Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Нали ще ва пека на плажа с Лилето и ще ва обръщам да не загорите

Повече от тва няма как да загорим.

Малии, Бластер и ток ли консумираш бре ? Много ти е скъпа издръжката ! ''Вибратор-Бластер - не вие го използвате, а той вас ''

Всичко е безплатно като ол инклузив всичко влиза няма се притеснявате

Мите, имаш ли време за поздравче:[video=youtube;OBoZHbJKHXc]http://www.youtube.com/watch?v=OBoZHbJKHXc[/video]

Всичко е безплатно като ол инклузив всичко влиза няма се притеснявате

Абе, те и сметките за ток влизат, ама по кофти начин..

Имах предвид ойл инклузив объркал съм транскрипцията ава кото е с ойл влиза по добре

Ааа, ние с Лилето не практикуваме тва, дето изисква ойл ! За другото ще разчитаме на естествена лубрикация.. Абе вече се притеснявам за Лилето, бе ! Дали майсторите не блудстват с нея сега, а ние се хилиме тука !:-o

Ааа, ние с Лилето не практикуваме тва, дето изисква ойл ! За другото ще разчитаме на естествена лубрикация.. Абе вече се притеснявам за Лилето, бе ! Дали майсторите не блудстват с нея сега, а ние се хилиме тука !:-o

И аз зех да се притеснявам дали майсторите не са си поръчали седем ракии с една снежанка

И аз зех да се притеснявам дали майсторите не са си поръчали седем ракии с една снежанка

И Нокето го няма да вземем адреса и да пратим полиция да провери, лоша работа !

Ми не съм ги разпитвала толкова интимно. И да са в синхрон, не са с мен :)

Ми ПМС-а беше миналата седмица - време ти е вече за синхрона. Радваме се, че сте само Снежанки, на колко ракии сте ?

Ми дай ги насам аз ще ги питам

Направо да сядат на нашта маса, Гого се отказа да свети.

Направо да сядат на нашта маса, Гого се отказа да свети.

Тай настина сигурно. Не е лесно да се правиш на Дарт Вейдър, облечен с динен костюм в това гадно време :)

После пак може да дойда :)

Те и те пиячки като мен - Бейлис пият.

Че тва си питие-трепач в мойте очи. Ние с Бластера сме само с едни свещи на масата, келнера е много туткав.

Може да са заиграйм и да получат някой награда
Голямата награда днес шпек ''Народен'' ли ще е или ''орехите'' ?

Тай настина сигурно. Не е лесно да се правиш на Дарт Вейдър, облечен с динен костюм в това гадно време :)

После пак може да дойда :)

Абе добре си звучеше Гогата, ама май се опитва да иде до тоалетна и не може да свали ризницата.

Горе