Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Фередже - НЕ благодаря, ще убиеш ентусиазма ми към всякакъв вид спорт - моля те недейййййй. Тук съм се нагледал на забулени - все едно живя в арабска държава, даже и шерията са въвели в някой квартали на Лондон

Викаш, ще ти ослепее третото око ? А таман го отворихме... Няма тогава, ще се показва плът за допълнително отваряне на чакрите.

Викаш, ще ти ослепее третото око ? А таман го отворихме... Няма тогава, ще се показва плът за допълнително отваряне на чакрите.

А между другото, по турските плажове съм виждала такива - влизат да се къпят в морето с дрехи и с чорапи.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Ако ги опишеш по възможно най-съблазнителен начин, ще те вземем да бачкаш при нас с Лилето, като отворим горещия телефон.
Ми едни такива анцузени - леко шалварести щот са с дзипче най-долу на крачолите.

В момента дори съм седнал по турски.

Ми едни такива анцузени - леко шалварести щот са с дзипче най-долу на крачолите.

В момента дори съм седнал по турски.

Тц, не ме съблазни с тва описание ! Опитай пак - номера е да задържиш клиента по-дълго на телефона. Потренирай и дай пак, чакам.

Униформата е индивидуално подбрана, но рискуваш много с избора си - и те, като моряците имат момиче на всяко пристанище, но пък ги няма дълго време и можеш бързо да им намериш заместник.:wink:

Аааааа, не знам за униформата, но не всички сме с шкембе и с момиче във всеки град.

А между другото, по турските плажове съм виждала такива - влизат да се къпят в морето с дрехи и с чорапи.

Поне няма да изгарят. Аз докато не стигна трета степен не се отказвам да се пека. Даже избягвам да се мажа със слънцезащитни средства, та да почернея бързо и все до немско червено го докарвам.

Тц, не ме съблазни с тва описание ! Опитай пак - номера е да задържиш клиента по-дълго на телефона. Потренирай и дай пак, чакам.
Да, ама дотук ви бия по точки и двете :) Щот бях доста по-подробен :)

А и вероятността да изглеждам по-секси от вас по анцуг хич не е за подценяване... :oops:

Аааааа, не знам за униформата, но не всички сме с шкембе и с момиче във всеки град.

А, ти само в един град ли си ги позиционирал ? И за шкембе не съм казвала нищо. Сигурна съм, че ти си единственото изключение от лошите примери за тираджии.

Поне няма да изгарят. Аз докато не стигна трета степен не се отказвам да се пека. Даже избягвам да се мажа със слънцезащитни средства, та да почернея бързо и все до немско червено го докарвам.

Да, ама сигурно гъбясват - да седят с часове, облечени и обути с мокри дрехи. Банските затова ги правят от бързосъхнещи материи. Аз също трудно хващам тен, без немско червено, но и не обичам много да се пека.

А и вероятността да изглеждам по-секси от вас по анцуг хич не е за подценяване... :oops:

Дай снимка, де.

Ха ! Наглец ! По-подробен в описанията от нас е бил само Бластера, а и като земат да ти хвърлят белтъци клошарите, тогава ще се мериш по сексапил в анцуг с Лилето.

Да, ама сигурно гъбясват - да седят с часове, облети и обути с мокри дрехи. Банските затова ги правят от бързосъхнещи материи. Аз също трудно хващам тен, без немско червено, но и не обичам много да се пека.

О, аз обожавам да се пека. Мога да се въргалям по цял ден, като редувам с плацикане във водата, разбира се.

А, ти само в един град ли си ги позиционирал ? И за шкембе не съм казвала нищо. Сигурна съм, че ти си единственото изключение от лошите примери за тираджии.

Чак пък единственото..... пак ме разкри - да, където и да ходя все в Лондон нощувам

Да, ама сигурно гъбясват - да седят с часове, облечени и обути с мокри дрехи. Банските затова ги правят от бързосъхнещи материи. Аз също трудно хващам тен, без немско червено, но и не обичам много да се пека.

Лиле, те и техните одежди са бързо съхнещи, ама са омотани милите от главата до петите - съкън да не се види нещо. Умрем да съм на плаж - по цял ден стоя:)

За конурса - да се самоопиша - облечена съм в черен ханцунг, неизвестна марка, свободен модел, малко завалян. Няма дзипчета, но има връзки на кръста, които обикновено не ги връзвам, като съм сама.

Лиле, те и техните одежди са бързо съхнещи, ама са омотани милите от главата до петите - съкън да не се види нещо. Умрем да съм на плаж - по цял ден стоя:)

Аз да се плацикам във водата обичам, но извън водата ми става скучно, ако не дремя, не си приказвам с някого или не чета нещо.

Чак пък единственото..... пак ме разкри - да, където и да ходя все в Лондон нощувам

Ти май не нощуваш, а денюваш в Лондон, щото всяка вечер те изпращаме на работа със сълзи на очи. Снощи сме ревали за теб минимум един час, без да спираме. Нали, Лиле ?

За конурса - да се самоопиша - облечена съм в черен ханцунг, неизвестна марка, свободен модел, малко завалян. Няма дзипчета, но има връзки на кръста, които обикновено не ги връзвам, като съм сама.

Пак нещо изпуснах - какъв конкурс има пак?

... но има връзки на кръста, които обикновено не ги връзвам, като съм сама.
Тука ме би с малко... И моят е с връзки, дет не са вързани в момента. За щастие талията ми е с по-малка обиколка от ханша и не падат.

Горе