Унито и той кат мене йога и ще си разтяга корема с бира
Ами то от толкова недаващи ми мира мисли за твойто, се наложи да прибягна до компромисни варианти
Може и без фонтанЕ, ако знаех, че толкова го мислиш, веднага щях да ти пратя някоя секси снимка на задника ми, подаващ се измежду пръските на фонтан.
Може и без фонтан
Фонтанджийката не ти е конкуренция тъй че няма нужда от същия сетинг.
Майко, тия са ми любими
О, веднагически ще ти пратя някое импровизирано задно селфи, ама да не ме разбереш погрешно, че искам да се сближаваме
Тогава няма да ги давам на Бластера, а ще ги пазя да си ги хапваме на кораба-майка.. Бластера и без тва е доволен и на мушмули и не помня другото... смУкини:lol:
Нанди, стига го перчи туй коте, че ще му обръсна корема накрая :lol:
Мен рибата ми замина
Липсвах ли ви ?:-o
Ме уи, биен сюр, натуральман, ма шери:
https://www.youtube.com/watch?v=Q4sPkS8b62Q&feature=kp
Някакъв го питат приятелите му: ''абе, верно ли жена ти е била във Франция?'', а той: ''Не бе, мама му стара, келешите от махалата я научиха.''
Мерси боку за песньовката ! Едно бивше гадже намираше тая певица за секси.:lol: Затова ти казах, че не знаем кое е секси за мъжете
Жо т'ан при )
Плъхът домашен любимец ли е бил?
Въпросът на френски предполага отговор на кафенце у мола..:wink:
А, плъхът сигурно е бил някой хамстер или морско свинче.. На някой ако му е умряла я крава, я коза - да дойде да сподели. Ще изкажем съболезнования ! Скоро е черешова задушница, може да направим помен.
Да, към крава или коза (към собствениците им, де) ще изпитам емпатия и съчувствие, ама плъх - сетих се за "Индиана Джоунс".
Ама и аз изпитвам емпатия към животинките и техните тъгуващи стопани, обаче беше много смешно, как човека с рибката се появи изневиделица, сподели и пак изчезна...:lol: Трябва да се прекръстим на ''гробище за домашни любимци'' - тва на Стивън Кинг ли беше ?