georgimateev
Member
хахахахахахахахахахаха
хахаха : ] аз турих само 1 кл дума "чат" и сега AdSense-а ми почти не се показва. Я кажете кво да правя.ZzZaPyr каза:Диди рулз
DeyanMarkovski каза:хахаха : ] аз турих само 1 кл дума "чат" и сега AdSense-а ми почти не се показва. Я кажете кво да правя.ZzZaPyr каза:Диди рулз
DeyanMarkovski каза:Даже купих домейн за сайта Me4ki-Struvnici-S-Golemi-Cici-i-Vulci-Edinaci-S-Golemi-Patlaci.INFO
Само гледайте сега колко популярен ще стане тоя сайт. Ей сега ще се развихря!
DeyanMarkovski каза:Аз като събера пари от AdSense ще купя Me4ki-Struvnici-S-Golemi-Cici-i-Vulci-Edinaci-S-Golemi-Patlaci.COM ама трябва да побързам преди някой да го е купил преди мен.
Митака каза:Абе, ти верно си купил такъв домейн :lol: Мислех си, че се шегуваш...
Шъ мъ извиниш Митреле , ама не сме всички дизайнери кат тебеFreak каза:Абе вие нормални ли сте?! К'ви са тия постове от типа: "Браво, Деян Марковски, напредваш с дизайна - много як сайт се е получил този път!". Блинки ти или си много заблуден или се правиш на много печен и окуражаващ. Стига сте лъгали човека - то бива, бива ма той вече почна да си вярва, че е еб*ти дизайнера. Аз като влезнах в оня сайт Me4ki-Struvnici-S-Golemi-Cici-i-Vulci-Edinaci-S-Golemi-Patlaci.INFO направо се издрайфах на клавиатурата. Гаврите се с човека и въобще не му правите услуга. А моят съвет към прослувутия ДЕЯН МАРКОВСКИ е да си седне на **** и да прочете някоя книга, а също и в интернет има много безплатни скриптове и туториали, защото това, което прави, е гавра с уеб дизайна!!!
Поздрави
ZzZaPyr каза:Шъ мъ извиниш Митреле , ама не сме всички дизайнери кат тебеFreak каза:Абе вие нормални ли сте?! К'ви са тия постове от типа: "Браво, Деян Марковски, напредваш с дизайна - много як сайт се е получил този път!". Блинки ти или си много заблуден или се правиш на много печен и окуражаващ. Стига сте лъгали човека - то бива, бива ма той вече почна да си вярва, че е еб*ти дизайнера. Аз като влезнах в оня сайт Me4ki-Struvnici-S-Golemi-Cici-i-Vulci-Edinaci-S-Golemi-Patlaci.INFO направо се издрайфах на клавиатурата. Гаврите се с човека и въобще не му правите услуга. А моят съвет към прослувутия ДЕЯН МАРКОВСКИ е да си седне на **** и да прочете някоя книга, а също и в интернет има много безплатни скриптове и туториали, защото това, което прави, е гавра с уеб дизайна!!!
Поздрави
: ] Да ама домейна ми е забавен и привлича повече хора, аз ги питам и те казват че го харесват.По едно време ме глождеха съмнения че не може да е толкова зле момчето, просто се гъбарка с хората по форумите. Ама сега като гледам какъв домеин си е взел маи съмбил в грешка