Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Нищо не съм взела. Нали заедно ще ходим при Гого? Нищо, че аз няма какво да му продам :)

Аз помислих, че понеже си наблизо, а и по-оправна с бойните изкуства ще идеш сама за парите, а аз утре ще му пратя налъмките...

Убу де няма да помагаме, че та е страх.
Аз съм йога - гърба си го стигам спокойно, а и откакто веднъж се прибих в банята, избягвам къпането по двойки:lol:

Аз съм йога - гърба си го стигам спокойно, а и откакто веднъж се прибих в банята, избягвам къпането по двойки:lol:

То не е било къпане май?

Аз помислих, че понеже си наблизо, а и по-оправна с бойните изкуства ще идеш сама за парите, а аз утре ще му пратя налъмките...

Ако не ме мързеше, щях да ходя да го завия, че ще настине само със шлифер и динени одежди, но така за бизнес - не :)

То не е било къпане май?

А трябваше да бъде..

Ако не ме мързеше, щях да ходя да го завия, че ще настине само със шлифер и динени одежди, но така за бизнес - не :)

Ей, с тая добра душа за никаде не си Лиле !

На Кабо Сейнт..... може да си позволяваш волности, ама у дома един по един

Или поне с уговорката да няма изненадващи съкъпещят се действия.

Уф, само в добродушие не ме бяха обвинявали досега :)

Не исках да те обвинявам в разюзданост, затва го приписах на добрата ти душа..

А туй е невъзможно, кат му щръкне шпека на бластера и край....

А туй е невъзможно, кат му щръкне шпека на бластера и край....

Ааа, с Бластера не съм се къпала. Но имам наблюдения, че не само той страда от ерекция, сред мъжете.

Аз мислех, че по взаимно съгласие е било

Да бе да, ще вляза да се къпя с жена и ще решавам судоку в кюшето

Хахахаха, на човека сигур му пари - голямо одумване на тоя шпек

Дано да не му пари точно на шпека, че може да се стресне. Няма да разбере, че е заради одумването.

Аз мислех, че по взаимно съгласие е било

Беше ! Обаче някои действия не бяха предварително уговорени и се стреснАх... падайки по гръб в банята. И сега се стряскам, като се сетя.

Дано да не му пари точно на шпека, че може да се стресне. Няма да разбере, че е заради одумването.

Там ако му пари няма да е на добре работата - не ще да е от одумване само......

Как няма да се сети ? Той всеки ден с влизането пита: да сте ми яли шпека, докът ма нямаше ?

Беше ! Обаче някои действия не бяха предварително уговорени и се стреснАх... падайки по гръб в банята. И сега се стряскам, като се
сетя.

Офффф майко, ша умра

А някъде имаше изследване, че повече хора пострадват при битови инциденти вътре вкъщи, отколкото при някакви злополуки наввън.

Горе