Kaloyan Hristov
Active Member
В профила мернах едно "ОтносТно". А има ли как да се разгледат създадените теми от даден потребител?
Да, видях го. Оправено е вече. Ако нещо такова видите, също пишете, дори да не е правилен превода, че да не се излагаме.Където са 5-те таба - последна активност, feedback статистика и т.н.
Идеята е да се избира тема, в която участваш ти и този, на който искаш да дадеш фидбек. Иначе така да дадеш от нищото, няма да се получи. Как даваш ти? Ние го обновихме събота и него.
Да, така си е. Иначе всеки ще си дава за какво ли не. От самата сделка, в която присъствате и двамата - купувача и продавача. Аз лично пиша отзива и в темата, ако преди това не съм писал нещо по нея - да питам за някакви детайли, които ме интересуват. Или нещо от рода "прати ми ЛС". И се получава.Едно време, когато форума беше вБюлетин беше подобно. Само че не винаги договорката става чрез публично писане в темите. Или идеята е и двете страни да пишат отзив в темата, за сделкта освен самия отзив?
аз ли криво обяснявам, вие ли не стопляте?Няма нещо, което може да спре потребител да си скрие каквото иска като реклами в браузъра. Поне доста хора са се борили срещу това. А и това е на практика на добра воля от страна на потребителя.
Какво има за стопляне, банер системата на Xen Foro (ако мога да нарека така фабричната функционалност) не е на нивото на Revive-а, и другото което е който иска да гледа реклами, ще си го махне. Няма сила, която да спре някой от това, което си е наумил.аз ли криво обяснявам, вие ли не стопляте?
За да отпече добре, просто си махнете паразитните адони и се наслаждавайте на гамата от цветове по сайтовете.Ще опитам като ми мине мързела с ГОЛЕМИ БУКВИ и по-бавно, че явно ви е напекло.
Ок, кое искате там? Ай, ама не ви се чака една секунда значи.и аз съм на това мнение