Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Да не си монахиня като монаха Нотрунд, сигурно не пиеш и пушиш и тотална диета

Пуша по кутия и половина на ден поне и преяждам системно. Иначе, вярно не съм много по алкохола.

Стига да не съм заета с по-важни дейности като препрочитане на цялостното творчество на Коелю, храня целия зоопарк.

Аз пък държа "Старонемски Декамерон". Не мога да си избия от главата следната притча (накратко), озаглавена "Розовият храст":
Скарали се вагината и нейната собственичка след спор заради това коя от двете привлича мъжкото внимание и решили да се разделят за известно време. Представете си как подскача като жаба из селото една вагина самичка (продават ги в сексшоповете), а момата се разкарва с нищо между краката. Та хората решили, че жената е прокажена и започнали да я отбягват, горката. Срещнали се те отново малко помъдрели и се зарекли, че трябва да са заедно завинаги. За щастие се намерил един добър човек наблизо, който така начукал вагината обратно, че да не може да се отдели вече и да избяга втори път. Жената възвърнала блясъка и уважението сред останалите.

Аз я държа тази книга върху нощното ми шкафче, обаче досега се чудих дали да си призная :D Понякога сменям с нещо на Хорхето Букай.

Аз пък държа "Старонемски Декамерон". Не мога да си избия от главата следната притча (накратко), озаглавена "Розовият храст":
Скарали се вагината и нейната собственичка след спор заради това коя от двете привлича мъжкото внимание и решили да се разделят за известно време. Представете си как подскача като жаба из селото една вагина самичка (продават ги в сексшоповете), а момата се разкарва с нищо между краката. Та хората решили, че жената е прокажена и започнали да я отбягват, горката. Срещнали се те отново малко помъдрели и се зарекли, че трябва да са заедно завинаги. За щастие се намерил един добър човек наблизо, който така начукал вагината обратно, че да не може да се отдели вече и да избяга втори път. Жената възвърнала блясъка и уважението сред останалите.

С какво точно те впечатлява въпросната притча? Аз направо си представих пътешествието на жената и вагината и взаимното им издирване, докато се намерят - нещо като търсенето на Светия граал. А поуката сигурно е, че ако една жена има някакви разхлабени чаркове, винаги ще се намери добър мъж, който да й ги намести. :)

ахахахааахаххахахахаахах
не го цитирай че му виждам изписаните простотии...
изадил на баба си книгата от 75-та година и е мисли за герой...

Сигурно му минават номерата пред съседите цигани с които е обграден.

Някой от вас скоро да се е движил по Витошка към Мария Луиза и да иска да завие към Т. Александров?
Преебали са завоя пред Оная със совата и празния поглед копелтиите и нямаш право да завиваш на дясно...
Сега откъде се заобикаля за да се излезе на Т. Александров?

Има един ченгел там обича да виси след паметника точно и го гледам днес щастлив нахилен сигурно е вдигнал парти вчера да отпраззнувата, защото тази промяна ще го направи милионер за 2 седмици...
Стана по-доходоносен този завой от отсечката на Дондуков след пешеходните.

Чудя се тема за дебат :) Нещо, за което всички да имат мнение и да има ясно обособени две позиции- "за" и "против".

Например "за" и "против" употребата на алкохол

или

"За" и "против" фармацевтичната промишленост.

Ще отскоча да си взема нещо за обяд! 8)

Добре де, всички разбрахме, че се опитваш да ме осмиваш. Но нещо не ти се получава. Причината: изглеждаш жалък.
Не стига че се включваш отникъде, ами мислиш, че като повториш едно и също нещо сто пъти, то ще стане вярно.
Знаеш, че преувеличаваш, но го правиш с надеждата да постигнеш нещо. С преувеличение постигаш нищо, какво остава ако не преувеличаваш :shock:

Жалко ако единствения начин по който може да изпъкнеш е чрез осмиване на някой съфорумец. Но този метод работи в детската градина. Тук трябва да подплатиш думите с доказателства.
Ако искаш да се включваш успешно в чужди разговори - вземи пример от @Амоун. Може всеки негов пост да блика от простотия, но той си е изградил такъв стил.
А ти нямаш никакъв.
Айде със здраве 8)

От: От: Предприемачеко разпускане!

Добре де, всички разбрахме, че се опитваш да ме осмиваш. Но нещо не ти се получава. Причината: изглеждаш жалък.
Не стига че се включваш отникъде, ами мислиш, че като повториш едно и също нещо сто пъти, то ще стане вярно.
Знаеш, че преувеличаваш, но го правиш с надеждата да постигнеш нещо. С преувеличение постигаш нищо, какво остава ако не преувеличаваш :shock:

Жалко ако единствения начин по който може да изпъкнеш е чрез осмиване на някой съфорумец. Но този метод работи в детската градина. Тук трябва да подплатиш думите с доказателства.
Ако искаш да се включваш успешно в чужди разговори - вземи пример от @Амоун. Може всеки негов пост да блика от простотия, но той си е изградил такъв стил.
А ти нямаш никакъв.
Айде със здраве 8)
Колкото и де се пенявиш, бластера е забавен за разлика от теб ! Правиш груба грешка, като се вземаш толкова насериозно и се държиш като ''класна'', която все размахва пръст и се кара на децата. Ако имаше поне чувство за самоирония, щеше да се включиш адекватно в шегата и да я обърнеш в своя полза, обаче ти изпадаш в ярост и с това ставаш още по-смешен. И спри да обвиняваш веселяците във вдетиняване, не може да сме навити на пружини 24/7 и само да се цупим.

