажеш, няма как да е роман.
Ъпчето и на мен ми е давал. Както и Торбалана, но това трябва да се приема градивно като вид критика, отколкото като някакъв вид заяждане. Емоциите може би биха метнали някой в това да си мисли, че нещо лично и трябва да върне, за да защити себе си и принципите си. Често го наблюдавам в пазара, особено при въпроси от рода на "Защо мислиш, че сайта ти струва толкова?", това не е в никакъв случай заяждане. Нали, ако се постави възпитано и като хората, без някакви обиди. Според мен единствения самоконтрол зависи изцяло от нас. За периода си във форма, не съм нито карал с някой, нито съм се обиждал. А мен са ме хранили и това по никакъв начин не ме е правил по-сърдит или агресивен. И не е въпрос само до характер, а до трезва преценка на ситуацията.
Е ставта грешкиАз Uphero ми даде положителен коментар на мой пост и червена ряпа по погрешка и по навик (не му се сърдя щот ми даде червена ряпа от добро чувство хахахаха)
Доста ме накара да се замисля, че освен безсмислената роля на бутона More Options при писане на мнение, друго не съм коментирал.@Вискяр Градинаров то го има това с личицата на и при xenforo ама много шарения става
Именно, а иначе може да се направи някакъв филтър. Примерно обяви на хора без + на трейд да не се показват ако не си специално в секцията на самата обява. Така няма да се дразнят и другите хора. След получаване на + да се действа по стандартна процедура. Не съм запознат с платформата и не знам колко лесно може да се приложи подобна логика.
Тоя "пазар" от амен година не видях добро предложение.Да знаете, че пазара ще му се мисли адекватна концепция. В момента гледаме и правим проучване на най-добрите практики в областта, защото каквото и да си говорим, това се явява много голяма част от форума и мястото, което смея да твърдя е най-голямото в БГ за подобен вид търговия на дигитални ресурси и инвестиции.
И аз бате на рибния пазар нищо не ми харесва, но има тълпи на всеки щанд. Въпрос на вкус. И пазара освен дигиталните ресурси включва и услугите, да не забравяме.Тоя "пазар" от амен година не видях добро предложение.
Не мисля, че някой се бърка в момента. Или се прави? Личи си кое какво е. Но ако случайно нещо ви обърква, ще се измисли да е по-удобно.
Изтъркан е. И баннат. Бате, този дори и да имаше 20 червени репи, пак си беше наумил да дойде да спамне. Но както сме обещали ще имаме картони скоро. Което мисля, че е по-зле - при 3 жълти - червен и почивка според съгрешението.