dnc
Well-Known Member
От: От: Предприемачеко разпускане!
"Спри, не си отивай"
А стихче ?? Искам и стихче на сбогуване...
"Спри, не си отивай"
А стихче ?? Искам и стихче на сбогуване...
Нанди и Лили кво са напрайли за плюскане слагай те масата ако кака каси не е изпила сичко снощи, налейте и по една ракия
Ти па много си взискателна - аз ти се моля "Спри, не си отивай!", ти още искаш. След малко ще има "Сбогом, дано си щастлива" и "Ще дойде най-щастливият ден, когато ти ше си далече от мен".
С Лили се повтаряме, но аз ще спра до тук - тези не ги одобрявам "Сбогом, дано си щастлива" и "Ще дойде най-щастливият ден, когато ти ше си далече от мен".
Тогава да отидем заедно на пиратския ти кораб ! Тука не ме искат...
Е, тва е ! Викам си Лили сега ще възкликне: Не, тогава идвам с теб! Обаче - тц ! Нема бате...
Извинена си, ама съм разочарован че тия трите са ме билиПропуснала съм в калабалъка, извинявай (сигурно съм била прекалила с футбола, ракията и чалгата).
Чакай ще дойда да те взема скоро!
Кака Каси няма достъп до нашта изба. Пазят я два циклопа, ама ако дойде змийъта, ше побегнат. Аз и днеска ше дърлям вчерашните кюфтаци от леща. Ако си приятел идвай да ги доядем, че ще трябва и утре да ги ям, а не искам.
Ами най-малкото не трябваше да е нещо негативно .Ами тогава: Шо рече ??? Знам, че е досадно да обясняваш какво си казал за неразбралите, ама ако искаш да те разбера, ще трябва да преведеш...
Извинена си, ама съм разочарован че тия трите са ме били
Не бе, просто ти намеквам да се стягаш, бъди мъж - никакво отцепване от колектива, дорде не получим яйцата!
Аа кюфтаци и аз мога да донеса кажи за десерт кво ще има
Не замазвай издънката, че по-зле става ! Ти направо се зарадва, че няма да делиш парите за яйцата и вече сметки за други екстри почна да правиш ... Обаче аз, като Каси ще кажа: ''тръгвам си'' и след бурната радост по трибуните ще кажа: ''няма па вие да ми казвате. Тука ще стоя'' !
Имам една кутия бисквитки ''Мираж'' с ягодка - става ли ?
Ами то от толкова недаващи ми мира мисли за твойто, се наложи да прибягна до компромисни вариантиАми то толкова се депресирах, че цяла вечер чужди дупета гледаш, че комбинацията от трите ме усмърти.
Направил съм ви тараторче с пържени картофки налазвайте, който иска и мастичка има и биричка
Имам една кутия бисквитки ''Мираж'' с ягодка - става ли ?