Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Ти май не нощуваш, а денюваш в Лондон, щото всяка вечер те изпращаме на работа със сълзи на очи. Снощи сме ревали за теб минимум един час, без да спираме. Нали, Лиле ?

Снощи се прибрах рано, и сега съм наспан и бодър - ако имаш нужда от помощ тук съм иначе видях, че Ви е било мъчно снощи

От: Предприемачеко разпускане!

За конурса - да се самоопиша - облечена съм в черен ханцунг, неизвестна марка, свободен модел, малко завалян. Няма дзипчета, но има връзки на кръста, които обикновено не ги връзвам, като съм сама.

Е, тва е природния талант ! ВъзбудИх се от тва описание. Особено, като каза, че не връзваш връзките, когато си сама. Въпроса е защо ги връзваш, когато не си сама ?
Та да задържиш мъжа по-дълго време ? Съвет: връзвай ги на възел и стягай яко !

Тука ме би с малко... И моят е с връзки, дет не са вързани в момента. За щастие талията ми е с по-малка обиколка от ханша и не падат.

С много - майсторът ми предложи да съм си вземела хляб и майонеза, които бил оставил в хладилника, ако съм огладнеела. И банани на масата. Човекът си е помислил, че не мога да си купя ядене, щото хладилникът празен, но всъщност го изпразних нарочно, за да го чистя.

Ноке, тва само за жените ли е или и мъжете трябва да се описваме?
За който иска :) ... Аз просто отговарям на провокацията.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Снощи се прибрах рано, и сега съм наспан и бодър - ако имаш нужда от помощ тук съм иначе видях, че Ви е било мъчно снощи

Днес бях особено продуктивна и отхвърлях бая работа, докато спинкахте сладко, но при нужда ще те ползвам най-безогледно и безобразно.:rolleyes:

Ноке, тва само за жените ли е или и мъжете трябва да се описваме?

Трябва, трябва - хайде...

Дай - аз харесва котки. Ше го одумаме.

И аз много ги обичам. По едно време имах три черни - беше егати сатанинското сборище. Обаче дадоха фира едно по едно и много ги оплквах..

И аз много ги обичам. По едно време имах три черни - беше егати сатанинското сборище. Обаче дадоха фира едно по едно и много ги оплквах..

Слагам я за малко, после трия, че на тоя комп нямам снимки негови, по-ясни:
Виж файлът 10058

Горе