Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ако не сте излъгали с данните съм сигурен че ши ви нося и даже трета снежанка ши си поръчам, ама има вероятност и вие да ме носите ама винаги може да се получи синхрон

Ставаш нагъл ! Сега и с тампони ли ще ни набутваш ?
Обаче Лилето и Нокето подозрително изчезнаха заедно, ако се върнат рошави, ще знаем какво са правили.

То те сички май изчезнаха подозрително да не си мислят че сме на вечеря на свещи с тебе

То те сички май изчезнаха подозрително да не си мислят че сме на вечеря на свещи с тебе
Няма да ни е за пръв път. Може да се появят по-късно, само да не ни хванат голи !

Няма да ни е за пръв път. Може да се появят по-късно, само да не ни хванат голи !

Няма лошо да заемем някой поза за актова фотография тогаз че кат ни видят може и да ни фейснат

Няма лошо да заемем някой поза за актова фотография тогаз че кат ни видят може и да ни фейснат

Трябва да се постараем да сме красиви. Ти направи ли си прическа, като се изкъпа ?

Трябва да се постараем да сме красиви. Ти направи ли си прическа, като се изкъпа ?

Скоро се стригах и прическата ми е естествено къдрав, но не се обръснах нарочно да мязам на пират и да те отмъкна от Митето

Да не пречa нещо :|

Не Гога, сядай при нас, нали не ти пречат свещите ?

Зависи какво им е предназначението :shock:

Ааааа, а после пирате, вълчо, кораби мораби.....

:lol:О, дебнеш от засада, а ? Ние тука само вечеряме с Бластера и Гого... нищо повече. Свещите са запалени, щото спря тока...

Зависи какво им е предназначението :shock:

Ше накапем Бластера с восък ! Мадона го прилагаше на Уилям Дефо в една еротична сцена от филм...

Няма проблеми, ще ви посветя :eek:

:lol:О, дебнеш от засада, а ? Ние тука само вечеряме с Бластера и Гого... нищо повече. Свещите са запалени, щото спря тока...

Дооообре, хайде приятна вечеря, аз отивам на нощен риболов!

Щом е само вечеря може, но си е нужна и романтика (свещи) нема да се лъжем сега

Няма се претесняваш само фани ена свещ да ни светиш че скоро ши си лягаме

Бластер, кви са тия скари, бе ? Аз скара не ям.

А пък спря така щото се включи генератора на Бластера

Дооообре, хайде приятна вечеря, аз отивам на нощен риболов!

Щом е само вечеря може, но си е нужна и романтика (свещи) нема да се лъжем сега

А ти кво ловиш нощес ? А????

А пък спря така щото се включи генератора на Бластера
Малии, Бластер и ток ли консумираш бре ? Много ти е скъпа издръжката ! ''Вибратор-Бластер - не вие го използвате, а той вас ''

Горе