Предприемачеко разпускане!

От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Много ти разбира главЪта на тебе...
Рибана и хиурона се гледат, не келешите.
Епааа, остАви тука снимка само на чавето, а там само твоя по рибан и хиурон и всичко е 6!

Re: От: Предприемачеко разпускане!

Що се оправдаваш да не те нападнаха фенките

бе само някаква мазньоч се облизва около мен,
а крехките ми мрънкат че съм бил лигня, а те искал;и сериозно отношение...
А то с прости хора как да си сериозен?

От: Предприемачеко разпускане!

Амуне, според мен скрито тръпнат по теб, обаче се правят на резервирани. Тествай ги колко вагона с книги са прочели, за да ти докажат, че са сериозни. Нали помагало за общата култура и бла-бла-бла.

Бе мани, една веднъж ме кара да чета паулу куелю пък после не ми пусна...

От: Re: Предприемачеко разпускане!

Бе мани, една веднъж ме кара да чета паулу куелю пък после не ми пусна...

Абе тоз Куйелю нямаше ли една мръснишка книга и аз не съм я чел пък се за нея ме питат

То така се почва разговора, пък къде ще свърши блябля на куртурата

Кво-кво?

А на мен един ми се хвалеше, че бил участвал в "Минута е много". Явно се счита в определени кръгове за много възбуждащ факт.

Чудих се в отровата на пчелите какво има? Защото като бях в седми клас както си се разхождах по централната в Ямбол изневиделица една пчела ми се заби в горната устна. Падна и умря. Много бързо започна да ми се подува. Майка и татко бяха в шок какво да правят. Брат ми умираше от смях, защото за отрицателно време заприличах на Мъпетката Мис Пиги :lol: а аз умирах от притеснение, че така ще си остана обезобразена. Баща ми обаче намери, че се прави със счукан магданоз и чесън (защото е фен на билките и хомеопатията) и в една марля сложи стрити нещата. Наложи ми устната и до сутринта беше ок. Остана ми от тогава малко по ... плътна горната устна, но впоследствие като съм чувала за разни неща, които си слагат красавиците май е на този принцип. Иначе много ме е страх от пчели, но не знам по какъв начин ги привличам.

Абе тоз Куйелю нямаше ли една мръснишка книга и аз не съм я чел пък се за нея ме питат
Мръснишка, ама изпълнена с мъдрости, като всичко на Куйельо ! Е, тва е да си мъдър и докато мърсуваш ! ''11 минути'' мисля, че беше, ама съм я чела отдавна, когато се впечатлявах от хиурон и рибан ! Всъщност никога не съм ! Само свраките налитат на лъскаво.

Аз я държа тази книга върху нощното ми шкафче, обаче досега се чудих дали да си призная :D Понякога сменям с нещо на Хорхето Букай.

За такива ситуации в къщи си имаме лаф:
"- Наздраве!"

Кво-кво?

А на мен един ми се хвалеше, че бил участвал в "Минута е много". Явно се счита в определени кръгове за много възбуждащ факт.
Ти така ли ги препитваш мераклиите, и сигурно след това е минута и малко

Ти така ли ги препитваш мераклиите, и сигурно след това е минута и малко

А, това ми е сигурен признак, че не става. Веднага се сещам публиката на "Минута е много", която е много странна като цяло...

Мръснишка, ама изпълнена с мъдрости, като всичко на Куйельо ! Е, тва е да си мъдър и докато мърсуваш ! ''11 минути'' мисля, че беше, ама съм я чела отдавна, когато се впечатлявах от хиурон и рибан ! Всъщност никога не съм ! Само свраките налитат на лъскаво.
Оо аз имам написани книги с повече минути но това е друг въпрос

Мен ме кефи публиката на съдебен спор, все едно на конкурс ги избират, но и няма как да се очаква нормални хора да отидат там за публика.
и ги въртят кой кога да е на най-хубавото място където го хваща камерата, може да е по заслуги нещо :)

Кво-кво?

Излизала си с Димо Падалски? :lol:

Не гледам телевизия от години, освен разни филми, които ги тегля или гледам в нетя. Ама пък се зарибих да стана публика, белким се превърна в звезда, пък и щом плащат.

Горе