Лили Гагарин
New Member
От: Предприемачеко разпускане!
Жизел Бюндхен отглеждала кокошки - ей сега го прочетох във вестника.
Форума нещо се дъни, преди малко бях писал мнение ама нанайци. Никво го нямаТъкмо щях да предлагам сладко от смукини на нандито
![]()
Аз помислих, че някакъв бан имаме - римайнд като ни се скара, може да са взели мерки за ограничаване на спама![]()
ТрогнАх се от предложението, ама от сладката само от смокини не обичам. Дай нещо ягодки, малинки... За бискувитките, дето почваме да ги мааме с Лилето.Форума нещо се дъни, преди малко бях писал мнение ама нанайци. Никво го нямаТъкмо щях да предлагам сладко от смукини на нандито
![]()
ТрогнАх се от предложението, ама от сладката само от смокини не обичам. Дай нещо ягодки, малинки... За бискувитките, дето почваме да ги мааме с Лилето.
Лилеее, видя ли японските бисквитки ?
ТрогнАх се от предложението, ама от сладката само от смокини не обичам. Дай нещо ягодки, малинки... За бискувитките, дето почваме да ги мааме с Лилето.
Лилеее, видя ли японските бисквитки ?
С чашка Ф ще приличам на двугърба камила с торзионно изкривяване в кръста.Японските бисквити обещават размер на бюста за чашка F.
И от напълняване нямам нужда.Яденето на бисквити обаче може да доведе до напълняване с всички свързани последици", заяви диетологът Иън Марбертолд.
Мани го тоя диетолог, пише да се ядат само по 2, които са по 70 калории, а и не вярвам чак дотам да увеличат обема на титкойните. А видя ли, че стимулират и възбудата ? Няма кво да се дърпаш, почваме ги ! Утре ги поръчвам, а уни ще ни праща ягодки...Видях ги, ама виж какво пише:
С чашка Ф ще приличам на двугърба камила с торзионно изкривяване в кръста.
И от напълняване нямам нужда.
Мани го тоя диетолог, пише да се ядат само по 2, които са по 70 калории, а и не вярвам чак дотам да увеличат обема на титкойните. А видя ли, че стимулират и възбудата ? Няма кво да се дърпаш, почваме ги ! Утре ги поръчвам, а уни ще ни праща ягодки...
Ноке-то що реши, че съм от Кюстендил, не знам...
Язе колко да обеснявам не е важно колко е голяма цицата, важно е колко ти е вкусна![]()
Аз никога не мога да спра, преди да изям целия пакет с бисквитиМоже да има шесто чувство той, аз си мислех, че си българка от Своге в интерес на истината, ама може в предишния си живот да си живяла в Кюстендил.
Убаво айде вадя ягодите, който разбира тука се спира![]()
Вади ги ! Аз ги обичам смачкани със захар.:-o
Няма ли там по магазините хубави сладка ? Или ти предпочиташ домашното ? Народа пак се разпръсна, като след димка... Ще речеш, че се наговарят тия хора...Ягоди, малини, къпини натурални или техните производни - сладка, конфитюри и други много обичам, ако има някой да праща - плащам с услуга или по ПейПал
Той се бъзикаше, бе Лиле. Не се стряскай така лесно. Не напускай форумната кръчма - тя е за раздумки и отмора, спаменето е основното й предназначение.Онзи човек така ми сецна ентусиазма да спамя, че вече само с отвращение и угризения ще пиша в темата.
Няма ли там по магазините хубави сладка ? Или ти предпочиташ домашното ? Народа пак се разпръсна, като след димка... Ще речеш, че се наговарят тия хора...