Да да това е ясно ама нещо по лесно е като видип место да ходиш върху името на всеки, а не е като да няма място под профила Д:
Ееее туй Севдето много на мързел ви е свикнала.Да да това е ясно ама нещо по лесно е като видип место да ходиш върху името на всеки, а не е като да няма място под профила Д:
Super. Моето е малко с по-различно естество. Но нещо като листинг е, което е и общото.listovka.info го регнах с идеята да има един онлайн лист с участието на самите хора/потребители, да си споделят хората, аз, ти, ние, вие, те, да препоръчваме конкретно.
това не е от части тайна или поне не тиражирана информация?Позабавлявахме се. Сега ми кажете как мислите за директория за Дропшипъри в БГ? Още ми е като идея. Целта на това е да може да се направи някакъв лист, в каталожен вид, в който да са листнати дропшипъри в различни области, които да имат поле за изява, както и потребителите, работещи с тях да имат възможност да ги рейтват. Идеята е да засилим повече натам, заради прогресивния ръст на онлайн търговията. За момента не се сещам за нещо подобно. Някой нещо да е засичал?
Твоето е профилирано, самият форум е профилиран. И аз наистина го уважавам. И не е просто от куртоазия, че ей така си го уважавам, трябва да има както профилиран подход така и по широкоспектърен, и двата ги подкрепям, и двата биха били полезни на хората. Убеден съм на 100%, че човешкият фактор е най-важния. Аз съм в неудобната позиция, че ме обвиняват в бг-мама ... стилистика. И по принцип трябваше да си мълча, но не се сдържах, много напрежение, много задачи ми се насъбраха напоследък. А от бг-мама да съм прочел за целият си живот не повече от 50-на мнения и 15-на поста.Super. Моето е малко с по-различно естество. Но нещо като листинг е, което е и общото.
Да, то честно казано навсякъде има какви ли не похвалтсвени ревюта, но си е друго вече търговци с онлайн магазини да те рейтнат и то в няколко аспекта (доставки, време за реакция, качество на продукта, начин на плащане, обхват на доставки, доволни клиенти, абе всичко, което може да го рейтне добре). Мисля, че един пробиващ производител добре справящ се с бизнеса, ще е страхотен старт за него именно такава платформа тук. А къде по-яко място от това, където има много собственици на онлайн магазини.това не е от части тайна или поне не тиражирана информация?
Че сложи го за нови мембъри - аз отворих пазара, харесах няколко теми и не можах да пиша на всички щот трябва да чакам WTFАха, и кой е правилния интервал? Имай предвид, че тези постове се следят от момчето, което много обича да добавя хора в директории листа си. Мисля, че се сещаш за кой говорим. Просто е антиспам мярка. И е пак на минимума. Може да е минута, ама някой ще нафлуди за 10 мин 10 потребителя, не е 40 минути, в което вече ще има репорт и отреагиран.
Ок, малко го намалихме. За новите си остава така.Че сложи го за нови мембъри - аз отворих пазара, харесах няколко теми и не можах да пиша на всички щот трябва да чакам WTF
Направо ги вкарай в едно ЛС и си ти. Там не съм сигурен, че знам какъв е максималния брой.Това ограничение за пращане на ЛС през 3 -4 минути е абсурдно - отворил съм си няколко таба с избрани потребители и за да има пиша на всички отнема сумати и време...
5 макс участника в едно лично съобщение.Направо ги вкарай в едно ЛС и си ти. Там не съм сигурен, че знам какъв е максималния брой.
Аха, добре, не е от правилата явно . Че се почувствах съвсем низвергнатаИ емотикончето ми махна