Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ще дойда, бе honey, обаче се опасявам, че не само няма да ти помагам, ами и ще преча доста...

Няма да пречиш, хубавото е че няма да ти е за пръв път и ще си свикнала с несгодите.

Йога пантс!... С горнище :rolleyes:

[video=youtube;LPfWp53ZmWg]https://www.youtube.com/watch?v=LPfWp53ZmWg#t=20[/video]

От: От: Предприемачеко разпускане!

Йога пантс!... С горнище :rolleyes:

Ноке-то е потаен параноик и гледа да не разкрива нищо за личността си, но вече всички разбрахме, че има фетиш към йога-пантс и 6 годишен племенник. Първото е по-любопитно, като информация - от кога имаш фетиш към клинчета, Ноке ? И ти самия носиш ли такива ?

Няма да пречиш, хубавото е че няма да ти е за пръв път и ще си свикнала с несгодите.

По-големи несгоди от това да те вози нервак, като баща ми, едва ли има.:lol: Щеше да ни изтрепе в Румъния на времето - със сестра ми пищяхме, като истерични !:-o

А днес бачкане, пък ме домързява пак. :( Иначе съм си 6+ , като изключим мързела :)
Най-сигурния начин да накараш някой да се появи внезапно зад гърба ти е да кажеш нещо лошо по негов адрес.:lol:
Как си Уни ? Подтоплихте ли любовната манджа с бившата ? Или пак е настояща от снощи ?:wink:

Ноке-то е потаен параноик и гледа да не разкрива нищо за личността си, но вече всички разбрахме, че има фетиш към йога-пантс и 6 годишен племенник. Първото е по-любопитно, като информация - от кога имаш фетиш към клинчета, Ноке ? И ти самия носиш ли такива ?
Точно откак ти почна да ни зарибяваш с твойте йога пропаганди и да постваш пикс на секси йогистки в йога пантс :)

Точно откак ти почна да ни зарибяваш с твойте йога пропаганди и да постваш пикс на секси йогистки в йога пантс :)

Обвиняваш ме, че съм ти създала фетиш ??? Мислиш ли да потърсиш професионална помощ вече, щото ми се струва, че отиваш към клинично състояние или се чувстваш чудесно в клинче ?

По-големи несгоди от това да те вози нервак, като баща ми, едва ли има.:lol: Щеше да ни изтрепе в Румъния на времето - със сестра ми пищяхме, като истерични !:-o

Хахах, съмнявам се да има много спокойни шофьори на камиони.

Ноке е прави, ти ни зариби по йогата, няма, няма и пуснеш някоя мацка в предизвикателна поза - то човек и железни нерви да има ще подаде накрая

Хахах, съмнявам се да има много спокойни шофьори на камиони.

Ноке е прави, ти ни зариби по йогата, няма, няма и пуснеш някоя мацка в предизвикателна поза - то човек и железни нерви да има ще подаде накрая

А, вашите не са от най-железните, забелязвам... Сега ми насадихте чувство за вина. Вече ще практикуваме йога с бурки и фереджета.:p

Да. Мечето Ръкспин беше другото ми любимо.

Мечето Ръкспин май го помня, поне като име - по "Милион и едно желание" го даваха. Имаше и за гумените мечета.

Наистина ще се преориентирам към тираджии, ако им е такава униформата.

Униформата е индивидуално подбрана, но рискуваш много с избора си - и те, като моряците имат момиче на всяко пристанище, но пък ги няма дълго време и можеш бързо да им намериш заместник.:wink:

Обвиняваш ме, че съм ти създала фетиш ??? Мислиш ли да потърсиш професионална помощ вече, щото ми се струва, че отиваш към клинично състояние или се чувстваш чудесно в клинче ?
А не, дори съм ти благодарен. Доскоро имах доста презрително отношение към йогата :rolleyes: ... А сега съм силно респектиран и заинтригуван :mrgreen:

Гащите дет нося в момента ич не са прилепнали, ама иначе са супер за йога.

А, вашите не са от най-железните, забелязвам... Сега ми насадихте чувство за вина. Вече ще практикуваме йога с бурки и фереджета.:p

Фередже - НЕ благодаря, ще убиеш ентусиазма ми към всякакъв вид спорт - моля те недейййййй. Тук съм се нагледал на забулени - все едно живя в арабска държава, даже и шерията са въвели в някой квартали на Лондон

Униформата е индивидуално подбрана, но рискуваш много с избора си - и те, като моряците имат момиче на всяко пристанище, но пък ги няма дълго време и можеш бързо да им намериш заместник.:wink:

Имам един съученик, дето кара тир - трябваше да му обърна повече внимание на срещата на випуска последния път, ма аз будалата...

Гащите дет нося в момента ич не са прилепнали, ама иначе са супер за йога.

Ако ги опишеш по възможно най-съблазнителен начин, ще те вземем да бачкаш при нас с Лилето, като отворим горещия телефон.

Горе