Аз базови функции не им помня аргументите.... Затуй ще си умра с гладък мозък, не сбръчканяк грозенПомня кода на всяка, която ми трябва
Аз си ги използвам често и знам 4-5 само. Теб те знам, че си ги разбираш без да помниш.Аз базови функции не им помня аргументите.... Затуй ще си умра с гладък мозък, не сбръчканяк грозен
Ще погледна, но някои за това влизат, сещам се поне за двама.Може ли Нови постове да не вади теми от офтопик раздела?
Може ли Нови постове да не вади теми от офтопик раздела?
Още не, като го видим ще пишем. То въпроса е и другите да са ок, все пак както ти писах и не само на теб, някои влизат точно заради тези теми. В офтопика има много рилейтед.Развитие има ли тука
?
Форума офтопик ли е насочен или?Още не, като го видим ще пишем. То въпроса е и другите да са ок, все пак както ти писах и не само на теб, някои влизат точно заради тези теми. В офтопика има много рилейтед.
Не е, но има теми, които влизат там, i са доста рилейтед до форумната тематика. В момента имаш 2 теми, които пречат и са активни извън темата на форума - Украйна-Русия и Ваксините.Форума офтопик ли е насочен или?
Който иска офтопик да влиза в раздела?
Като админ и голям фен на форума, гледам всичко. Нямам свободна пропускливост.Ами гледай си офтопика тогава
Направо ти се чудя. Не ти ли изпушва главата понякога.Като админ и голям фен на форума, гледам всичко. Нямам свободна пропускливост.
То се губи смисъла малко, ако не си добавил нищо ново да си вдигаш темата освен ако не е на някакъв разумен срок.Туй може ли?
[OzzModz/Banxix] Bump Thread
This is a direct replacement for Banxix's addon that seems is no longer maintained. He released the addon as MIT so I have updated it to work with XF 2.1 and 2.2 Update thread to appear in latest posts without replying. Features: Global...xenforo.com
То се губи смисъла малко, ако не си добавил нищо ново да си вдигаш темата освен ако не е на някакъв разумен срок.