Някой знае ли как да се свържа

Здравейте хора. Видях темата и понеже имам също проблем, се чудя дали има продължение. Има ли някакви варианти такъв човек да помогне. Има ли как да се свържа?

Имам контакт на един от тях, но не знам дали отговаря там все още. Ако искаш пиши на ЛС, за да не става публично достояние. Преди около 7 месеца ми бяха хакнали Инстаграм страница със около 13 000 последователи и успя да ми я върне.
Здравей! Аз научих за тези момчета наскоро и смятам, че могат да ми помогнат с проблем. Интересувам се дали можеш да ми помогнеш да се свържа с някои от тях?

Здравейте много много моля 👏 някои да ми помогне да се свържа със анархистите моля ви хора нуждая се от спешна помощ става дума за това че се опитват да ме съсипят психически и пред обществото направили са фалшив профил за мен не идин а няколко не само Facebook ами и в други платформи опитват се да ме саботирват и съсипват името ми игото ми обяснявам ви колкото по искрено и открито мога в момента за да ми обърнете внимание и помогнете свързвайки ме с Анархистите моля ви много ви моля спешно е моля ви

Имам контакт на един от тях, но не знам дали отговаря там все още. Ако искаш пиши на ЛС, за да не става публично достояние. Преди около 7 месеца ми бяха хакнали Инстаграм страница със около 13 000 последователи и успя да ми я върне.
Здравейте много много моля 👏 някои да ми помогне да се свържа със анархистите моля ви хора нуждая се от спешна помощ става дума за това че се опитват да ме съсипят психически и пред обществото направили са фалшив профил за мен не идин а няколко не само Facebook ами и в други платформи опитват се да ме саботирват и съсипват името ми игото ми обяснявам ви колкото по искрено и открито мога в момента за да ми обърнете внимание и помогнете свързвайки ме с Анархистите моля ви много ви моля спешно е моля ви

Много ви моля помогнете ми да се свържа с тях много ви моля
Наистина много е спешно
Нека стане така както мислите че е наи добре да разговаряме и да ме свържете, ще ви се отблагодаря само моля ви помогнете ми и от мен каквото искате

Не знам на колко години си но има няколко варианта за които се сещам:

• Дирекция "Киберпрестъпност" към ГДБОП се занимава с такива случаи. Можете да подадете сигнал на имейл [email protected] или на телефон 0885 525 545.

И за пореден път се убеждавам, че хората, които живеят повече офлайн и не си градят измислени виртуални образи, нямат тия проблеми. Колкото по-малко им пука за хората в интернет, толкова по-добре.

Прекомерната зависимост от виртуалната идентичност може да причини психични проблеми, свързани с тревожни разстройства, депресия и други свързани с употребата на интернет, водещи до емоционален дисбаланс. Ако се разпознават подобни състояния, нуждата от психолог е задължителна.

Ne prosto nesigurnksta ubiva I mie mnogo gadno veche ne se spriaha horata da mi praviat mrusno tova mrusno stana organizing ot Jena ot bivshata mi Jena Dade na pochti vsochkite mi v (proateli) Che koito znae kakvo naistina e stanalo sa ne govorim
A da ne govorim Che destki moi proatel deto go imah za brat deto ot malki se poznavame i toi me predade pred neia a toi e sushto mnogo dubur v tia neshta VPN istochvane na Dani ama e na nisuk level maluk nesimpatichen izmamnik deto luje I iznufva hoarata I tia dve prostitution mou zavurtiaha glavata ta toi napravi niakoi meshta protiv men
tova taia mrusne shema Mia ia napravoha 2prostituki iskaha da me vidiat lesh susipan I po skoro turski ciganki kopanarli prostitutki

Vie znaete li kokko e gadno da si otrasnal v grad v koito grad te znaiat kato boring glava kato momche tarikat nezavisim ot shemata matriculation na jivota. Momche s ime izgradeno pokrai kg zeleno j Belo I izvednuj da te iskarvat edva li ne nekuv lujec da ti skachat sichki da stavay na tvoi vragove I da govoriat gluposti za teb v grad deto si otrasnal I to pedi ochite ti da lujat ama ot internet ne face too face shoto znaiat Che she badat cheneta she se pukat rebra ot blizo Ami ot facebook da govoriat I da rasprostraniavat pulmi gluposti vie znae5e li razbirate li kplko e gadno tova alo da
Nedeite po dobre veche izlishni kkmentati da mi puskate ami vijte Che sleda poredno 3 den vecje date pomognete ako ne sa nujni izlishni komentari pak lazvam I ako nemate druga rabota namerete si

Tova tia naglaseni shema hora izvednuj da mi obrashtat grub ot detski priateli da stavat moi vragove za pari I za putka da puskat jujlivi sluhove na obshtestvoto tova go turpia veche edna godina I nakraia neizdurjam I tusa otchaeno da
Dobra e shemata im tam kudeto sichki sa gladni I ti zavijdat deto nemogat da te signature poluchavat pari I podkrepa za da te smachkat dobra e shemata im mastiiska

Горе