Не виждам смисъла на тоя паметник, а и доста неестетичен - човешка глава върху блокче бетон?
А ти страдаш от дълбока мъка от комунистическа гавра.тоя цървул страда от раздвоение на личността или някой друг му пише постовете
ти ако търсиш от някого разрешение за каквато и да е дейност , то аз сам си създавам правилата и сам съм си изградил бизнеса . Докато ти работиш за някого. аз работя за себе си !А ти страдаш от дълбока мъка от комунистическа гавра.
Как са ти позволявали да регваш фирми в този лош Запад с такива диарични мисли?
Създал си дрънки. Играл си марионетка, тук го раздаваш много голям. Да работя за някой, и не се оплаквам.ти ако търсиш от някого разрешение за каквато и да е дейност , то аз сам си създавам правилата и сам съм си изградил бизнеса . Докато ти работиш за някого. аз работя за себе си !
работи работи... тъпакСъздал си дрънки. Играл си марионетка, тук го раздаваш много голям. Да работя за някой, и не се оплаквам.
Голяма работа, че си си шеф, много си постигнал, няма що.
Ще работя, не се притеснявай, "бизнесменче".работи работи... тъпак
Фокусирай се върху перверзните си фантазии за надупени козички и как Крумов лъска бастуна върху паметника на американските летци, за който 2 поста по-късно вече нищо не знаеш.Про-руската промивка е жестока болест. Пусни ни пак някой незнаен източник и да се прехласнат известните ти моми-последователки.
Сигурни сме, щот такива няма. Има едни загинали от натравяне с метил.А сигурни ли сме, че на откриването на ПСА не са присъствали майките и жените на загиналите руски войници
Кое не е истина?Историческите ти факти са взети от новите учебници на издателство Сорос.
Кое не е истина?Когато, чете подобни словесни излияния ми става, че няма да я бъде нашата държава...
Сега ли го разбра? Разликата е че в страните които си изброила наистина е имало фашизъм и там са умрели руски воини.Оказва се, че има стотици паметници на съветската армия в цяла Европа, и докато тези в Германия, Австрия и Норвегия
Е не знам, СССР са били в съюз с него 2 години, заедно са нападнали Полша и са си правили общи паради. Това нещо не щем да го коментираме?Да пренапишат историята, обяснявайки колко хубав е бил Хитлер, а неговото дело - свято.
ти някаква умна мисъл ли очакваш от мангала сондьор на вода ( @$INeed$ ) ... някой от гейзерите на които сондира му е промил мозъка ... освен , че е мега тъп се оказва и мега необразован. не виждаш ли, че пише все в спам темите и няма никаква компетентност в никаква друга насока ! Обикновен мухльо !Оказва се, че има стотици паметници на съветската армия в цяла Европа, и докато тези в Германия, Австрия и Норвегия не планират да ходят никъде, тези в Източна Европа поголовно биват премахвани по заповед на Империята на Злото.
The most impressive Soviet war memorials outside Russia
There are hundreds of monuments in Europe commemorating the Soviet victory over Nazism and the courage of Soviet soldiers. If some of them are buried...www.rbth.com
Заличавайки победата НАД фашизма, те искат да го възродят. Да пренапишат историята, обяснявайки колко хубав е бил Хитлер, а неговото дело - свято. Вече Русия е лошата част от историята.
Bulgaria must not try to forget its past | Apollo Magazine
The monuments of a nation must be preserved, says Gavin Stamp, even if they testify to difficult episodes in its past.www.apollo-magazine.com
Между другото, паметника на Конфедерацията (феновете на робството) още си стои в южните щати на сащ и никой не планира да го маха. Що па така???
Същия тоя строй ги възстановява тия граници, първо. Второ до 44-та година в пределите на България са Македония и Беломорието, после идват братушките и знаем какво се случва с Македония, освобождават ни от нея.На 9 септември 44-та България излиза от средновековния феодален строй, слага се край на катастрофалната за страната външна политика, довела до орязването на границите й, сваля се пагубната монархическа форма на управление и се прекратява фашисткия терор над населението.
Не само че трябва да се празнува, ами и още няколко паметника на партизани и на Съветската армия да се вдигнат, но може би в малко по-привлекателен художествен стил.
Аз направо не знам как са ни оставили и това. След като Богдан Филов де юре вкарва България на страната на агресора (ах, колко чудничко), и България напада Югославия, Гърция и разните му там македонии (ибаси абе това сега да не би историята да се повтаря, явно навлизаме в някакъв вортекс на времето, времеви колапс или някакви трептения на времевия континиум, леле...) пък отгоре на всичкото малко не дълго преди 9-ти България е имала възможност да се измъкне по терлици от неизгодната позиция, след като вече от поне година и половина е станала предимно ясно и на тогавашните тъпаци, че Германия и всички с нея не само, че губят ами губят с много голям и разрушителен трясък и още по можеш гръм, демек с гръм и трясък на квадрат. Само, че те правят точно обратното. Вие там от петата колона на на 7-мата дупка на кавала с блатото дето се намира между осмия и десетия баир много ги знаете тези неща, аз знам.Същия тоя строй ги възстановява тия граници, първо. Второ до 44-та година в пределите на България са Македония и Беломорието, после идват братушките и знаем какво се случва с Македония, освобождават ни от нея.
1941-1944г. ----------------------------------------------------------- 1945г.
Виж файлът 28337Виж файлът 28338
Споко, ватенка, да не си докараш нещо. Написа го човека лицемер, продаваш в Европа, и междувременно сипващ им. Баси лекето неблагодарно. Виж къде съм писал още, преди да пишеш глупости. От най-долните примери за човешко използвачество.ти някаква умна мисъл ли очакваш от мангала сондьор на вода ( @$INeed$ ) ... някой от гейзерите на които сондира му е промил мозъка ... освен , че е мега тъп се оказва и мега необразован. не виждаш ли, че пише все в спам темите и няма никаква компетентност в никаква друга насока ! Обикновен мухльо !
кое не разбра бе тъпак? В каква Европа продавам не те разбирам... като ти казвам , че си тъп като гъз значи е така !Споко, ватенка, да не си докараш нещо. Написа го човека лицемер, продаваш в Европа, и междувременно сипващ им. Баси лекето неблагодарно. Виж къде съм писал още, преди да пишеш глупости. От най-долните примери за човешко използвачество.
Кви термини бе, червената? А ти си най-лошото, което форума е видял в последните години, а съм преживял и а.а. тук.Фокусирай се върху перверзните си фантазии за надупени козички и как Крумов лъска бастуна върху паметника на американските летци, за който 2 поста по-късно вече нищо не знаеш.
И не е лошо да научиш термините, с които се опитваш да дефинираш опонентите си. Ти си най-голямата смешка в тоя форум. Биеш по точки дори Тедката, а той е емблема на човешката тъпота.
По темата:
Виж файлът 28335
Като си готов със следващото си "бизнес" начинание, моля те пусни да видим какви пазари ще таргетираш и после ще си говорим / пишем. Да не забравиш да сложиш и Z в сайта си, да те видим до къде ще я добуташ.кое не разбра бе тъпак? В каква Европа продавам не те разбирам... като ти казвам , че си тъп като гъз значи е така !
ей сега ... ще ти кажа баш на теб какво разработвам в момента... ти вземи се дообучи как се сондира водаКато си готов със следващото си "бизнес" начинание, моля те пусни да видим какви пазари ще таргетираш и после ще си говорим / пишем. Да не забравиш да сложиш и Z в сайта си, да те видим до къде ще я добуташ.
Аз направо не знам как са ни оставили и това. След като Богдан Филов де юре вкарва България ...