Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Не е верно ще ви щракам на поразия, цяла фотосесия ще ви направя и ще останете доволни като от след земетресение
Че кой е доволен след земетресение, бе милорд? Хората се паникьосват яко...

Да не почна някой женски филм, че изчезнаха моделките, или ще правят актовата фотография привейт

Еми щото са ми казвали Оо благодаря ти Боже след фотосесия и затова

Лилето май отиде да се готви за сесията. Аз, като прос' осветител трябва ли да подготвям нещо...?

п.с. Лилеее, намерих ти филма, казва се ''събудих се на 70''.

Лилето май отиде да се готви за сесията. Аз, като прос' осветител трябва ли да подготвям нещо...?

Осветителят само осветява но фотографа му дава стойката и наклона, така че ще трябва да чакаш допалнителни насоки, освен ако не искаш и ти да си покажеш цицкойните

Осветителят само осветява но фотографа му дава стойката и наклона, така че ще трябва да чакаш допалнителни насоки, освен ако не искаш и ти да си покажеш цицкойните

При тва ограничение на правомощята нищо няма да показвам, сърдита съм !

п.с. Лилеее, намерих ти филма, казва се ''събудих се на 70''.

Супер, мерси :)

Отивам да пиша на Нокето интимно :)

Муни, липсваш ни! Влизай по-често у форума
А, ако не ни... може ли да излъжем, срещу процент от печалбата ?

Отивам да пиша на Нокето интимно :)

Щом ще отива, значи няма да пише на компа. Сигурно с перо и мастило ще пише и ще го прати по пощенски гълъб?

Може, разбира се :) Като грабнем илядото евро и отиваме на море :)

Ш'си земем ли фотографа или ще ползваме от местните?

При тва ограничение на правомощята нищо няма да показвам, сърдита съм !
Еми с Лилето се разбирайте тогаз коя ще се снима първа пред големия обектив, за мене проблеми няма

Щом ще отива, значи няма да пише на компа. Сигурно с перо и мастило ще пише и ще го прати по пощенски гълъб?

А, чак пък пощенски гълъб :)) Ще му дойде байгън толкова интимно :)

Ш'си земем ли фотографа или ще ползваме от местните?

Ми, викам първо да му устроим пробна сесия и да видим как ще се представи. За да не се налага да го търпим по време на цялата почивка, ако снима прекалено некачествено.

А, чак пък пощенски гълъб :)) Ще му дойде байгън толкова интимно :)
Няма бе, от дългото чакане на писмото, току виж се настроил на романтична вълна.

Ми, викам първо да му устроим пробна сесия и да видим как ще се представи. За да не се налага да го търпим по време на цялата почивка, ако снима прекалено некачествено.

Обаче сър Мусайбе каза да се разберем коя ще е първа - чоп ли ще хвърляме или на онче-бонче ?

Горе