Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Сега, първо, парите не са за Амун, чети внимателно. Второ, аз хвърлих ужасно много усилия, за да го привлека обратно: свързах се с древна индианска шаманка, за да направи магия за разваляне на времето; хипнотизирах Емил Чолаков, за да знае какви прогнози да дава; посредством моите пара-ненормални способности по 5 пъти на ден пращах внушения на Амун най-сетне да влезе.

хахахаа значи сладоледа е от теб

хахахахах ! Той нека само дойде, колко подигравки го чакат за снощи... Мисля да си спретна един оризец, кво ще кажеш ? Отивам..

Тука съм ядахте ли го неска или само го плюйте

Да не намекваш, че ме е хързулнала и вместо постен ориз е решила да яде шпек?

Само постен ориз беше, шпека нали се оказа, че можем да го поемем и по въздушно капков път.

хахахаа значи сладоледа е от теб

Ааничка, къде ходиш ти ? Няма те няма, пък току изчезнеш ? Някой нов курс по гримиране, че ми омръзна с еднообразен макияж?

Ааничка, къде ходиш ти ? Няма те няма, пък току изчезнеш ? Някой нов курс по гримиране, че ми омръзна с еднообразен макияж?

Само ако искаш да си кифла, иначе не

[video=youtube;gyIDxNKz_0U]http://www.youtube.com/watch?v=gyIDxNKz_0U[/video]

Само ако искаш да си кифла, иначе не

[video=youtube;gyIDxNKz_0U]http://www.youtube.com/watch?v=gyIDxNKz_0U[/video]

Искам, искам - от малка си мечтая ! Едно познато момиченце на въпроса: ''каква искаш да стане, като пораснеш?'' Отговаряше: ''гола мацка'' и изкара курс за модели във визаж, като порасна.

С бластер май ще се окаже, че едни и същи простотии слушаме :) Да изгледам и аз урока :)

С бластер май ще се окаже, че едни и същи простотии слушаме :) Да изгледам и аз урока :)

Аз даже не го пуснах и да видя какво е - името ми беше достатъчно. Няма ли жица, не ми го хвали на мен, аз съм по твърдите неща. Предишния урок беше по-добър, защото беше неподправен, а и учителката се криеше и продуктите не се виждаха, та имаше загадъчност в цялата тема..

Аз даже не го пуснах и да видя какво е - името ми беше достатъчно. Няма ли жица, не ми го хвали на мен, аз съм по твърдите неща. Предишния урок беше по-добър, защото беше неподправен, а и учителката се криеше и продуктите не се виждаха, та имаше загадъчност в цялата тема..

А на това, ако знаеш моята племенница как танцува и пее: иоо, иоооо :D Голям смях е:

https://www.youtube.com/watch?v=AKC4cpLX-lM

Аз мислех, че ще покажеш как танцува детето, а то песента било само...:lol:

Няма ми го на този комп клипа. Иначе това е сред фаворитите - наред със зайченцето бяло, хей ръчички, мило кукло Барби и what does the fox say.

Оооо, Мите ! Наспинка ли се ? INXS ги харесвах на времети и много ревах за Майкъл Хъчинс... нещо искаш да ми кажеш с песента ли ?

Горе