Леко ми даде насока със следенето в SocialBlade и на къде да ровя.
В момента, както казах съм с 3 акаунта, на принципа F/UF. С бот. Единия акаунт, който е на месец и малко, е с почти 4к follow-ера, като всеки ден идват нови между 100-150, при последвани 350-500. Т.е. рийчът на снимките, обаче, е по-нисък от другия ми акаунт, който е с двойно по-малко follow-ери. Снимка на първия събира около 300 и малко отгоре лайк-а + 10-15 коментара, а при втория (този с двойно по-малкото последователи), харесванията са около 500 (25% от обема на страницата) и нагоре. Коментарите - от 20 нагоре. Развивам ги по идентичен начин, не знам на какво се дължи разликата, може би е от нишата. В тоя по-малкия при същите последвани хора (350-500/дневно), имам възвръщаемост от 70-90.
Иначе доста релевантен пост от твоя страна, би било полезно на всички да прочетат guide-овете, които си замислил, било то и със символично заплащане, за да се оцени и трудът ти. Само да те помоля, ако не е нахално, да пишеш по-неизвестните съкращения с цялото им наименование (примерно
LP), че не се разбира на места за какво иде реч (поне аз
).
ПС: Сега, когато видях и другата ти тема, запалих, че това би трябвало да е
Landing Page.
Малко късно я виждам, иначе щях да се възползвам, но доколкото знам мача е довечера.