Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Мхм тъй си е :beer:
Много сте гадни, сега как да ида да се къпя ?

Мастичка пак, само , че с доматена салатка ама от с лук нали се сети с варени домати :)
Как варени? Това някакъв първомайски специалитет ли е? Я изкажи формулата.

О, Гагарин, нима? :)

Нещо суперинтересно изтървах ли? Щот са отказах да чета сичко.

Разбира се :) А, не чак толкова суперинтересно, че да е задължително да се прочете - просто ординерен спам.

Психопат ама си го обичала, щом си била с него :twisted:
А пада ли на коляно с годежен пръстен ? Дано не го прави, че така е кофти да откажеш. На психопата се наложи баща ми да му отказва предложението за брак от мое име...:lol:

А пада ли на коляно с годежен пръстен ? Дано не го прави, че така е кофти да откажеш. На психопата се наложи баща ми да му отказва предложението за брак от мое име...:lol:

Все още не е полягала на коленце, ама само ми разправя - ти като си дойдеш и пак ще се съберем и блалбабабабала...... репертоара вече го знам.

При теб е било сериозна работа

И пак сме на същата тема като гледам :rolleyes:

Всяка друга тема има слаб потенциал да стане най-голяма в тоя форум, а ние се борим за световен рекорд ! Шефа обеща по 1000 евра на калпак - ще ги вземе от кака Каси.

Преди лягане бре, аз така правя и после спинкам дето се вика като къпано дупе :lol:
Много сте гадни, сега как да ида да се къпя ?

Все още не е полягала на коленце, ама само ми разправя - ти като си дойдеш и пак ще се съберем и блалбабабабала...... репертоара вече го знам.

При теб е било сериозна работа

Голяма драма беше - от тогава имам нужда от психолог..:lol:

Преди лягане бре, аз така правя и после спинкам дето се вика като къпано дупе :lol:

Да бе, аз имам сума ти процедури, а и по нощите е още по-трудно да се откопчи човек от вас... Отивам..

А, не знам дали е първомайски, ами в буркани нали се правят домати те са си варени. Слага се от тях , малко праз олио разбиват се и става доматена салата. Имам и фреш домати, ама онзи ден като ги опитах нещо хич не ми се понравиха :(
Явно някакви внос са определено не мясат на български.
Как варени? Това някакъв първомайски специалитет ли е? Я изкажи формулата.

Убуу, ние ша са нареждаме на шпионката :lol:
Да бе, аз имам сума ти процедури, а и по нощите е още по-трудно да се откопчи човек от вас... Отивам..

Уни, стерилизирани домати с лук бре

А, не знам дали е първомайски, ами в буркани нали се правят домати те са си варени. Слага се от тях , малко праз олио разбиват се и става доматена салата. Имам и фреш домати, ама онзи ден като ги опитах нещо хич не ми се понравиха :(
Явно някакви внос са определено не мясат на български.
А да, много ми е познато. Ама кат каза варени не зацепих.

Убуу, ние ша са нареждаме на шпионката :lol:
Айде, ще се пострая да се сапунисвам бавно и съблазнително, дано ми стигне водата в бойлера..

Айде, ще се пострая да се сапунисвам бавно и съблазнително, дано ми стигне водата в бойлера..
.... И паметта на телефона. Видеото заема бая мегабайти...

Горе