Лили Гагарин
New Member
От: Нов начин за печалба: ако иска някоя колежка да ме целуне 10 лева!
Ничего, меня не страшит опасность!
Ничего, меня не страшит опасность!
Ами така е... стане ли дума за поркане и секс заговаряме на руски !:lol: Ония пичове се забавиха при докторицата (сигурно им проверява простатата), ама Бластера е здрав, като камък и се възползва от липсата на конкуренция.Ничего, меня не страшит опасность!
Ами така е... стане ли дума за поркане и секс заговаряме на руски !:lol: Ония пичове се забавиха при докторицата (сигурно им проверява простатата), ама Бластера е здрав, като камък и се възползва от липсата на конкуренция.
Е, много директно - простата. По-добре паметник (не)рукотворний. Бластерът се изпусна в една тема, че е 150 кила - виждала съм как се качват дебелите по стълбите - обещаването не е като даването
Бластера е 150 килограмова увереност, другото са подробности ! Я го виж как се размечта, милия - за събирачката има конкретни планове, чак да изпаднеш в умиление.Е, много директно - простата. По-добре паметник (не)рукотворний. Бластерът се изпусна в една тема, че е 150 кила - виждала съм как се качват дебелите по стълбите - обещаването не е като даването
Бластера е 150 килограмова увереност, другото са подробности ! Я го виж как се размечта, милия - за събирачката има конкретни планове, чак да изпаднеш в умиление.
Кажи си, че се размечта и сега ще се скараме коя първа да слезе под масата на събирачката.:lol:Искам доказателства... такова - снимков материал... Няма само женски крака да гледаме тук.
Тия гъбки или са били много големи или вълка е бил много малък, щом се е скрил между тях.:lol:Недей, че се сетих за зайчето, дето събирало гъбки, а пък вълкът го дебнел, скрит сред гъбките - дръп - една гъбка, дръп - втора гъбка, дръп-дръп-дръп - трета гъбка.
Тия гъбки или са били много големи или вълка е бил много малък, щом се е скрил между тях.:lol:
А знаеш ли тоя за червената шапчица и приказните герои ?
По добре направо да го разкажа - може някой да не го знае. Предварително се извинявам за нецензурните думи !На приказна тематика знам много - за кой точно говориш
Имам идея, въпреки че не е оригинална, а взаимствната. Но пък може да се пробваме трио, което е нещо повече в случая. Примерно blaster ще е в средата, защото е най-строен, а ние двамата с uni-web ще го играем сол ташаци.
Съответно журито ще са anibani, Лили Гагарин и nandibandi.
Шареният, червеният и черният боб оцветяват водата при варене. Не се притеснявай- нормално е.Ами, ръжда чак няма как да е било, защото от неръждаем материал беше тенджерата, но може от загорялото да е. Почти съм сигурна, че не трябва да си се готви със сода вътре, а се изхвърля водата със содата. Амбицирах се, другата седмица пак ще готвя боб, ако успея, ще го снимам.
П.С. Уни като се пооправи, пак ще му стане лошо, когато види как сме развалили сексуално-еротичната му тема с низки кулинарни страсти.