Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

аха, на Стивън Кинг е. Той май се еваваше с мъката на Уни- иначе веднага щях да се разчувствам и да изпитам емпатия.

Ама той всъщност не каза, че му е умряла рибката, а че ''рибата му е заминала'' - може да има развъдник за пъстърва и да я е изпуснал в реката или просто да е мигрирала?

От: Предприемачеко разпускане!

Маршрутка н.37 спира ли на хотел Плиска?

Няма ли някаква информация в нета ? Ако не, ето бизнес за Нокето. Къде е народа тая вечер ? Да не са на погребение на плъха на Уни ?

Няма ли някаква информация в нета ? Ако не, ето бизнес за Нокето. Къде е народа тая вечер ? Да не са на погребение на плъха на Уни ?

Има информация някаква, минава по Цариградско, ама тия незабравки и пр. не се сещам кои са като спирки. Площадът на авиацията май беше 4-и километър: http://www.kartasofia.com/маршрутно-такси-37-line132.html

Сигурно работят :) Митето да не отиде да приготвя каютата на пиратския кораб? :)

Има информация някаква, минава по Цариградско, ама тия незабравки и пр. не се сещам кои са като спирки. Площадът на авиацията май беше 4-и километър: http://www.kartasofia.com/маршрутно-такси-37-line132.html

Сигурно работят :)

Нямам представа, Лиле. Като отидеш на спирката ще видиш.
А, работят - дръжки ! Уни ги привика уж на таратор и картофки и сега са се събрали всичките мъжове и реват за плъха, та се късат.. Някои може и ризите да са си скъсали вече..

Нямам представа, Лиле. Като отидеш на спирката ще видиш.
А, работят - дръжки ! Уни ги привика уж на таратор и картофки и сега са се събрали всичките мъжове и реват за плъха, та се късат.. Някои може и ризите да са си скъсали вече..

Ей, много чувствителни тия мъже. Аз сигурно случайно щях да уцеля плъха с чука за пържоли, докато никой не ме гледа. Но за мъртвите или добро, или нищо.

Ей, много чувствителни тия мъже. Аз сигурно случайно щях да уцеля плъха с чука за пържоли, докато никой не ме гледа. Но за мъртвите или добро, или нищо.
На мен най-сериозното прибиване ми беше заради мишка, май си бях пукнала ребра, при падането, щото един месец не можех да се движа и да дишам, като хората..
Обаче ми е чудно на мишото погребение, дали някой е постигнал тоя ефект:http://image.dek-d.com/21/833636/101656071

Аз още съзерцавам селфито дет ми прати Гагарин... Разпънал съм си го на цял екран, ... Гледам... И въздишам...

На мен най-сериозното прибиване ми беше заради мишка, май си бях пукнала ребра, при падането, щото един месец не можех да се движа и да дишам, като хората..
Обаче ми е чудно на мишото погребение, дали някой е постигнал тоя ефект:http://image.dek-d.com/21/833636/101656071

Май не виждаме едно и също в линка. Нещо си се стреснала от мишка ли?

Аз още съзерцавам селфито дет ми прати Гагарин... Разпънал съм си го на цял екран, ... Гледам... И въздишам...

Е, дай да видим и ние, де. Нека малко повъздишаме и по селфито на Лили, не само по плъха.

Май не виждаме едно и също в линка. Нещо си се стреснала от мишка ли?

При мен е добре, ти какво виждаш?

Че аз още не съм ти пратила селфи - с огромно съжаление ще трябва да призная, че онази леопардовата прелест не съм аз, така че си въздишал по мен напразно. И когато се опитах да направя селфито, се оказа, че май ми трябва някакъв по-специален, широкоформатен обектив, за да ми побере атрибутите.

Да се изкажат специалистите що така... аз нямам идея. При мен отваря квото трябва. Ще опитам пак.

А, сега:funny-wallpapers-80.jpg Въпреки, че майтапа ми умря... Ето как реват пичовете за плъха !

:D Не знам, мисля си, че може да е нещо от интернет-доставчика. Някои ограничават определени сайтове.

Ноке, още ли въздишаш?

Че аз още не съм ти пратила селфи - с огромно съжаление ще трябва да призная, че онази леопардовата прелест не съм аз, така че си въздишал по мен напразно. И когато се опитах да направя селфито, се оказа, че май ми трябва някакъв по-специален, широкоформатен обектив, за да ми побере атрибутите.

Пак заблуждава ! Кой знае ква мадама е, щом и клошарите я бройкат, ама се прави - да отблъсква ухажорите.

... А, взех си един готин домейн между 2 въздишки....

Пак заблуждава ! Кой знае ква мадама е, щом и клошарите я бройкат, ама се прави - да отблъсква ухажорите.

То май му има нещо на единия клошар - в смисъл, освен че е клошар, и си говори сам. Ако бях достатъчно... естетически издържана, щях, ей така, между другото, постоянно да поствам снимки - поне в тази тема. Но уви...
Все пак ми е интересно селфито, дето съм го пратила, какво е - голо, облечено...

Горе