А когато група пияни хора крещят по улиците и ме будят, аз какъв избор имам? А децата, които растат сред пияници и се наглеждат на глупости за цял живот какъв избор имат? Алкохола не е по-добре от цигарите, същата работа е.
Бизнесът не е пропаднал заради това? Любимият ми билярд клуб опустя като Чернобил след взрива, след като махнаха пепелниците от масите, а преди това си беше едно доста посещавано място.
За какъв яд ми говориш? Значи не ходя, защото ме е яд и ей така напук, глобите нямат нищо общо? Ако не ме беше яд щях да си ходя, да си пуша в заведението и да си плащам като поп? Ти чуваш ли се?
И да, това е масово, защото хората МАСОВО пушат и си искат правата да пушат. Щом има места за непушачите, трябва да има и места за пушачите, тъй като са горе-долу наравно. Не мога да разбера какъв беше проблема да има отделени места за пушачи или непушачи, че трябваше да се стига до Левски - ЦСКА и безмислени спорове между хората.
И ще ти кажа и друго нещо.....
Правата на всеки непушач стигат там докъдето започват на всеки пушач!
В момента съм пушач, но смятам да ги спирам. И когато го направя, няма да спирам хората да си пушат, защото това е техен избор, има начин да се разбират хората и да живеят в синхрон, а не да се карат за левски - цска, сини - червени и такива тъпотии. Стига вече разделение и агресия... Баси!