CTAH
Well-Known Member
От: Новата простотия на Еконт за онлайн магазини
Не си прав, пробвай го и пак ще си говорим. Аз имам наблюдение върху много ниши. Безплатната доставка продава много повече от 6-8 лв по евтин продукт.
Нямам обяснение защо но е тъка.
Крумов може да потвърди, струва ми се, той има известни наблюдения над нещата които съм правил
Не си прав, пробвай го и пак ще си говорим. Аз имам наблюдение върху много ниши. Безплатната доставка продава много повече от 6-8 лв по евтин продукт.
Нямам обяснение защо но е тъка.
Крумов може да потвърди, струва ми се, той има известни наблюдения над нещата които съм правил
Да, ама така пък му се вижда скъпо и купуват по-малко. Едно е примерно продукта му да е 34.90 лв., друго му изглежда 41 лв. с включена доставка да речем. Като му хареса първоначалната цена си вика после още 4-5 лв. за доставка нищо не е. Но като види първоначално по-висока сума и се отказва. Чисто психологически...Отделно огромна чааст от хората, които пазаруват онлайн ги мързи да четат, естествено не всички. Но 90 процента гледат само цена и снимки. Във всичките ми сайтове има отделни страници за доставка, освен това системата начислява доставка, освен това имам банери т.е. картинки, където пак пише колко е доставката. И въпреки това на ден има по 5 запитвания сигурно колко струва доставката. Не гледат и не четат хората и като при тебе е 40 лв. с безплатна доставка, на другото място може да му е 36 и с 6 лв. доставка и ще вземе оттам и даже няма да разбере, че е платил повече