Ей, НЕпушачите дето се отварят, по този тъп начин ли мислите, че ще си защитите тезата, направо се изложихте!!!
Как ще ми докажете, че непушачите са по-интелигентни, това е много тъпо твърдение!
Колко поети, художници, хора на изкуството, учени, известни политици пушат???
А тези примери с малки деца, да не мислите, че е много умно. Това е смешна провокация, защото има и други продукти, които не са за деца.
Кафенетата, ресторантите, дискотеките били места за социални връзки, еми ако са такива места, как ще си останат такива, като се забранява някоя социална група да ходи там?
Щом толкова ви е страх от нездравословния начин на живот и искате да живеете колкото орлите, що не си направите една държава, само за Вас, ще я наречете Утопия, и там всичко нездравославно ще бъде ЗАБРАНЕНО!
Ще изкорените лозята, щото алкохола е много вреден, особено за малки деца.
Газираните напитки също са лоши, създават газове и дразнят стомашночревния тракт.
Кафето е вредно, когато е повече от едно на ден.
Пърженото също е вредно, трябва да се готви на пара.
Животинската мазнина е много вредна за кръвоносните съдове, минаваме на пълно вегетарианство.
Сладоледа и много опасен за гърлото и сливиците, когато е много студен, трябва да се яде само разтопен със сламка.
Силните антибиотици също са вредни, ако се използват много често.
Бих теглил по една майна на всички непушачи-отворковци в тази тема, но доброто ми възпитание ме спира, затова ще поздравя всички с една песен.
Поета е казал: "С цигарата и питието идва вечерта"
Аз ще го променя малко - Паля цигара, пия си уискито и започва купона!!
Имаше една реклама - "Гърците са го измислили!"
Наздраве!!!
[video=youtube;3PPdncX-EO8]http://www.youtube.com/watch?v=3PPdncX-EO8&feature=player_detailpage[/video]
ПП:
Пуша от половин кутия до кутия на ден, но не обичам да ме ограничават със закони, ако сам не реша да се огранича!!!