Значи, когато група хора се забавлява - жените в групата се излагат и дават лошо име на пола в сайта, а когато се държиш по най- просташки начин и използваш думи, като ''кадъна'' е престижно ? Ясно ! Спомена в другата тема, че трябва да метеш след насраното - време е да вземеш метлата !
Освен теб, никой не е нарекъл никоя от жените "бг-свиня", доколкото си спомням. Аз си признавам произхода, но как реши, че съм кадъна. Ясно, че си боса по история, но поне от обща култура би трябвало да знаеш какво е "кадъна". От какви хора те е гнус? От българи и от хора с българско самосъзнание ли, от тракийските бежанци и техните потомци ли?Докато заради мен не нарекат някоя от жените пишещи "бг-свиня" ще поизчакам. А и може да обясниш какво й е мръсно на "кадъна"?
При положение, че сама си признава произхода, апелира останалите да се гордеят с него и накрая се обижда от това, че мен ме е гнус от хора с подобен произход.
Разбирам, че си против дискриминацията, но все пак позволи ми да имам и някакви предпочитания към това което мога да понясам и друго от което ми се драйфа.