Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Не балсам за устни на бластера макет в естествени пропорции
[video=youtube;k3Qbo_HpkCM]http://www.youtube.com/watch?v=k3Qbo_HpkCM[/video]

Thank you draling!

O, you're welcome honey.:rolleyes: (тва е пърхане с мигли) !

Не балсам за устни на бластера макет в естествени пропорции
Ей, ама как извърташ нещата, все ти си на печалба, а уж раздаваш награди !

А за мен поздрав?

За теб чехли, като платиш 20 кинта. За поздрав още нямаш стаж . Ако подсигуриш Ариана-та, като дойдем, ще си помисля.

Мани ги парите, аз се бъхтя да ви доставя удоволствие

Ти загина да се бъхтиш. Направо не знам как намираш сили да ходиш на работа..

За теб чехли, като платиш 20 кинта. За поздрав още нямаш стаж . Ако подсигуриш Ариана-та, като дойдем, ще си помисля.

Пиринското е по-хубаво :) Всичко е подсигурено, днес успях да намеря финансиране за чехлити 8)

Ти загина да се бъхтиш. Направо не знам как намираш сили да ходиш на работа..
Верно съм кат Суперхеро или Суперкуро, и аз не знам от де ми идва силата, ама само си представи че и на работа съм тъй

Пиринското е по-хубаво :) Всичко е подсигурено, днес успях да намеря финансиране за чехлити 8)

Съгласна съм за пиринското. Чакам парите, поздравчето като натрупаш рейтинг в темата.

Верно съм кат Суперхеро или Суперкуро, и аз не знам от де ми идва силата, ама само си представи че и на работа съм тъй

От някое ЕРП ти идва силата, ама кой плаща сметките е въпроса.

КОЙ?
Ами цял ден спамя, колко още...

От някое ЕРП ти идва силата, ама кой плаща сметките е въпроса.

А пък каза че знаеш за бластеровия коктейл, ей на като съм тъп и сигурно ми упрощават сметките, ама шпека е привлекателен и вълнуващ

КОЙ?

Един ден ! И искаш поздрав ? Бластера вече 1000 кв.ч навъртя само тая вечер и не иска друго, освен да ни достави още удоволствие. Нагъл си момченцеее:p

Re: От: Предприемачеко разпускане!

КОЙ?

Нали 200 годим? :) Важното е да не увехне темата. :) Или още е млада и зелена. И после се чудя защо бг мама са с няколко милиона поста.

А пък каза че знаеш за бластеровия коктейл, ей на като съм тъп и сигурно ми упрощават сметките, ама шпека е привлекателен и вълнуващ

Да, гаргаробластера е алкохолния еквивалент на нападение с цел - грабеж, ти така гепиш ток, а ?

От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Нали 200 годим? :) Важното е да не увехне темата. :) Или още е млада и зелена. И после се чудя защо бг мама са с няколко милиона поста.

Ей са ми подаде фитил и скоро ще сми в орбита

Какво работиш ти, бе Бластер ? Да не стоиш по магистралите натокан и кокетен ?

Да, гаргаробластера е алкохолния еквивалент на нападение с цел - грабеж, ти така гепиш ток, а ?

А не може ли да си гепя скромно малко симпатии, колкот да ми уважават шпека

Горе