zoomaniak
Well-Known Member
Хайде да ти отговоря като работил (до скоро) 5 години във водеща куриерска фирма:
Кутиите с лепенка "Чупливо" отиват на същото място в тира, където са и пликовете с такава лепенка. За всичко обвиняваме куриерите, но повярвайте ми, те обръщат особено внимание на пратки с етикет "Чупливо". Свидетел съм бил няколко пъти на това как изпратени букети, саксии, животни или други особено чупливи пратки се возят в кабината на тира при шофьора, а не отзад в прицепа.
Отговарям работил 5 години във водеща куриерска фирма:
Въпреки че няма товарителница на пратката, а само залепен на нея стикер, при предаване на пратката на клиента, куриерът сканира баркода ѝ с мобилното си устройство, и от принтера му излиза товарителница, подобна на касова бележка, едната част от която(с подписа на клиента че е получил пратката) остава за куриера , а другата част се предава на клиента. В нея има описани всички данни за пратката(от кого, цена и т.н.).
Кой ти вярва на фразата " водеща фирма " тва ми прилича на фразата: фотограф - купих си оборудване за 10-20 к лв и вече сам се наричам