бластера е забавен

Ако такова държание е забавление за теб - не ми се мисли за други неща, ще спра до тук. Представям си само как се заливаш от смях (но не знам на кое по-точно..аз визирам само определени постове, другите не съм ги чел..може в някой от тях да е разказал виц :shock:).
Ако може да цитираш поста който най-много те е забавлявал..може да съм го пропуснал, откъде да знаеш.
Относно класната - представям си какъв "родител" си.

Сега прегледах постовете на @бластер - жалка история. Не се отличават от масата с нищо.
Колко ниско трябва да паднеш за да опреш до осмиване на някой друг?
Тук не става въпрос за самоирония. Вече не участвам в дискусията, но той май коментира това дали имам чувство за хумор и самоирония?
Ясно е, че друга тема не може да измисли..но и с тази не жъне успех (защо ли?).

И не вярвай на всичко което ти казват. Ако някой има желание, такъв номер може да ти врътне, че не само да станеш за смях ами и да проличи колко плоско разсъждаваш.

добре, че е @Амоун да поддържа темата, защото ти и @бластер сте част от масата. Само виж - той напише нещо и вие тичате да коментирате. Жалко за вас, браво за @амоун.

п.п. може да не отговаряш на този пост. Защото отново ще пишеш нещо в което НЯМА НАЧИН да си сигурна. А кой пише ей така само за спорта?
Ако ще коментираш нещо - прочети ми коментара и кажи в кое греша. Но не го преиначавай само за да е в твоя полза. Защото отново ще изглеждаш жалка.

добре, че е @Амоун да поддържа темата, защото ти и @бластер сте част от масата. Само виж - той напише нещо и вие тичате да коментирате. Жалко за вас, браво за @амоун.
И коя тема точно поддържа Амун ??? Амун се появява спорадично и хвърля нещо извън моментния разговор - това всичко, което прави Амун, а това че коментираме, нормалните хора, наричат - ''общуване''. Опитай, може пък да ти хареса ! Може да ти хареса и да сложиш възглавничка под коленете си, че както си коленичил пред Амуня (а той кара по 4 пъти ) после ще те гледаме да рекламираш наколенките на д-р Ливайн.

И коя тема точно поддържа Амун ??? Амун се появява спорадично и хвърля нещо извън моментния разговор - това всичко, което прави Амун, а това че коментираме, нормалните хора, наричат - ''общуване''. Опитай, може пък да ти хареса ! Може да ти хареса и да сложиш възглавничка под коленете си, че както си коленичил пред Амуня (а той кара по 4 пъти ) после ще те гледаме да рекламираш наколенките на д-р Ливайн.

Добре де, какъв отговор очакваш, да получиш на това си мнение?
Въобще не предразполага към "общуване" или диалог.
Норти може да има малко по-особен стил на писане, но като е добронамерен и не обижда е готин. Какво ти пречи?
Измисли някаква тема върху която да си обсъждате спокойно, толкова ли е трудно?
Последно на какво се зарадва? Последно какво те ядоса?
Нито да подстрекавате Амон, нито да се обиждате от мненията на другите.
Хайде да ви видя можете ли.

Добре де, какъв отговор очакваш, да получиш на това си мнение?
Въобще не предразполага към "общуване" или диалог.
Норти може да има малко по-особен стил на писане, но като е добронамерен и не обижда е готин. Какво ти пречи?
Измисли някаква тема върху която да си обсъждате спокойно, толкова ли е трудно?
Последно на какво се зарадва? Последно какво те ядоса?
Нито да подстрекавате Амон, нито да се обиждате от мненията на другите.
Хайде да ви видя можете ли.
А ти какво очакваш да постигнеш с това изказване ? Ако е конфликт, няма да го получиш ! Аз не искам да оправдавам мнението на мъжете, че жените тук само се карат помежду си. Диалог, със сигурност по тоя начин - също няма да получиш. Норти няма ''по-особен стил на писане'' ! Норти просто е сприхав сухар, което обезмисля престоя му точно в тая тема ! Не оспорвам правото му, а просто се чудя какво прави тук, като се дразни на всичко забавно? Винаги съм готова да обсъдя каквото и да е с него, но се опасявам, че той не търси разговори, а само състезания по риторика, с предварително определен от него регламент. И следващия път, когато решиш да критикуваш се замисли дали си точният човек и дали критикуваш справедливо.

А ти какво очакваш да постигнеш с това изказване ? Ако е конфликт, няма да го получиш ! Аз не искам да оправдавам мнението на мъжете, че жените тук само се карат помежду си. Диалог, със сигурност по тоя начин - също няма да получиш. Норти няма ''по-особен стил на писане'' ! Норти просто е сприхав сухар, което обезмисля престоя му точно в тая тема ! Не оспорвам правото му, а просто се чудя какво прави тук, като се дразни на всичко забавно? Винаги съм готова да обсъдя каквото и да е с него, но се опасявам, че той не търси разговори, а само състезания по риторика, с предварително определен от него регламент. И следващия път, когато решиш да критикуваш се замисли дали си точният човек и дали критикуваш справедливо.

.... освен норт и ти си много серт, нямаш ли гаже да та рендосва?

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ахахахахаха, малиииииии тука станало сериозно :D

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ако прегледаш и другите страници ще видиш, че мога и да се забавлявам, за разлика от Норт ! След пост в който няколко пъти ме нарича ''жалка'' аз какво ? Да взема да му благодаря ? Бъдете обективни ако ще се намесвате, като арбитри ! Вижте колко пъти му казах да се отпусне и да се забавлява и колко пъти той ми отговори с нападки ! Вижте с колко човека съм се скарала аз (1) тук и с колко Норт - с всички ! За всичко си има причина...
А за рендосването - не ме мисли !

Те всички, когато са добронамерени и не обиждат са готини или поне поносими най-малкото. Обаче като почнат да обиждат на дрисли и кадъни, вече не е толкова готино.

Горе