Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

На племенниците подаръци зехте ли? Аз нещо не можах да харесам за моя и утре в паник моуд ще трябва да измислям нещо.

Едната е в Америка, другата, като я видя ще я почерпя, че не мога да й уцеля подарък на тая възраст. А, ти на децата си купи ли нещо ?:wink:

А бой де, няма такива работи. Обичам децата, бях с човека който обичам повече и от мен, другото е за фон.
Стига така ме нареждай, днес ми е най-щастливия ден от няколко месеца насам :p
:-o Педофил-пироман-любител на народното творчество ??? Не те познавам вече !

Мойте двама, пък единия таз година абитуриент за кола пари не давам инак сигурно туй му е мерака. Другия е лесен :D
На племенниците подаръци зехте ли? Аз нещо не можах да харесам за моя и утре в паник моуд ще трябва да измислям нещо.

А бой де, няма такива работи. Обичам децата, бях с човека който обичам повече и от мен, другото е за фон.
Стига така ме нареждай, днес ми е най-щастливия ден от няколко месеца насам :p

Уни, никой (освен децата ти, ако имаш такива) не заслужава да го обичаш повече от себе си. Иначе се радвам за теб, дано продължи дълго !:|

Унито, сърцето му е било и винаги ще е голямо, и теб си те обичам и лилито и всички в форума (дори и герберите), но наистина за пламъка се иска много повече. Казваш децата, да за тях, но когато ги има то сърце голямо, иначе за жената която искам да ми ги роди. :) Ай телепортирайте се и да одим да видим дали не са пекнали нещо месчено на жарта вече :D
Уни, никой (освен децата ти, ако имаш такива) не заслужава да го обичаш повече от себе си. Иначе се радвам за теб, дано продължи дълго !:|

Унито, сърцето му е било и винаги ще е голямо, и теб си те обичам и лилито и всички в форума (дори и герберите), но наистина за пламъка се иска много повече. Казваш децата, да за тях, но когато ги има то сърце голямо, иначе за жената която искам да ми ги роди. :) Ай телепортирайте се и да одим да видим дали не са пекнали нещо месчено на жарта вече :D

Е, при тая покана първа ще яхна телепортационната машина, Ноке-то е след мен. Лилето изчезна иначе щеше да дойде пъва за мръвка.

Добра, добра сега ще видим какво ще стане :D
Ама лилито и нокето нещо избягаха заедно с бластера.
Добра вечер :beer:

Добра, добра сега ще видим какво ще стане :D
Ама лилито и нокето нещо избягаха заедно с бластера.

Бластера избяга отдавна, щото му падна главоломно рейтинга и го е срам да се покаже, а Лилето дано не е нападнала някое агънце, мило байново и да го глозга сурово.

Ооо нанди :roll:

Изкара ли барем 20 кинта днеска, да ти пращам тия чехли най-после, че пак станаха за обезпаразитяване - хванаха гъгрици на Боби Михайлов от косата, не питай по какъв начин...

Ехеееее, днеска изкарах 18лв :lol:
Ама с тия гъгрици нема се разберем :mad:

Едната е в Америка, другата, като я видя ще я почерпя, че не мога да й уцеля подарък на тая възраст. А, ти на децата си купи ли нещо ?:wink:
Дицата са в приют. Твърде далече за да се мъкна дотам секи празник.

Евала! Отде ги изкара?

Аз похарчих към 40 :(

Дицата са в приют. Твърде далече за да се мъкна дотам секи празник.

Правилно, не трябва да ги глезиш.

Ама с тия гъгрици нема се разберем :mad:

Е, ти като си ги изчистиш и не се събираш с Боби Михайлов, няма да има проблем вече, ама с парите нещо ме моташ, момченцееее !

Момиченцеееееее, 100 пъти казах да ти ги пращам, ама чехлити ги нема :evil:
Накрая ши си кача селфи

Аз ти казах, че докато не хвана парата, не пращам - не ми вдъхваш доверие, ще ме оставиш и без чехълчета и без 20 кинта.. Дай барем селфито, да видя.. може да ти ги дам-подарък.:wink:

Горе